"I Love You" ябълки – хит за Свети Валентин

Текстът не е рисуван, нито пък е издълбан върху плода
11 фев 2016 07:22,
3
"I Love You" ябълки – хит за Свети Валентин
Снимка: Facebook

Любовни ябълки се превърнаха в истински хит дни преди празника на влюбените, Свети Валентин.

Върху плодовете се чете "I Love You", а отдолу има сърце. Текстът не е рисуван, нито издълбан върху плода, а изглежда напълно естествено, все едно е там от началото на растежа на ябълката.

Търговецът, продаващ интересната стока обяснява, че тя е внос от Полша, а ефектът е постигнат като още от съвсем малки върху плодовете е била залепена щампа с надписа, изрязан върху нея.

Така при огряването от слънцето, надписът постепенно се е запечатал върху ябълките. Когато те вече са готови за бране, лепенките се отстраняват и ефектът става видим. Цената на любовните ябълки в Търново очевидно се влияе от ефекта, тъй като за разлика от другите, които струват от 1,20 до 2,00 лв., те са по скъпи и се харчат по 2,50-3 лв. килото, пише "Монитор".

Въпреки това обаче, скъпите плодове се купуват предимно от младежи, които искат с подобен подарък за Св. Валентин да покажат любовта към човека до себе си.

Освен любовните ябълки дни преди Празника на влюбените търговците предлагат какви ли не странни, нестандартни и оригинални хрумвания за незабравим подарък.

Наред с традиционните плюшени сърца и играчки, се продава и бельо с еротични рисунки и символи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Джо преди 8 години
Който се казва Валентин,Валя и т.н,имения ден беше вчера, на десети февруари, ако сте православни християни разбира се.Ако сте католици се празнува на 14-ти февруари. Най-правилно е ако носиш името Валентин да си празнуваш имения ден на 10-ти както е православния календар и така както Ивановците празнуват според православния календар на Ивановден а Йордановците на Йордановден.Но това само ако си българин и уважаваш българските традиции.После на 14 спокойно може да си празнуваш деня на влюбените
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айде стига с тоа сфети фалентин бе! У нашта колтура нема таков сфетец!

Спонсорирани публикации