3 десетилетия от най-великите прически в историята

Отпред много късо, а отзад – модерно! Припомнете си я!
15 фев 2016 19:33,
22

 Снимка: klyker

Мулет, вокухила или просто "отпред късо, отзад модерно" – една прическа, белязала цяло десетилетие. Припомнете си я с най-типичните и емблематични снимки по темата от 80-те години!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: прически80-те
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
РАМБО преди 5 години
До Анонимен ОО ДА ! И аз съм голям фен на натуралните жени ! Жалко, че вече почти не се срещат - сега всичките са бръснати и долу изглеждат като пилешки гърди в тарелка ! А си умирам за една къдрава, русичка сливка ! Аз за това като гледам порно, гледам само ретро порно - от 80те и 90те ! Тогава жените бяха много по-женствени, с много по-яки прически и мн. по-сексуални + къдравата писана ! И като я погледнеш тая жена, всичко в нея крещи "вземи ме" ! А сегашните на нищо не приличат, а и не умеят!
19
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 8 години
На сн.19, детето е като от филм на ужасите ...
18
0
 
1
 
! Отговори
bros преди 8 години
Оуклахоума white trash parade...
17
0
 
1
 
! Отговори
Фалко преди 8 години
Диско модата беше велика и актуална за времето си.Само дето не виждам прически ала Депеш Мод( отзад много късо и отгоре коса кой повече,кой по-малко ..подстригани като моливчета).
16
1
 
4
 
! Отговори
Makedonec преди 8 години
Site ovie vo Jugoslavija bea poznati kako bugarski priceski :)
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 15 от 13То и аз не ги харесвам тези прически. Дори навремето когато бяха модерни не ги харесвах.Не се заяждам с онзи задръстеняк заради това, че си е изказал мнението, а заради начина по който го е изказал.Отдалече му личи, че е комплексар, израснал с типичните селски стереотипи.За него времето е спряло някъде между освобождението ни от турско робство и тогава когато Рейгън беше враг 1 на Тутракан.До 16Не, ти си гордостта на квартала, въплъщение на мъжеството...
14
0
 
8
 
! Отговори
Плешив чичка преди 8 години
Начи, през 1985 г. бях на 20 г. И аз като всички останали си правех подобни прически, само гледах да не се мяркам пред районния, че луд ставаше и четинестия му мустак настръхваше. Дърпаше ни за косите докато не ходехме да е подстрижем и пригладим косите. Пък ние луди за едни дискарски песни от касетофона, малко по-късно Юръп и Юрая Хийп слушахме по градинките с мадамите и чуехме лафове от типа на "Добре го даваш!". Ех, кви времена бяха...
13
1
 
2
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
значи ли, че ако някой не харесва тези прически е задръстен, просто е въпрос на вкус, и не е лоялно да се заяждаш само защото някой си е изказал мнението, а и като анонимен се губи смисъла на спора. Впрочем ти кой си, някакъв гуру в модата или какво.
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ha haНикъде не казвам, че се възхищавам или дори, че ги харесвам тези прически.
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Проздухаааа, беше си яко обаче.15 минути ровиш докато стигнеш докъдето трябва. Беше си част от любовната игра.В интерес на истината още изпитвам носталгия към косматите пубиси.И сега като видя жена с косми по пубиса ми става едно мило...
10
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ha haНе си виждал такива недоразумения, защото у ваше село фризьорката дето едва завърши основно, не можеше да подстригва по друг начин, освен нула номер или трети номер.
9
9
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Не мога да разбера защо етикет на модата трябва да са само дебилните физиономии от краварника, типични хамерикански стил, аз поне не си спомням да съм виждал подобни недоразумения през 80,те из Европа, освем някой заподнопоклонници с промити мозъци. Дори и тази мода да се върне, няма как да си сложа на главата прическа тип " УмрелУ котИ"
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Sega smeshno, togava moderno.
7
3
 
17
 
! Отговори
Прозд преди 8 години
Като сме тръгнали да говорим за прическите на осемдесетте, нека не дискриминираме дамите само с горната прическа а да си припомним с умиление и долната - катеричка рунтавелка :).
6
0
 
5
 
! Отговори
Кондуктор в 148 преди 8 години
Валери Божинов на снимка 11.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имбецилска история...
4
0
 
14
 
! Отговори
onz преди 8 години
До Анонимен3е сега като върнеме казармата и като отвориме пак белене ще видат те прически. нали, другарю?
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да се подстрижат моменталически
2
0
 
17
 
! Отговори
Евала прическа преди 8 години
Нищо им няма,екстра са просто подбора на хората е проблема!
1
1
 
6
 
! Отговори
onz преди 8 години
бих поспорил дали глем и реднек прическите са от едно време., или път поне двете очевадни ню-уейв такива имат нещо общо с другите. като преписвате от ъглипипъл дот ком е добре да имате по-добро обяснение .