Руска модерна фото приказка

Всекидневието на милиони отвъд влиянието на Путин и Медведев
16 фев 2016 21:23,
67

 Снимка: Франк Херфорт

Слушаме за Русия и нейната политика всеки ден. Но между новините за Путин и Медведев не успяват да се прокраднат кадри от онзи руски живот, който споделят милиони всекидневно.

Фотографът Франк Херфорт представя именно това, макар и през своя субективен обектив. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: фотографРусияприказка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
8
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
*** пропаганда за бавноразвиващи!!
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Русия е в 19 векзначи ,има огромна разлика м/у ,,дървените ,,къщи на руснаците в провинцията ,където зимата е -30 ,-40 градуса и са направени от огромни дървени трупи ,а за техните печки в/у които спят може само да си мечтаеш и талашитите на хамериканците
18
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно не сте ходили по селата в провинцията, за да видите каква мизеря е. Ще се чудите в България ли сте или в някоя африканска страна. Бедност, мизерия и апатия. На фона на това тези снимки са рай.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Maxквас наливна имаше лятото в Несебър в старият град ,директно след моста в дясно .предполагам ,че и тази година ще има.
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България какво може да се снима!
15
12
 
11
 
! Отговори
Max преди 8 години
До Русия е в 19 векхващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета пред цистерни с надпис "квас".За цистерна с надпис "КВАС", мечтая. АКо някога се появи ще стоя и 24 часа на опашка да получа чаша страхотна хлебна амброзия. Това е най великото нещо измислено някога!!!За прясна риба директно от дупка в леда - да не говоря. Природа майка. Отделно ако някой някога е чувал за строганина. Уникално е.Така че вие си взимайте айфоните, *** и интегрираните а на нас квас и риба!!! ламери
14
13
 
9
 
! Отговори
РОССИЯ преди 8 години
До Русия е в 19 век.в русия на всякъде е топло.има парно и гореща вода *** и виж в родопите как живеят дори и траспорт нямат.плащам 5 хил.руб квартирна плата.това че рече битови услуги -парно,гореща и студена вода .асансиор.смет,чистачка осветление на стълбитеи др.без тел и ток.получаваме 120 хил.руб с жената.а сега ти ми кажи във кой век живее българия -пез парно без гореща вода липса на средства за плащане на ьит.услуги
13
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тея тръгнали да оправят света...
12
10
 
18
 
! Отговори
Стоянчо преди 8 години
Преди 15 дена бях по служба в Нижни Трафик. По улиците не видях лада 7, за дръглив опел и да не говорим. Всичко беше след 2000 и нагоре. Парковете добре осветени и със забавления за децата. Който е грамотен нека сам се увери - в нета има много инфо. Русия въпреки проф.пропаганда върви напред, а нас даже от Румъния ще ни отделят.
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
българия- 6 свят- свят без очи и мозък като кон нищо не вижда само напред от стопанина си чичо сем.чичо сем иначе няма да дава трева и вода
10
6
 
11
 
! Отговори
РОССИЯ преди 8 години
дори и кучетата им са грамотни отиват на изложба стига сте дъвчали краставицата путин
9
6
 
21
 
! Отговори
SS преди 8 години
Работя за голяма US корпорация и бях за 10 дена в Иркутск командировка, мога с ръка на сърцето да кажа, че повечето знаеха много добър английски, бяха много възпитани и здръжани, образовани, но наистина бедни. Не го харесвам Путин, но поне руснаците са много по-единни, дори и при опозиционерите.
8
12
 
26
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
Отворко, я ми кажи как живеят българите извън София и големите градове? А също така в какви къщи живеят американците в повечето щати - в дървени къщи, които ги отнася всеки по-силен ураган. Може да са с хубав външен вид, но са като картонени кутийки. Какво им е на снимките, имат висока художествена стойност, а що се отнася до същността, ако авторът реши да снима в България по малките градове и по селата, картинката ще е по-страшна.
7
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Петия свят
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ставайте смешни, в света има две държави където няма мизерия - Ватикана и Северна Корея!
5
9
 
25
 
! Отговори
USA преди 8 години
Във Велика Америка живеем на кредит - къща на кредит, кола на кредит, студентски кредит, храна на кредит, живот на кредит. Не, в Америка няма мръсотия, няма алкохолици, няма наркомани, няма бездомници.
4
3
 
20
 
! Отговори
sss преди 8 години
Винаги съм бил реалист. Виждал съм подобни снимки и за САЩ, Великобритания и много други развити страни. Всички държави имат винаги по две страни, от които едната никога не е приятна за окото. Пък и защо трябва да ни радва чуждото нещастие, независимо за кое кътче от нашата хубава планета става на въпрос. Лека вечер!
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
статията е абсолютна пропаганда!
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимка 17 е от Украйна
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Субективен обектив?! Това да не е хюдж кока на Минко - ужким го има, ама го нема.

Спонсорирани публикации