Руска модерна фото приказка

Всекидневието на милиони отвъд влиянието на Путин и Медведев
16 фев 2016 21:23,
67

  Снимка: Франк Херфорт

Слушаме за Русия и нейната политика всеки ден. Но между новините за Путин и Медведев не успяват да се прокраднат кадри от онзи руски живот, който споделят милиони всекидневно.

Фотографът Франк Херфорт представя именно това, макар и през своя субективен обектив. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: фотографРусияприказка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди малко гледах снимки на Северна Корея - изглежда много по-цивилизовано от замръзналия във времето комунизъм, който си имат в русия. русия е като рядко *** в целуфан = на пръв поглед лъскаво, но доближиш ли се мирише и отвсякъде цапа.
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даа, очевидно руснаците се движат в 'правилната' посока.Застанали са на ръба на пропастта и са готови да направят решителната стъпка напред.Колко ли още ще страдат, преди да осъзнаят, че само с кражби и насилие не става?
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При тези сякаш времето отдавна е спряло, а мизерията, разбира се, е великоруска = няма аналог по света!!!руската мизерия - най-патриотичната мизерия в мире хахаах
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
я гледай, я гледай, кочинка
36
8
 
14
 
! Отговори
балкански субект преди 8 години
Защо бе немецо ? Не можа ли да заснемеш пияни,лазещи в калта руснаци и рускини ? Хитър си негоднико ! И аз съм ходил доста пъти в Русия, но всяко последно ходене ме убеждава , че се движат в по-вярна посока. Начина по който представяш нещата е много подъл. По-умните читатели ще го усетят, на нашия продал се редактор да си Е/М !
35
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Краварите за 200 години станаха най-силната страна.Русия през цялата си история е в калта.Руснаците искат да станат кравари, а краварите не емигрират в Русия.Е, ко праим тогаз ;)
34
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ей крaвaри дa опърдите нa мaгaре кочaня"..............Ето това им е нивото на милите русофили ... толкова си могат, толкова знаят.Да не им се сърдим ... все-пак ако знаеха повече - нямаше да са русофили.
33
12
 
6
 
! Отговори
46 до 48 преди 8 години
"имаме предостатъчно проблеми"Знам, затова казах, че ЕС ни КРЕПИ, на патерици сме, знам. Но Русия е много по-зле, държавата им е като нашата през 90-те. Дори не ги пускат на гурбет в ЕС, малко да избягат от мизерията. Те са 3-та категория хора, ние 2-ра - факт!
32
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарки и другари, ... като в русия всичко е много хубаво, защо сте още тук ?Време е да заминете за тази прогресивна страна и да се присъедините към борбата на руския пролетариат с прогнилия капитализъм, които толкова ви мъчи.
31
17
 
10
 
! Отговори
до 41 преди 8 години
Русия има доста по-висока смъртност от България - здравеопазването им е много слабо - никакви ЕС стандарти и пр., освен това имат невиждани у нас епидемии от алкохолизъм, СПИН и др.Русия е провалена държава (фолън стейт). Нас ЕС ни крепи, но на Русия няма кой да помогне, за съжаление. Най-вероятно ще се разпадне след края на деспота (Путин) както Ирак след Садам, Либия след Кадафи и т.н. Нищо ново под слънцето.
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже."..................Напротив ... съобразяват се и то доста, и то само, и единствено заради военния им потенциал.Никой не ги обича особено, но това е друга тема.
29
2
 
23
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Направо ви се чудя на акъла, седнали да говорят за чужда смъртност и стандарт. Май скоро не сте пътували през българските села, а и по-малки градове.
28
8
 
7
 
! Отговори
бляд преди 8 години
Нас не догонят?Стоянчо,Max, алкаш такъв плюс вся остальная ***!Аре престанете с вашта пропаганда от типа Русская ракета самая лучшая в мире или жизнь в России самая лучшая в мире.Отдавна хората по света знаят как стоят нещата там.Задайте си въпроса защо потока бежанци не е насочен натам?Защото там е студено или няма работа?дори и бежанците тълкуват поговорката East and West, the West is best(вместо Home).Много жалко за обикновените хора там.
27
7
 
4
 
! Отговори
skatelite преди 8 години
До Анонимен 25А как, как обясняваме почти 2 пъти по-голямата смъртност при руснаците? Сорос ще да е виновен. А, или базата в Шабла, от която американците тайно изстрелват ракети и HAARP. Но, вероятно руснаците са толкова напред вече, че направо се телепортират по разни планети. Като в КинДзаДза с ецилопа - две кътца в джоба и айдеее Ку.
26
9
 
3
 
! Отговори
до 35 преди 8 години
"редовно пътуваш по работа????????? Ти с кого там "работиш"? С "необикновенните" ли????"Ами да - "средната класа" в Русия е много малка - мнозинството са пълни мизерници, по-зле от нас. Предвид богатствата на Русия - голям срам за руснаците!
25
4
 
3
 
! Отговори
skatelite преди 8 години
До ПатриотОхльо, в нета има куп снимки за всякакви държави, но само вие се обиждате от тях, когато са от истинската ви родина. Не е нормално да се приема по такъв начин представянето на една чужда държава. А ти вероятно и жив руснак не си срещал, камо ли образован, но се обиждаш от снимки. Пропаганда е, да. Но кадъра не можеш да го изтриеш. Той запечатва действителността - добра или лоша. А, и утрегледай да не пропагандираш с западния си телефон, че да не те видят другарите.
24
7
 
3
 
! Отговори
До 32 преди 8 години
Ти пътуваш до Русия, че то и редовно (хи-хи-хи) точно, колкото аз пътувам до планетата Венера!!!! Недодяланик!!! Но и логиката ти е интересна, хем обикновенните хора живеят в ад, хем ти "редовно пътуваш по работа????????? Ти с кого там "работиш"? С "необикновенните" ли???? Брей, брей, брей....Нали уж краварите бяха "необикновенна нация"!!!!! Боже, Боже, какви *** има в тая държава....
23
5
 
10
 
! Отговори
експертно становище преди 8 години
До Анонимен 28Профанизирането и интелектуалното осакатяване на българите чрез либертариански медии вече е в заключителен стадии!В Русия хората са си човечни и помагат на непознати , у нас през зимата на -20C ако махаш за помощ на пътя може и 24 часа никой да не спре, само до края на миналия век не беше така!
22
5
 
8
 
! Отговори
кавали преди 8 години
Какви за тези глупости. Десетата снимка е кадър от филм с фантастичен сценарии не знам това какво общо има с действителността.
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво общо имат Путин и Медведев, не разбрах, все едно руснаците живеят само с политика като нас. В руските сутрешни блокове няма политика въобще, за разлика от България където от сутринта ни почват с простотии.

Спонсорирани публикации