Съботен бис

Има котета, има мъркане, има бизнес!
20 фев 2016 15:00, Александър Попов
44

Венета и Тишо се разделят. А на кого му пука? Снимка: Facebook

И тази седмица котета мъркат, има секс, има и бизнес.

Високоинтелигентните чатове на Валери Божинов вече са претворени в бизнес и онлайн се появиха фланелки с надпис: "Малко коте, гол има ли?". А кандидатки да мачкат чаршафите му в сръбско не липсват. Палавата студентка, която се пробва да стане известна покрай аферата си с футболиста ще си остане в миманса и със спомена за "направените" билети до Белград.

Умряха и надеждите Божинов да "бележи гол" на нещо академично и новините за половия хищник се завърнаха в полето на плеймейтките. Първо към постелята му бе запратена неуспяла тазгодишна родна плеймейтка, а по-късно на любовния фронт се появи и сръбският модел Сорая Вучелич. На Сорая са приписвани безсънни нощи с Неймар, а за Божинов тя може да се окаже последна възможност да се докосне до големия футбол като стане баджанак с бразилската звезда.

Малките котета извадиха на показ и позабравения псевдопевец Гошо от Почивка. Артистът, който може да ви направи песен за 20 евро (Криско, не те ли е срам?), пусна парче по темата, което можете да чуете сега и с него да приключим тазседмичните лав сторита на Валери:


Преминаваме към друго коте от плеймейтските среди - Елена Кучкова. Медиите излаяха недоволни, че още от ранни зори се качва в колата само по зърна. Защо сте такива лицемери, какво да ни покаже Ленчето? Да позира с книга на Тери Пратчет? Я се вземете в ръце и да се насладим на поредния кадър по моцарели и да не се правим на моралисти. Това са ни звездите, това са ни гърдите. А Кучкова ако обича да съобщава по кои булеварди ще премине, така и така има задръствание, поне да изплакнем очи.

Алисия също има какво да покаже на тема силикон. Според последните булевардни слухове тя е напомпала свежи кубици в гръдната област, но напращелият й бюст сега бил в обсега на бизнесмена със звучен прякор Бирмата. Същият, който музицираше в леглото с Преслава. Самата Алисия отрече, че двамата са заедно, но започнаха да излизат кадри, които говорят точно обратното. Естествено, снимките са дело на папараците на Николета Лозанова, която вече няколко години е обсебена от всяка крачка на Алисия. Въобще - война на бивши котета.

Туркини пък искат да вкарат в правата сексуална вяра Азис. Точели лиги след негови концерти в южната ни съседка, напирали в гримьорната му и искали да се убедят дали наистина е гей. "Ти си най-сексапилният мъж, когото съм виждала. Отказвам да приема, че наистина си гей", написала разстроена фенка. А други изразяват готовност така да му замъркат, че да събудят стария котарак.

Наближават годишните награди на "Пайнер" и интригите с димитровградска марка заскърцаха в стар стил. По традиция преди всяка церемония Преслава и Галена влизат във война. Сега в истерия била Пресито, тъй като конкурентката й щяла да грабне приза за певица на годината, пък и има най-много номинации - цели 12.

Ние пък сме затаили дъх и очакваме 2 март да видим дали ще хвърчат екстеншъни.

Тяхната колежка Емануела, която тепърва ще влиза в интригите на "Пайнер", продължи тази седмица на тема мъжи и призова: "Не говорете за бившите си, нека и другите се прецакат". Певицата обаче не си дава сметка какво ще стане ако бившите започнат да говорят. Кой ли ще се прецака с Емануела тогава?

Нещо се е прецакало и с външния вид на Дарина Павлова, чието лице е заприличало на детски балон пред "Патиланци". И ние се притеснихме защо не прилича на себе си, но се присетихме, че по това време на миналата година ни плашеше и от шоуто "България търси талант". Явно г-жа Мулти по това време на годината се подлага на поредните разкрасителни пластики. За публиката остава киселия вкус от външния й вид и коментарите, че не всяка мисия "Красота" е успешна.

Тази седмица за 376-ти път Андреа забременя, а тя за 1758-ми път отрече новината.

"Съжалявам, но ще ви разочаровам! Не съм бременна!", коментира слуховете певицата. Разочаровани сме наистина, защото след има-няма месец сигурно отново ще тръгне мълвата, че с Кубрат чакат наследник. А на нас ни остава да смятаме колко пъти ще бъде заплодена до края на годината.

Венета Райкова се развежда и с Тихомир ги очаква бракоразводно дело, гръмнаха медиите. Най-прясното доказателство за краха в отношенията на Венета и Тишо била раздялата им на Свети Валентин. Двамата сключиха брак през 2005 година, а няколко пъти бяха на косъм да се разделят. За няколко години Райкова простила няколко изневери на съпруга си, а черешката на тортата било поведението му в последно време – Тишо редовно се прибирал в малките часове на нощта прилично почерпен и видимо изневерил. Това е новината, а нашият въпрос е: Кого аджеба го вълнува съдбата на екс водещата, освен няколко гадателки?

Завършваме с модното избухване на Златка Райкова а.к.а. Русата Златка. Тя зададе нов тренд на облекло в клубния живот на столицата и развъртя ханш с рокля, тип комбинизон. Дантелките са хит, ще ви го каже всеки дизайнер, който е в час със световните тенденции. Което означава, че и Златка е хит. А за нас пак остава възхитата как плеймейтките са най-практични и лазят еротично по нервите ни с нощнички на дансинга. Пък и ако бъдат забелязани - няма да губят време да припяват хита на Ивана "Да падат дрехи и задръжки..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Rischa преди 8 години
Life is short, and this article saved valbaule time on this Earth.
17
1
 
1
 
! Отговори
гъзс преди 8 години
Задоволяват щенията на ..ъзоебците с мазолести пръсти..
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ууууу, съборен бис във вторник.
15
0
 
4
 
! Отговори
Геро преди 8 години
Ако е някоя сериозна навина,ще изтрият след два часа. Ама нали е за *** ,ще виси тука със дни.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горките силиконки, те не са наясно че са обрекли себеси и поколението си на страшни мъки и болести. Не можеш да надвиеш природата.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква е тази *** с която занимават хората. Силиконки с празни кратуни които са омръзнали на всички.
12
2
 
3
 
! Отговори
Муравей преди 8 години
Ох,на баба шикеря!!!!!
11
1
 
31
 
! Отговори
Майна преди 8 години
Аре Вальерка, тъз година котье.......догодина голь
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кои са тези?За никой от ях нищо не знам.
9
0
 
21
 
! Отговори
истината е ... преди 8 години
Че подир статията за задните ласки , "Съботният бис" ми се чини доктората на айнщайн за божествената частица
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само прйзани....
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тва субкултурата ли е.
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази на първа снимка получава ли истински оргазми по време на sex или и там е изкуствена също като тялото й и превзетата й физиономия? Сръбската Николета Лозанова.
5
17
 
9
 
! Отговори
oт Сидни Ав$$тралия преди 8 години
До ХА ХА ХАе не скитах на север а на юг. промениха се плановете, върнах се преди 1 час уморен доволно, сега си лягам. Часовете скитане сред тази природна красота и съвършенство тук едва ли някога ще разберешТи само гледаш телефона или часовника ми Nike Torque къде бил ожуленНещо като Колумб който обеснявал на диваците за цивилизацията но те виждали само мънистата закачени на кръста му, щот за тях това било символ на благосъстояние и напредъкКак да ти го обесня по-развита култура сме просто
4
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bulgaristan
3
1
 
27
 
! Отговори
проф.Вучков преди 8 години
Супергнусно!!!
2
10
 
26
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 8 години
е тая за тоалетна хартия ползва руло тапети
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
коте кажи мияу-груххх...еваси коня

Спонсорирани публикации