Ненчо Балабанов и Йоанна са заедно, но има време за брак

В момента двамата се фокусирали върху кариерите си
Обновена: 21 фев 2016 09:56 | 21 фев 2016 09:45, Петя Славова
37
Ненчо Балабанов и Йоанна са заедно, но има време за брак
Снимка: архив, Булфото

Актьорът Ненчо Балабанов коментира отношенията си с певицата Йоанна Драгнева пред в. "Труд: „Нашата раздяла беше поради много силно ангажирания декември и за двамата, в който нямаше как да се видим изобщо и аз си мислех, че така ще продължи постоянно, но пътувайки из България, имах време да си помисля за някои неща. Раздялата наистина засилва любовта, защото имаш време да обмислиш благините на щастието и всички хубави неща, които ти носят отношенията с любимия човек.” 

 
Актьорът обясни, че отношенията между двамата са доста сериозни, но за брак и деца имат още време, тъй като в момента и двамата са се фокусирали върху кариерите си.
Балабанов, станал известен като ФейсБойко, има 10-годишен син от предишен брак. За него най-важните приоритети в живота му са родителите и начинът, по който са го възпитали. Също така синът му и любовта, която го води всеки ден в правилната посока.
 
В момента той се чувства добре на стола като водещ на „Господари на ефира”, а този факт отдава на доброто си партньорство с Малин Кръстев.”Учудващо за мен се напаснахме веднага, защото аз си мислех, че ще отнеме повече време за снимки, а се оказа, че си снимаме отраз предаване.”
 
В живота Ненчо Балабанов се интересува от битките за бюджета към театрите и реформата в културната сфера. „Културата и искуството са нушни на душите да оцелеят.”, каза той и допълни, че здравеопазването, изкуството и образованието са най-важни за една държава и трябва да бъдат толерирани и трите, а не едното да е за сметка на другото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 9 Ненчо ако е ***, то ти си бушмен!
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ненчо си е талант, но едва ли е уместно да слагате за топ новина намеренията към гаджето му.
7
1
 
10
 
! Отговори
65 преди 8 години
Много приказки за двама ,които сега са нещо на ,,сцената'',но не са толкова важни че да се пище все за тях-как се разделили , как се събрали.Що не вземеш Петя да се напънеш да пишеш за блокадата,а?
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 2 Ха-ХаE, не само защото имитира Бойко Борисов...имитира много дру8ги известни личности със същия успех и то пееейки, а той не е певец , а актьор- забележи. Талант си е Ненчо, не можеш да отречеш. Друг е въпроса дали трябва да го изтипосват на главна страница с любимата си жена и какви им са намеренията на двамата.
5
0
 
11
 
! Отговори
Некадърници преди 8 години
Йоанна или Йонна! Бързо ме изтрийте, че ви правя забележка! Некадърнициииииииииииииииии................!!!!!!!!!!!!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, защото образованието за тях не е било с кой знае какъв приоритет!
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сазаедно се пише отделно.
2
4
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Посредственици !Какъв актьор е този Ненчо Балабанов ?Издигнаха го, защото имитира Бойко Борисов. Взеха го в "Господари на ефира" да му дават по-големи пари ...За награда, че промива мозъците на простолюдието с този образ ..
1
0
 
11
 
! Отговори
Йонна преди 8 години
Журналистчетаааа!!!! Най-необразованите и некадърните пишат в тоя сайт! Иначе коментира ли се нещо против Тиквата и Плевнята, цензурата е на МАКС!

Спонсорирани публикации