Съботен бис

В сем. Божинови е весело, Венета Райкова ще възпява кучките
Обновена: 27 фев 2016 22:06 | 27 фев 2016 18:35, Александър Попов
35

Николета Лозанова е доволна, влезе и в таблодите на Острова. Снимка: Facebook

Героят номер едно тази седмица е Николета Лозанова. Всички известни с известността си могат да й дишат прахта на тема PR. Докато родните котета се пънат на клубно, квартално или селско ниво, нейното име се завъртя като поредния креватен трофей на Кристиано Роналдо в британските таблоиди. Дали е спала с Роналдо? А има ли значение?

Николета, макар и омъжена по документи, само за няколко месеца бе спрягана за гадже на Филип Плейн, Григор Димитров и звездата на Реал Мадрид. Което си е истинско постижение, все пак не става дума за съмнителни бизнесмени, които се подвизават като фолкпевиците само с едно име. Или пък с прякори, които не звучат никак престижно.

А когато си "гадже" на Роналдо кой роден плейбой няма да поиска да е баджанак с него? Чуждите медии "разкъсват" Роналдо и си задават след няколко папарашки снимки дали не е минал на левия бряг. Родните медии обаче нямат такива съмнения и упорито я свързваха с португалеца, естествено с нейно съдействие, и накрая и в Европа обърнаха внимание на клюката.

Божинова вече се радва на огромен интерес и в Instagram, а БГ-мамите се надяват да намали кражбите на чужди тела. Бис за Николета и кърпички за всички нейни конкурентки, които подсмърчат най-много за някой безплатен билет до Белград.

А в сръбската столица е законната половинка на Николета - Валери, който е активен на котешкия фронт и е готов да подаде... ръка, дори и на неуспели плеймейтки. 

Божинов може да се похвали, че е кръстник на един от най-тъпите конкурси, които са се провеждали през последните години - "Мис малко коте". Естествено, мястото на провеждане е Студентски град, който отдавна не е академично градче. В клуб в Меката на греха ще дефилират котета, за които е жизнено важно да напуснат селското стопанство завинаги. А начело на мяукащите ще бъде Мис Силикон, което си е тотално в стилистиката.

Въобще в семейство Божинови е забавно, а най-хубавото нещо е, че дъщеря им едва ли чете булевардните колонки.

Но да оставим котетата и да преминем към кучките. Те ще бъдат главни героини в новата книга на Венета Райкова "Триумфът на кучките". Авторката обещава на читателя възможността да надникне зад затворените врати на спалните на звездите.

"Три жени със звездни съдби, белязани от редица изпитания и една голяма любов. Властта, любовта, сексът, парите и славата са спойката, която свързва историите на героините. Виктория е водещ продуцент на вечерно предаване с висок рейтинг, Габриела е бивша мис, омъжена за футболист, а Александра е фолклюбимката на народа. Трите близки приятелки са показани с техните любови и разочарования, възходи и провали на фона на лъскавата илюзия, наречена български шоубизнес", става ясно от анотацията на Венета във Facebook.

И блондинката с рекламен апломб и задоволство споменава как някои хора се притеснявали. Нас пък ни притеснява авторката, която се е взела малко насериозно като летописец при положение, че и нейните чаршафи не миришат на бор и ледена свежест. Но в България е характерно за всички в шоубизнеса да имат биография след определена година. В повечето случаи преживяванията им са свързани най-много до десетина години назад, другото - тъма. Но пък нали има и публика, която не е родена през 1999 година?

Притеснения има и в актьорската гилдия. На 11 март дебют на театралната сцена ще направи фолкпевецът Галин. Той самият сподели, че е изключително развълнуван и ентусиазиран от това ново предизвикателство, и вярва, че ще оправдае очакванията на продуцента на постановката и на публиката.

"Надявам се да се справя добре, хората ще ме видят в една по-различна светлина, а дано някой ден да се случи и другата ми голяма мечта – да участвам във филм", разкри Галин пред телевизия Планета.

Само преди дни в интервю пред Tialoto.bg Калин Врачански маркира един голям проблем у нас - всяка година се дипломират десетки актьори, а театрите са малко. А щом и фолкпевците блесват с талант положението става още по-сложно...

Тази седмица сме благодарни на приятелките на Мария Илиева. Те са докладвали пред в. "Всеки ден" подробности от половия живот на завърналата се наскоро от САЩ певица. Мария скъсвала да хвали рапъра Наско Колев какъв звяр бил в леглото.

"Насето е най-добрият любовник, който съм имала, за секунди ме праща в небесата. Истински любовен гуру", примигвала Илиева.

Въобще нямаше да обърнем внимание какво лъвче бил Наско в леглото, как я задъхвал цели 50 минути, тъй като не вярваме на приятелките. Но пък Колев има нужда от шум, защото на сцената още няма собствен репертоар за 50 минути. Той тепърва тръгва и трябва да му бъде подадена ръка...

Продължаваме с изпъкналата интелектуално в Big Brother плеймейтка Светлана Василева. Тя ще разнесе славата на родните красавици и в Сърбия, където ще участва в хитовото риалити "Парови". В шоуто влизат необвързани мъже и жени, които в повечето случаи се сгодяват по време на формата и излизат от него с половинка.

"Два дни преди продуцентите на шоуто да ми звъннат бях със Златка Райкова и други наши приятели в Белград. Купонясвахме в едно заведение, направихме си много снимки и се прибрахме в София. След това обаче едни от приятелите ни отишъл в същото това заведение, познавал собственика и седнал на една маса с него. Показал му снимки и му разказал, как сме се забавлявали. Той веднага ме забелязал и поискал от него да го свърже с мен”, разказва 28-годишната плеймейтка. По думите й още на следващата сутрин ресторантьорът й звънна и  я поканил в Белград. Осигурил й кола и я настанил в 5-звезден хотел.

Някой да вярва на подобна сладникава тирада? Всъщност, важно е PR-а да върви.

Стигаме до 48-годишната звезда от "Спасители на плажа" Памела Андерсън. Те закри голата ера в Playboy, но явно няма намерение да седи вечно с дрехи. Тя свали отново задръжки заради собствена марка обувки за вегетарианци, изработени от изкуствена кожа. А единствената истинска кожа е нейната и можете да я видите в галерията.

Завършваме със Силвио Берлускони, който в доста достолепна възраст извъднъж се разнежи и реши да става вегетарианец.
"Правя това заради всички онези чудесни създания, които отиват в кланиците и срещат смъртта. Откакто четох за страданията на животните, които са обречени на смърт, в мен изчезна всякакво желание да ям месо. Мога да се справя и без него, и ще го направя", довери бившият премиер на Италия.

Така ни трогна, че изведнъж ни хрумна, че той си е потенциален партньор на Памела и обувките й за вегетарианци и двамата могат да направят обща рекламна кампания. И без това Берлускони сме свикнали да го виждаме сред сексапилни жени, които са доста по-млади от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отврът!
20
1
 
10
 
! Отговори
diavolcheto преди 8 години
До коментар 28Уважавам коментара Ви, но с едно нещо не мога да се съглася.Авторът на публикацията не просто изписва думи и повтаря нещо, което всички знаем. Той акцентира на пошлото, ненужното, смешното..., защото трябва. И го прави великолепно, със силата на перото си. Нека онези, които имат силата на властта, да направят необходимото, за да мирише на хубаво у дома и да се живее стойностно!
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как може да се възторгват по такива грозни същества като тази на снимката, чудя се...
18
1
 
10
 
! Отговори
УРААААААААААААА преди 8 години
ДА ЖИВЕЕ ЧАЛГАЖУРНАЛИСТИКАТА!
17
0
 
20
 
! Отговори
65 преди 8 години
Боже,боже,колко простотия в този свят!!А още повече в България.Колко думи колко нещо сте изписали за нещо което се казва проституция.Ние го знаем.Не го повтаряйте.
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво ли е усещането света да те знае само поради факта че си обща ***,Николето?
15
0
 
2
 
! Отговори
koko преди 8 години
zashto zanimavate horata s edno bezmozu4no , koeto ima krakata si samo za vdigane , niama edna polezno svurshena rabota prez jivota si , s dve dumi pulen parcal
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето това са новини , които са жизнено важни за българина . Просто нямам думи каква голяма журналистика развиваме у нас .
13
1
 
6
 
! Отговори
higiena nuleva преди 8 години
Tova da ne go e pisala Albena Vuleva
12
0
 
14
 
! Отговори
peas.... преди 8 години
Малииии.....уникална новина!!!
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Всички известни с известността си могат да й дишат прахта на тема PR."Неща от типа на "Вижте кой *** *** в пърдялника" може да се водят PR само в България... И таргет аудиторията е 10-15 годишни, предимно девствени(че да ги вълнува бурно темата). Ако не бяха ежедневните гаври по адрес на тая, нямаше и да съм я чувал. Жалка история.
10
0
 
7
 
! Отговори
до Жена преди 8 години
Жееееееноооооо, дръж ме, че ше драйфааааам...
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искаме името на котето-студентка! И нека цяла бълXapия да я разбере що за кyчka e!И най-вече да се уведомят роднините й...
8
0
 
19
 
! Отговори
gogo преди 8 години
Повърнах още на заглавието..
7
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Николета ни показва как човек може да излезе от селото, но селото от него не. Най показателно е когато започне сама да се хвали и да се изтъква. Отвратителна *** без никакви качества и достойнство. Твар от която можеш само да се отвращаваш.
6
0
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
А така!Дайте в най-посещаваното време на този сайт на главна..кака ви Николета Лозанова! Все пак трябва да се затвърждава абсурда в който живеем. Респект!
5
4
 
10
 
! Отговори
Жена преди 8 години
500 символа има, за да напиша коментар тук.Като пишете статии няма ли някакво ограничение, че.... ме заболя пръстчето да скролвам...
4
0
 
22
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 8 години
До 3Не ми обиждай родния град ако обичаш. Тази е родом от едно село доста далече от Пловдив.
3
1
 
25
 
! Отговори
Дама преди 8 години
А какво друго да се пише за нея? Че е популярен фотомодел, дизайнер, примерна майка? Скандалите, които си измисля я правят интересна, но да си измисля афера с Роналдо, тук вече прекали.
2
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига с тази гнусна Николета, що за гордост е това да те спрягат като поредния креватен трофей на Кристиано Роналдо, т.е. ти си поредната ***. Човек с мозък в главата ще се чувства омазан от подобни приказки, но *** *** го имат за гордост. Не ни занимавайте с живота на такива прости жени от тях има в излишък. Тая т.ъпа пловдивчанка просто чупи ***. Това същество единствено може да служи за пример какви да не бъдат хората. Голям срам е за страната. Скъпо платена ***.итутка.

Спонсорирани публикации