Съботен бис

Есмер, Николета, Азис, Алисия и бедната Лили Иванова
19 мар 2016 18:44, Александър Попов
3

Камелия била шута на Цветин. Снимка: Facebook

Нова светска двойка на хоризонта, гръмнаха родните медии и аха да се зарадваме на свежата новина. Защото определено имаме нужда от нови лица в шоубизнеса, а не едни и същи хора да се прескачат. Новата светска двойка обаче не е никак светска, може би само двойка. Участникът в риалити предаванията "Къртицата" и Big Brother - Борислав Атанасов е залюбил фолк певицата Паула. Направо ни спря дъха.

Същият Борислав, който стана известен с това, че е пращал кадри с достойнството си на Евгени Минчев. Палавата му визитка го събра с Паула, която пък била известна, че някога била снаха на Мис България Роси Иванова. После била зарязана, екстеншъните загубили смисъл и станала продавачка в магазин в Русе. Борислав пък продължавал да си движи автокъщата. Сори, ама това е новата ни светска двойка.

Фики пък не е в двойка, той е сингъл. Обаче се похвали, че изкарвал повече от Лили Иванова, която обявила данъци върху доход от 43 000 лева за година. Информацията за приходите на примата на поп музиката идват от медиите и не са официални от НАП. Но ако са наистина верни, то Лили яко го е закъсала. И всички певци от чалгата могат да я сметнат за социално слаба.

Неговият кумир в чалгата - Азис, също има проблем с данъчните, които дори обявили апартамента му за продан, заради неплатени суми. Сега стана ясно, че заедно със Софи Марнова и още куп звезди без здравните права. Азис не си е плащал вноските за 5 месеца от 2014 г., за 10 месеца през 2015 г., както и нямал такива за януари 2016 г.

Ама на кого му пука, нали излезе статия за него в "Ню Йорк таймс". Песента му "Хабиби" бе подредена в класация наред с парчета на Джъстин Бийбър, Риана и Дейвид Боуи. И била световна тенденция. Леко се пропуска факта, че това е безплатното онлайн издание на щатския мастодонт, но това не омаложава успеха му. И Азис побърза, че една година ще си почива и няма да записва нищо. Време е да се направи списък с български изпълнители, които да бъдат предложени за статия в "Ню Йорк таймс" пък дано и те поспрат да пеят за година. Няма да се разсърдим и на по-дълъг период.

Преслава няма намерение да замлъква, независимо, че нейните колежки бързат да я пенсионират. Анелия, Преслава и Емилия дават мило и драго Пресито да последва примера на Ивана и да залезе с някакво хартиено признание за "Мега звезда". Между другото, сигурно сте забелязали, че само откъм Димитровград и Георги Христов се титуловат като "Мега". Има обаче и певци, които са готови да изпият една водка за утеха с Преслава. Това е Андреа, която вече не е част от "Пайнер", но пък е наясно с жуженето в кошера.

Николета Лозанова пък предрече край на "Пайнер" без Галена, Камелия и Андреа. Последните две ги няма, а компанията си върви и без тях. Галена все още е там, но явно Ни Ло-то има вътрешна информация. Как ли трепери инж. Митко Димитров от прогнозите на Лозанова? Със сигурност вече е подготвил документите за фалит и го е завладял страха как ще се прехранва. Все пак да ти го каже Лозанова си е нещо като последна инстанция.

Ние пък ще попитаме шефа на "Пайнер" дали Николета и Валери са се развели, нещо като право на отговор. Защото разводът на семейството започва да става тема в булевардните издания. Според едни са се разделили и документално, но било тайно. Според други пък тепърва предстоял развод с мирис и желание на плеймейтката за много милиони в нейната сметка.

Любопитното е, че Николета често нападаше Алисия за нейните искове към Валери за издръжка на сина му и как била много алчна. Сега ще трябва да се настаним с пуканки и да видим нейните искове. Все пак, за да сме коректни, трябва да натъртим, че Николета е законна половинка на Божинов. Почва да ни става жал за Валери, който и с двете влиза в ролята на коте-касичка.

Анелия пък няма тези проблеми, при нея трудно се задържа мъж. "Сама съм, защото имам кофти характер и на всеки мъж ще му е трудно с мен", заявила певицата. Мислите, че това е някаква самокритика? Не, после допълва, че е много директна, един вид - честна и пряма.

Нашият екип обаче забеляза нещо ново по време на наградите на телевизия Планета, за което тя не е споделила честно някъде. Задните й части са леко набъбнали и са добили бразилски вид. Играл ли е скалпела си е неин избор, но пък щръкналите задни полукълба са тема сред колегите й. И съответно трябва да станат достояние за широката публика. А ние се чудим дали да не стартираме sms кампания и да я пратим на Копа Кабана на фестивала на задниците.

Алисия пък тъне в невиждан лукс, след като се намести в чаршафите на бизнесмена Бирмата. Докато беше с Ники Михайлов се хвалеше с кошници с 1000 рози, а сега романтиката е отстъпила място на практиката. Алисия е глезена с почивки в чужбина, като последната била с хеликоптер във Френските Алпи. Много се радваме на финансовия възход на Алисия, стискаме й палци да не последва съдбата на Преслава, която влизаше в директни бойни схватки с Георги Станоев. От любов, да не си помислите, че е искала да си спести синия грим в пудриерата си.

Тежки медийни новини застигнаха дъщерята на Йорданка Христова - Ивана. Тя се загаджи с бившата половинка на Люси Дяковска - Камелия, а двете дори отвориха кафене. То обаче вървяло на загуба и към фалит, а в него потънали и парите на Ивана. Потърпевша се оказала и Камелия, тъй като "скъсала джоба", а Ивана не можела да й помогне с нова финансова инжекция. Надеждата е мама Данче се обади на Фидел Кастро за някой бизнес заем, но това е толкова вероятно, колкото и Камелия да се върне при Люси Дяковска.

Продължаваме да ровим под чаршафите на известните и изкача поредният "заек". Фолкпевецът Борис Дали спи с озвучителя си! Досега Боре Усмивката го свързваха предимно с жени, медиите клатеха брака му със снимки, на които целува фенки. Участията му били намаляли драстично, а след тях не се прибирал при жена и деца в Бобовдол, а си наемал хотел с озвучителя си. Засега Дали е все още семеен, но дали ще остане така?

Тъмни облаци са надвиснали и над друг озвучител - Цветин, който от дълги години е спътник на фолкпевицата Камелия. В силните й години той живееше охолно с блондинката, но според всичко знаещите медии Камелия му е била шута. Просто певицата нямала същите приходи, а Цветин никога не е работил. И сега щял да се окаже на трудовия пазар и тепърва да се разбира има ли някакъв талант. Съчувстваме му, защото работодателите си търсят млади и нахъсани работници, често изискват и стаж.

Преминаваме към едно PR-че, който получихме през седмицата. Информацията погали националното ни самочувствие, намери място и в националните телевизии. Мисис България Десислава Крайчева станала шеста на световния конкурс за красота "Mrs. World" в Китай. Никой не си зададе въпроса как Десислава е станала шеста, защото на подиума на световните конкурси излизат призьорките с лентите, а всички останали нямат места. Всяка може да си въобрази, че е шеста, седма или осма.

Ровихме да разберем какъв конкурс е спечелила Десислава Крайчева, че да ни представя на световно ниво и не открихме такъв. Живеела в Щатите, била на 34 години и се занимавала с покупко-продажба на недвижими имоти. Още по-вълнуващ факт е, че зад нейното участие седи Анита Мейзер, която направи известна страната ни на същия конкурс. У нас пък бе подложена на подбив, защото "Мейзер" и "Красота" никога не се бяха използвали на едно място преди участието й.

После стана ясно, че както навремето със синодите - има двама организатори, които излъчват участнички за "Мисис Свят". Нямаме намерение да си губим времето да търсим кой крив и кой прав юридически. Просто да не ни вдигат излишно самочувствието с някакви фалшиви шести места, ние си знаем, че родните жени са красиви.

Завършваме със семейните драми между Есмер и Благо Георгиев, чиято кариера зацикли из столичните чалготеки. Двамата се разделят, събират, а ние ще се доверим на източници, близки до двойката.

"Есмер е много властна. Играе го кротка, но не е. Тя е единствената жена, която е имала влияние върху Благо. Опитва се със всички сили да го отучи от бохемския му живот и може би ще успее", смятат тези източници. Есмер е поставила и още едно условие на нашенеца – кракът му да не стъпва в България. Ето, тук вече е уцелила ваксата, защото ако не му бие черния печат за Студентски град ще гледаме съдебна битка с елементи на стотици хиляди евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
мого ви се молим! преди 8 години
Събота БЕЗ!
1
3
 
5
 
! Отговори
закривайте рубриката преди 8 години
Розите са червени,Виолетките са сини -Съботния бис като излезе, отприщвам мощен cюpгюн!!!

Спонсорирани публикации