Съботен бис

Битки за силикон, китки в леглото на Кучкова
14 май 2016 17:19, Александър Попов
11

Ася Капчикова поведе война срещу д-р Енчев. Снимка: Facebook

Измина една вълнуваща седмица, наблъскана с много силикон. Няма как да не започнем със скандала между актуалната Мис Плеймейт Ася Капчикова, която захапа симетричната красота на д-р Ангел Енчев.

Гаджето на Криско обвини доктора, че я е измамил с награда в конкурса. Тя получи чек за 10 000 лева за корекции, а още по време на церемонията Ася обяви, че ще го дари на нyждaeщa ce oт мacтeĸтoмия жена. Всички в залата аплодираха решението й, включително и спонсорът Енчев.

Според плеймейтката обаче, тя нямало как да подари силиконовите гърди, тъй като докторът й поискал да плати 4000 лева. Той пък заяви, че наградата е персонална и е за услуга и не може да бъде раздавана току-така. И се закани, че ще се видят в съда. Кой крив, кой прав - едва ли ще стане ясно, ясно е, че една благородна помисъл няма да се изпълни.

В защита на д-р Енчев изправи гръд Черната Златка, която била много доволна от свършеното по нея от лекаря. Само че тук става въпрос за друг конфликт, а не за професионализъм на операционната маса. Но пък Златка Блек използва случая да напомни за себе си.

"Д-р Ангел Енчев е изключителен професионалист. Страшно доволна съм от двете интервенции, за които съм му се доверила. Ася Капчикова навсякъде тръби, че е най-естествената плеймейтка в историята на конкурса у нас. Когато аз се явих, нямах дори един фалшив косъм в косата си. Ако иска да се докаже като различна от болшинството, не мисля, че начинът е да хвърля кал в лицата на други хора. Нека всеки пробива със своите достойнства. Дори и без силикон, муфаретът тук е много силиконов!", заяви Златка. И е права, то целия ни шоубизнес е един силиконов и тя е неразделна част от него.

Все пак Капчикова обеща, че ще намери недостигащата сума и пак захапа Енчев.

"Докторе, засрамете се! Билбордите с вашия лик са повече от пътните знаци по улиците из цялата страна. Бизнесът ви в последните години е повече от процъфтяващ. Името ви се е превърнало в еталон за пластичната хирургия у нас и на Балканите. Засрамете се и се опомнете. Преди всичко вие сте лекар и сте се врекли да помагате на хората. Застанете зад мъжката си дума и покажете, че сте този бизнесмен, за когото претендирате. Обществото ни очаква публичното ви извинение.

П.П. Ася Капчикова обеща, че все пак ще намери недостигащата сума, за да удържи на думата си, показвайки, че притежава достатъчно големи топки, които са присъщи единствено на хората, за които думата „чест“ не е просто някакъв си израз от американските киноленти", написа Ася.

Бракът на Николета и Валери явно вече е в миналото. Най-важното е, че плеймейтката първа подала молба за развод. Божинов вече се похвали с нова любов и едва ли му пука кой е първи и кой втори. Според летописците на тяхната семейна драма в бюджета на Николета влизали 4000 лева издръжка за дъщеря им Никол, толкова получавала и Алисия за Валери-младши. Което си е удар по Лозанова, която ехидно се смееше и подиграваше на певицата по време съдебните й битки с Валери преди години. Самата Алисия пък демонстрира, че е в приятелски отношения с бащата на детето й, което не може да се каже за Николета в момента.

Четириъгълникът, който ни занимаваше години наред - Алисия, Николета, Ники Михайлов и Валери Божинов, вече тотално се разпадна и всеки пое по своя път.

Ники Михайлов дори смята да се задоми и да влезе в образа на домошар и семеен мъж. Новата му изгора била плеймейтката Анджелина Атанасова, на която гледал като потенциална съпруга. Противно на слуховете, че вратарят е имал еднократна забежка с Анджелина, връзката им започва да става сериозна, твърдят близки на вратаря. Съмненията остават, интригата дали Михайлов-младши ще застане пред олтара - също.

Още един герой на нашето време върви към залез на своята кариера. Благо Джизъса може и да прекрати кариерата си, след като до септември има договор с руския Рубин, а там не разчитат на него. Очаква се съвсем скоро той да стане баща и нищо чудно със съпругата му Есмер да поемат към Дубай, а надеждата му е там да си намери местен отбор.

Фолкпевицата Рени ни заплаши, че ще се завърне ударно на сцената. Напоследък тя акцентира основно на разрушения си брак, което беше прието като някаква PR стратегия. Тя обаче е категорична, че е създала "семейство с много недостоен индивид".

"Раздялата ни съвсем не е поредният PR ход, в който съм заподозряна, а е безспорен факт! Молба за развод на този етап няма подадена нито от моя страна, нито от негова, но е въпрос на време. Бракът ни на практика е приключил завинаги и предстои да платя висока цена за това, че избрах ролята на вярна съпруга и любяща майка, създавайки семейство с много недостоен индивид, който не заслужава да се нарече мъж. За да се стигне дотук, причините са комплексни, но не желая да съм в ролята на жалната, слаба и отчаяна самотна съпруга. Просто е въпрос на време да напомня за онази Рени, която преди години бе всенародна любимка благодарение на певческия си талант", заяви певицата пред "Всеки ден". Тук въпросът е дали Рени е била някога всенародна любимка?

Защото този пиедестал е запазен за Азис.

"Геят циганин, който стана най-голямата звезда в България" - с такова заглавие излезе британското списание Dazed ,
посветена на Азис.Припомняме, че през март онлайн изданието на "Ню Йорк Таймс" го нареди в класацията "25 песни, които ни казват накъде отива музиката" с Риана, Дейвид Боуи и Джъстин Бийбър.

Явно отвъд границите ни изглежда, че Азис е номер едно в страната. Нищо, че и той послъгва и пресолява манджата в тези интервюта, но това е друга тема. Важното е да си знаем - най-голямата звезда у нас е Азис.

Някак е неудобно след това голямо име да преминем към Зорница Линдарева, но се разчувствахме, че тя пак е останала без мъж. Този път била зарязана от някакъв анонимен богат бизнесмен от Турция. Завиждаме й как пък никога не попада на беден мъж от краен квартал, ама тя любовта си знае работата. Според клюката, в момента тя била напълно игнорирала турчина и е оплела в мрежите си строителен предприемач. А според нас пък си създава ореола на никога не оставащата сама.

Зарязаната наскоро Елена Кучкова също забила нов мъж. Доказателството? Ами пуска си девойката романтични снимки, сред които и ложето обсипано с цветя. "Хубавите неща се случват, когато сте готови за тях. Иска ми се да има повече такива романтични мъжки натури, че повече жени да бъдат така приятно изненадани", написа поредната си мъдра сентенция в социалните мрежи Кучкова.

Оставаме доволни, че все още съществуват романтични мъже в плеймейтските среди. А и не само, това си е един огромен плюс за българския мъж. Колко представители на силния пол са изненадвали своята половинка с китки в леглото?

Завършваме с Мария, която ни изненада със снимка в стил "Джей Ло". Фолкпевицата е направила опит да акцентира върху задните си части, а дали те наподобяват на тези на латината сами можете да прецените в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
истината е ... преди 7 години
че от години не бях виждал по магазините бели яйца като тези на Азис , сегашните едва хващат шарка.
5
0
 
8
 
! Отговори
Главен Редактор преди 7 години
Малина направо гръмна с тази снимка. Е това е мадама, не като останалите силиконови кифли...
4
2
 
2
 
! Отговори
gost преди 7 години
като едни тука де не си идват на датата петък 13 от суеверие но по странното е че ако е професионалист какво значение има деня просто път ама ае *** им го обесни на такива чула нещо и се мъчи да го копира имах такъв приятел копираше живота на другия какво бил правил само че тоя си направи семество а другия блее е да копира по блеене да *** надали нали или ко му каже да иде едикъси ще иде ли друг път
3
0
 
16
 
! Отговори
Естествено! преди 7 години
"Кучкова обаче е с нов мъж!" Ами естествено! Нали ТРЯБВА ДА СИ ОПРАВДАЕ ИМЕТО! Пардон фамилията!
2
1
 
24
 
! Отговори
Ха ХА преди 7 години
"Всички ме гледат, тъй като аз съм ъъ с белезници - арестант... гледат ъъ, ъ начервени и прочие... и след това разбрах, че това са подбрани ***... " Тодор Живков
1
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страшна коремна преса! Браво на мацката. Пък Д-р Енчев се е олял.

Спонсорирани публикации