50 години Булмедика/Булдентал – връзка между бизнеса и технологиите в лекарския бранш

Над 200 компании показват своите иновативни продукти по време на изложението
Спонсорирано съдържание | 16 май 2016 08:57, Екип на Dnes.bg
0

Медицинското изложение Булмедика/Булдентал ще се проведе в Интер Експо Център от 17 до 19 май в София. Изложението е с изключително богата програма от събития и фирми, които ще представят нововъведенията в лекарския бранш. По време на изложението ще има безплатни изследвания за хепатити,  оценка на сърдечносъдовия риск, информационна акция за щитовидната жлеза и научна конференция.

50 години изложение за медицина в България

Вече 50 години изложението дава възможността в България да навлизат нови технологии, методи на лечение, оборудване и постижения на редица световни компании.

Интер Експо Център подготвя отбелязване на годишнината, като кани партньори, фирмите, които са участвали на изложението през годините, и много от директорите на болници, дентални клиники и чуждестранни партньори.

Най-големият изложбен център в София ще връчи на болница и дентален център по един ваучер, който дава правото да се закупят продукти от фирмите участници в изложението.

Освен това през тази година ще се продължи и с инициативата с ваучери за посетители, които ще имат възможност да закупят нови продукти от фирми изложители за своята практика. Стойността на ваучерите е 2000 лв. за петима късметлии.

Повече от 200 компании с иновативни продукти на Булмедика/Булдентал

С 50 нови фирми, от които 35 български, се обогати медицинското изложение тази година. Булмедика/Булдентал предоставя възможността на фирми от целия свят да представят своите продукти и услуги в медицинския и денталния сектор.

За първи път Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия финансира участието на близо 20 компании в изложението.

Списъкът с чуждестранни фирми включва много от като Германия, Русия, Турция, Румъния, Израел, Италия, Словения, Гърция, Полша, но присъстват и имена като Китай, Тайван и Пакистан.

800 бранда, 150 разработки от България и света

Булмедика/Булдентал отчита ръст на новите продукти. От 17 до 19 май ще бъдат показани над 150 нови разработки от 28 държави и 800 бранда.

На Булдентал последно поколение импланти ще впечатли практиците. Уникалните импланти дават възможност за направата на нов зъб в един и същи ден. Компютърна обработка на данните от рентгеновото изследване ще позволи на практикуващите да постигнат завидни резултати при импланто-протезната си работа.

Иновации и ноу-хау в медицинската и денталната практика осигуряват надеждност в ръцете на лекаря и създават повече доверие у пациента. Акцент ще бъде прилагането на миниинвазивни и неинвазивни технологии. Освен в профилактика и лечение, те се прилагат успешно и в естетическата медицина. Изложението ще предложи софтуерни решения за медицината.

Съпътстващата програма

Националната пациентска организация ще извърши изследвания - за хепатит B и C, измерване на пулса и на кислорода в кръвта с пулсоксиметър и оценка на сърдечносъдов риск. В третия ден от изложението Сдружение „ВИОМ“ и Националната пациентска организация ще проведат информационна акция относно заболяванията на щитовидната жлеза.

Обучение на един от най-добрите детски гастроентеролози в света д-р Артър Кригсман ще се проведе на 17 май (вторник), от 13.30 до 15.30 ч. в зала 1 на Булмедика/Булдентал.

На 17 и 18 май се организира научната конференция 1st Dental Tribune Conference @ Buldental, която ще представи иновативните концепции на най-четените български автори в различни области на денталната медицина.

Безплатни консултации за козметични грижи и в трите дни от изложението, студентите от специалност "Медицинска козметика" към Медицински колеж „Й. Филаретова”- Медицински университет – София, ще проведат безплатни консултации за козметични грижи. Фирмите участници съще ще се включват активно с демонстрации  по време на изложението.

Традициите, които е създало медицинското изложение Булмедика/Булдентал през 50-годишния си живот, са гаранция за качеството на предлаганите продукти. Множеството български и чуждестранни фирми са категоричен показател, че медицинският бранш се нуждае от място за срещи и правене на бизнес.

Изложението е отворено за посетители от 9.30 до 18 часа от 17 до 19 май в Интер Експо Център. Програмата и повече информация за 50-ото издание на „Булмедика/Булдентал“ можете да намерите на официалния сайт на изложението www.bulmedica.bg.


0
Още по темата: БУЛМЕДИКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации