Неонацисти пребиха бас китариста на Енрике

При МВР обаче не е постъпвал сигнал за насилие
Обновена: 18 май 2016 08:18 | 18 май 2016 08:14,
34
Неонацисти пребиха бас китариста на Енрике
Снимка: YouTube

Хора от екипа на Енрике Иглесиас са станали жертва на расистко нападение в центъра на София.

Световноизвестният изпълнител беше в България за дългоочаквания си концерт, който бе в "Арена Армеец" в събота.

Бас китаристът на групата на Иглесиас е бил атакуван от неонацисти по време на гостуването на музикантите у нас.

Беквокалистката става свидетел на побоя и изразява възмущението си в социалните мрежи.

От МВР обясниха, че при тях не е постъпвал сигнал за насилие спрямо член на екипа на латино звездата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 7 години
Тва всички българи са страшни "неонацисти" бе. Никой нищо не е видял и чул, ясно е само че са ошамарили някой чужденец - не се споменава даже дали не си го е търсил (защото сред тях има и адски нагли противни екземпляри). И веднага лепваме етиката -"неонацист", а случката е голяма работа, както беше с Ангел - нашамарил едно "ромче" и страшен скандал. А тези, които ПРЕБИВАТ ДО СМЪРТ бабите по селата - на тях им крият произхода и чак ни цензурират коментарите, да не ги обидим милите!
21
5
 
0
 
! Отговори
преди 7 години
Всички сме произлезли от Африка.Доказано!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми като сте негроидни, ще ви бият. Да не сте идвали.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 22По света има стойностни хора и хора, които не са наясно защо съществуват. Това, че се определяш към даден етнос е ОК, но дотам, но автоматично не те причислява към никоя от 2-те категории. Съдете по делата а не по външен вид и месторождение. Ако 90% от даден етнос са *** и престъпници, съдете ги. Ако 2% от други са такива, пак трябва да се тикнат в затвора. Вейте знамена, колкото искате, но ако самите вие не струвате, какъв е смисълът
18
0
 
4
 
! Отговори
PD преди 7 години
Пълна манипулация, за да наскачат разни *** псевдо интелектуалци и изсипят дежурни клишета за това какъв тъмен балкански субект е българина. Е не става уважаеми, да слугувате и да водите божия народ. Иде време разделно. Или ще работите за него или ще слугувате на враговете му.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 20Ние българите можи и да не знаем какви сме, но знаем, че хора като теб са предатели на България и продажници и родоизменници.Между другото аз си знам какъв съм и се чувствам българин и мога ясно да се самоопределя какъв съм. Но не е нужно на хора, които нямат национално самочувствие да обяснявам какъв съм и какъв се чувствам. Смятай се за азиатец щом искаш и така ти идва отвътре.
16
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук на балканите са най-големите националисти, а сме такава сбирщина от ***, че самите не знаем кой-какъв е. Ако дръпнеш няколко поколения назад ще се окажем какви ли не. Наясно ли е някой дали сме европейци, азиатци, по-скоро бели или черни, селяни или гражданя... Сбирщина от всичко това, с големи претенции и самочувствие
15
0
 
13
 
! Отговори
Веско преди 7 години
дърпали се малко и вече заглавие пребили! Щеше да е в болница май, ако беше така. Но друго ме тревожи. Как така, когато тумба наши скандинавци убият човек с брадви и колове е битов скандал. А ако са ударили шамар на чужденец, като в случая, веднага става фашизъм, ксенофобия и т.н.
14
0
 
11
 
! Отговори
Нео нази за вас 666 преди 7 години
"Беквокалистката става свидетел на побоя и изразява възмущението си в социалните мрежи."Ами да си възрази възмущнието пред МВР, както е редно по законите на България, а не в Фейсбук. Откога Фейсбук е над законите на България? Ако смята така беквокалистката на Енрике, че Фейсбук е над законите в България - тогава да не си търсаи правата в България, ами в Фейсбук. И хич не уважавам нито Енрике, нито бек-вокалистката му. България има много по-стойностни песни.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука не иде реч за фашизъм ... тука иде реч за взаимната омраза навсякъде където е имало комунизъм.Вижте омразата в русия и в България ... доста си приличат.
12
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нацизма е зло, но много лесно заразява подрастващите. То не води до никъде, само до омраза и насилие и в един момент човек си казва за какво. Тази идеология осакатява и колкото повече хора дадат отпор, толкова по-добре. Иначе фашистки *** е имало, а и сигурно ще има, политиците ги използват и им дават пари.
11
7
 
22
 
! Отговори
КЗАбК преди 7 години
Това изобщо не е вярно. Пропагандата работи с лъжи. Сега българите трябва да бъдат изкарани неонацисти, когато в България дори по време на Втората световна война и нацисти и фашисти не е имало.Това е злобна измислица на Красимир Кънев от незаконния и никъде не съществуващ забранен след криминални престъпления и осъден от Виенския търговски съд "Български хелзинкски комитет", който нито е български, нито е хелзинкски, а е криминален и забранен.а именно Криминален Забранен Антибългарски комитет
10
5
 
6
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Какви неонацисти?! Нито знаят нещо за неонацизма (повечето не могат да четат) нито пък са такива мъже. Скачат само когато са много на 1.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ама това да не им е еуропата, тука, ааааа
8
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава работа, ама бг
7
5
 
30
 
! Отговори
1 преди 7 години
На 1-2 кока могат и извънземни да им се привидят,че ги бият
6
2
 
14
 
! Отговори
??? преди 7 години
Вчера бе международен ден за геиското включване- та по скоро на реклама ми намирисва
5
2
 
13
 
! Отговори
??? преди 7 години
Кажете й името на тая ,та да й погледнем профила в соц-мрежите
4
2
 
18
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Ха ха ха никой нищо не. е видял ,явно случката е само в главата на въпросната заднавокалистка
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гелепо едно време беше модерно да си скинхед щото гимназистките пред завършване връзваха. сега обаче са останали по неколко човека за населено място под строгия контрол на мелицията, а джурналята викат скинари на феновете на слави трифонов с бомбъри, бръснати кратуни и празни глави.

Спонсорирани публикации