Съботен бис

"Джена или смърт!" и защо съсипахме щерката на Кичка
19

Каролина-Клер не говори за родителите с подробности. Има ли защо? Снимка: майка й

През изминалата седмица абитуриентката Каролина-Клер и майка й Меги Мичева проглушиха медии и социални мрежи с хвалбите, че Каролина била най-скъпата абитуриентка - с дизайнерски рокли за 15 000 лв., с "Ролс-Ройс" и шофьор и всякакви други глезотии. Майката оправда желанието за реклама на щерката като опит да ни направи по-хубаво и цветно ежедневието, но пък голяма част от хората им се присмяха на неистовото желание за реклама. Клер пък се обиди и нахока хейтърите и сама си направи "четки" какъв добър, целеустремен и интелигентен човек е. Когато обаче гониш слава, трябва да търпиш и негативите.

Паметливи веднага извадиха клип от предаването "Цената на истината", от което става видно, че възвишената абитуриентка е дъщеря на собственик на публичен дом. Тогава на детектора на лъжата застава Роберт Симеонов, който признава, че е участвал във въоръжен грабеж и е бил собственик на публичен дом. Твърди, че е предоставял момичета на полицаи като подкуп.

Роберт споделя съмнения, че съпругата му Малина се е опитала да го отрови с лекарства. Въпреки постоянните скандали и проблеми, те са заедно заради страхотния секс. В предаването той заявява, че съпругата му има психически отклонения. А Малина се оказва Меги Мичева, майката на Каролина... Не звучи ли вече малко като чалга песен от средата на 90-те?

Кичка Бодурова пък проплака, че омразата на българите съсипала дъщеря й.

"Съсипаха детето ми! Уви, тя повтаря съдбата на майка си. Цял живот съм се борила с омразата на разни нищожества, а сега детето ми го сполетя същото! Милата, тя е била унизявана и подигравана от най-добрите си приятелки, които са българки", заявява поп певицата пред предаването "Папараци", което ще бъде излъчено тази неделя.

Кристи-Жаклин Зарпас станала мишена заради еротичните си снимки и татуировки. Кристи не е тийнейджърка и сама е избрала пътя на еротичен модел. Снимките са достъпни в социалните мрежи, както и на нейния сайт. Как точно българската омраза я съсипва, не е ясно. Но пък и Кичка през последните години в различни предавания го играе някаква жертва.

Тази роля обаче няма как да хване почва тук. Щерка й живее на хиляди километри, няма почти никаква връзка с родината и дори нямаше да знаем коя е, ако майка й не трупаше участие след участие в риалити програми, които не би трябвало да са на нейното ниво според собственото й самочувствие. Остава загадка защо участва в Big Brother, нали е пяла в "Сизър Палас"? Защо циври, влиза в срамни словесни скандали със свои колеги? Защо като в България й се налага да се бори с "разни нищожества" не си седи в Щатите? Живеем в толкова динамично време, че никой не е незаменим. България има личности, които са незабравими, включително и певци, ама Бодурова не е в тази категория. Независимо от успехите й.

А дъщеря й? Ами разгледайте снимките - прилича ли ви на модел, когото насила са съблекли, за да го мразят българите?

Продължаваме с друга псевдозвезда - Джена, която се появи в нощен клуб с тениска "Джена или смърт". Певицата, която има самочувствието да е номер едно в чалгаимперията "Пайнер", но така и никой не я признава, си мисли, че е много оригинална с перифразирания крилат девиз "Свобода или смърт!". Девиз, който е символизирал готовността за саможертва за родината по времето на Априлското възстание. "Джена или смърт" е просто една съвременна тъпотия, която показва, че фолкпевицата чете единствено булевардните рубрики и текстовете на собствените си песни. А и едва ли има дори един извън нейното семейство да се жертва за нея. Всъщност няма и за какво, защото нейните достижения така или иначе ще си останат на база самочувствие в роднинския кръг.

Нейната колежка Емануела пък си продължава с нейните драми с бившите й мъже. В последната си песен е изляла цялата злоба, която изпитва към бащата на детето си - Димитър Динев.

"С 20 лева в джоба, ама с "Бугати", добре, че са парите на мама и тати. Класата е въпрос на поведение, а всичко в тебе евтинее", пее Емануела. Откакто милионерът й би шута, чалгаджийката не спира да го плюе и обвинява във всички грехове - обвини го, че е гей, побойник, простак...

"Не, не ти се струва, боли ме, че те губя. Болката ме удря в средния ми пръст. Всяка лесна в селото до тебе блесна. Моля, крокодилите дръж си у дома!", пее още Емануела.

С нападките си Емануела удари дъното, а всичките стрели се връщат към нея, защото само доказват, че се е насочила към клана Диневи, за да харчи милионите им.

Този проблем няма Фики, който освен че се сдоби с нова сладкарница през седмицата, май се е сдобил и с трофей на любовния фронт. Според клюките той е забил плеймейтката Дениса Стратиева, пише в. Телеграф. Фики не е афиширал връзката си умишлено заради майка си – Валя.

Гей свали гащите на Алисия и засне геройството си, за да остане спомен за поколенията, пише "Всеки ден". Според изданието, герой в еротичната сцена е фризьорът Ивайло Колев, който имал влечения към плуването към "левия бряг". Цялата картинка си е чиста карикатура, ама за малко PR - става. И без това Алисия няма как да коментира връзката си с Бирмата, а реклама си е нужна. Иначе каква работа има Ивайло да рови под полата й?

Да имаш примера на майка като Деси Слава води до голо селфи пред огледалото. Нейният син Майки просто взаимства от мамините изяви у дома и пусна гол кадър с надеждата да привлече вниманието на връстниците си. Нелепо, ама не повече от голото селфи на Деси преди години.

Завършваме с провала на срещата на Алисия и Николета в столичен клуб. Първата имаше участиея, а втората трябваше да присъства там като част от събитие на плеймейтки. Е, не се засякоха, а някои медии останаха толкова разочаровани, че го превърнаха в мега скандал. Да се пита човек кое е толкова мега и кое е толкова скандално. Сякаш се е разминала среща на Путин и Обама в центъра на София. Идва ни нещо на клавиатурата близко до фамилията на руския президент, но нека завършим с еротичните изцепки на Ким Кардашиян и Риана, които ни зарадваха с изглед на задните си части - вижте ги в галерията ни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
7
 
! Отговори
м? преди 7 години
Това до Ималонела синът и ли е ?
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам щерката здраво се напълнила със силикони
9
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от меркантилни , алчни , трътли -купища силикон , екстеншъни- с претенции че с тях започва и свършва света
8
0
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Абе и с много тунинг не е първа красавица дъщерята на Кичка. По-скоро е заприлича на ***.
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
- Джена или смърт?- Смърт за Джена.
6
0
 
32
 
! Отговори
РВ преди 7 години
Джена или смърт? Стреляй да се свършва....
5
0
 
26
 
! Отговори
Майката на Каролина преди 7 години
наистина не е добре с главата.Ако бащата е съдържател на публичен дом, по какъв ли начин Малина (Меги Мичева) се е запознала с него? Това е първият въпрос, който ще си зададе всеки, чул за занятието на бащата!Затова, ако имаше поне капка мозък, майката не биваше да акцентира върху скъпите тоалети и да разгласява пред цялата държава, че се ползва от парите на богат любовник. Веднага ще започнат хипотези относно стойността на момичето.По-добре да я беше представила като скромна и ученолюбива.
4
0
 
27
 
! Отговори
Според други сайтове преди 7 години
докато растяла, дъщерята на Кичка била непрекъснато обиждана и осмивана от приятелките си българки, които й втълпявали, че е грозна и дебела. Дори бабата на едно от тези момичета й сложила прякора Грозната Кристи.Затова щерката се амбицирала да отслабне, а татуировките и еротичната фотосесия направила, докато майка й била в България.Искала по този начин да натрие носа на злобните си уж-приятелки и да им докаже, че е красива и желана.Жалко, ако е така.Можеше да отслабне, но да не се снима гола
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако трябва да съм честен, освен абитуриентката с рокля за 15 хил. лева, за другите скандали не бях и чувал. Като и прочете човек биографията няма да се изненада и от ТВ изявите и и от опита да признае пред себе си че е номер едно.
2
1
 
15
 
! Отговори
Талибанин по неволя преди 7 години
Снимка номер 9 ме кара да убивам с камъни.
1
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая Джена за каква се мисли, че да се подиграва със знамето "Свобода или Смъртъ".За другите уличници по снимките няма да коментирам.

Спонсорирани публикации