Съботен бис

Вулева сравни Червенкова с глиган и чие дупе не потъва
33

Ваня Червенкова осъди Албена Вулева. Снимка: Булфото

Тази седмица Ваня Червенкова, представяна пред обществото като бизнесдама, осъди Албена Вулева. Устатата блондинка получи присъда от Софийския районен съд за обидни епитети от сорта на "прасе", "хипопотам", "кит", както и далеч по-гнусни нападки. Присъдата може да се обжалва, но войната между двете тепърва започва.

Червенкова се закани, че ще вземе всичко на титуловащата се за журналистка Вулева. Тя обаче не се стресна и възобнови обидите като сравни Ваня Червенкова с глиган.

Истината е, че времето на "Сигнално жълто" отмина, а грозните епитети по звездите изглеждат ретро и прашасали. Е, в няколко риалитита се опитаха да възродят Албена, но се видя, че интересът към нея върви към точката на замръзване. Дори и в социалните мрежи, които й дават допълнителна трибуна.

Преди няколко месеца фолкпевицата Емилия си направи селфи пред портретите на Тодор Живков и Георги Илиев. Сега същото стори и Емануела, само за да затвърди правата линия на клетата ни държава през последните 70-80 години. Управлявани от селския, човека от народа от Правец, после изтърпяли и мутренските години. Ще изтърпим и известността на техните метреси с микрофон. Всеки един от нас е наясно, че след нощта идва ден, след зимата - лято. Дано само след Емануела не се задоволим с Криско, а след 15-ина години до тези портрети не бъде окачен и този на Очите.

Продължаваме на фолк вълна. Преслава се похвали, че е сама и няма мъж до нея. Чудесно, ама медиите продължават да я спрягат за секс партньорка на Фики. А синът на Стораро за пореден път изял боя заради забежки с добричлийката. Ако се съди по медийни публикации то Фики редовно си яде бой заради Преслава. Тук идва логичният въпрос защо толкова блъска във фитнеса - да го бият, където го хванат? Май ще излязат прави тези, които му препоръчват да поработи върху краката си, поне ще може да избяга, когато го подхванат следващия път.

Друга клюка през тази седмица гласи, че Валери Божинов щял да става сърбин. Нападателят бил убеден, че у нас го мразим, а на всичкото отгоре не може да хване ръка и в националния отбор по футбол. В най-слабия национален отбор в цялата ни история.

"Благодаря на сърбите за отношението към мен. В родината ми постоянно пишат лоши неща. За жалост, българите са такива и не мога да променя техния манталитет. Те просто ми завиждат", обявил Божинов в интервю за сръбски вестник.

Как да не му завижда човек. Толкова му е гадно в България, че си вика котенцата в Белград. Когато с неприязън все пак мине границата дави мъката си в чалготеките. Всяка второразрядна бръмчалка си вдига акциите с него с атрактивни чатове, които след време със сигурност ще станат настолни за българската литература. Защото последователи на Божинката и плеймейтките у нас дал Господ. Завист! Остава ни само да цитираме класика Валери Божинов: "Човек, когато знае какво му е - само аз си знам какво ми е..."

Актрисата Теодора Духовникова пък иззе функциите на медиите и се включи директно от морския Лозенец. "На Лозинец сми... Няма ги сърфистите, няма ги джапанките, прострените шарени хавлии, красивите майки с децата - също отдавна разправят, че ги е имало, но никой не вярва. За сметка на това навсякъде тракат токчета, а селската легенда дори цял ден мълви, че самият Д(ж)инко обядвал в Сезони! Слънчев бряг, ела да си прибереш вересиите!", призовава в репортажа си тя.

Други звезди и те се оплакват от загубата за закътаните места за плаж по морето и коментират опростачването на родния турист. Щях да се трогна, но ми изглежда някак лицемерно. Не че не е вярно, но Лозенец отдавна не е закътано място, а звездите хич не роптаят срещу Брендо, например, който отдавна застрои някогашното селце. Същите звезди, които се оплакват, пийват коктейли на главната в компанията на тия с токчетата...

В Лозенец по токчета едва ли ще видите Николета Лозанова. Тя се хвали с кадри от екзотични дестинации, къде нейни, къде - не. Напоследък тя вкарва в своята PR машина все повече дъщеря си Никол, което е в пълен разрез с поведението на големите звезди, които държат децата си далеч от папараците и са готови да съдят всеки, който наруши пространството на малчуганите.

Николета екс Божинова обаче демонстрира някакъв особен вид показност на тема "добра майка". Което сериозно издразни организираните майки. Плеймейтката пусна в социалните мрежи снимка, на която е гола с щерка си в джакузи с пяна. С нейните фотоси с вирнато дупе, с разголено деколте, по бански, без бански сме свикнали до болка. Вярно е, че времето лети и едва ли след няколко години с такава охота и интензивност ще пуска топлес кадри. Но да демонстрираш еротика рамо до рамо с невръстната си дъщеря е повече от нелепо. Жалко, че бащата е в Белград и вместо да размишлява колко му завиждат в България, да вземе да тропне по масата. Без да се бъркаме във възпитанието, но има нещо сбъркано. Но то и шоубизнесът ни е такъв...

Да минем обаче в сферата на мистичното. И кой ако не Венета Райкова да е главен герой. Публикации, за съжаление не можахме да прихванем първоизточника, ни осведомяват, че позабравената тв водеща видяла смъртта си.

Тя била политик или генерал в минало прераждане. Тя се върнала няколко века назад по време на сеанс по регресия. Гордостта на Попово не от вчера се интересува от езотерика. преди две години се запознала с астролога и кабалист Гал Сасон, а след негов семинар у нас се подложила на регресия. Плакала през всичките 45 минути, в които гледала своето Аз в миналите му животи. Причината била, че по време на сеанса Венета видяла собствената си смърт. "Бях римски войник, пехотинец, с военни дрехи, шлем, на кон и видях как ме убиха с едно копие в корема", разказва Венета.

Колко несправедливо е прераждането. Да имаш римска кръв, а в следващ момент да се родиш в малка България, в малък град. И вместо титанични битки и геройства да се бориш единствено за 5 минути слава.

Продължаваме с нещо далеч от мистичното, по-скоро е типичното. Мис Дупе (няма значение коя година) Биляна Йотовска направи откритие, което може да се сравни само със Закона на Нютон за всеобщото привличане. Тя се похвали, че дупето й не потъва във вода и има доказателство - не някоя формула, а снимка! Законът на Нютон за всеобщото привличане описва гравитационното взаимодействие между две масивни тела. Без да навлизаме в математически формули, вижте двете масивни тела в галерията ни. Масивни, но непотъващи. И дали името на такъв престижен конкурс, спечелен от Йотовска.

Достигаме до финала, който е отреден за Джена. Фолкпевицата се омъжи за Атанас Стоев - Малкия Канар, но самата церемония остана леко встрани. Безпристрастните зрители се втрещиха от златния й ланец в комбинация със сребриста тиара, а мнозина си зададоха въпроса защо Джена не се усмихва. Нейната колежка Емилия пък изпъкна с анализ на съпружеския живот и пожелание към младото семейство - караници, раздели и ако се обичат - пак ще се съберат. Явно Емилия не е разбрала, че светът не се върти около нейния живот...

За да не остане по-назад, бившият на Джена - Джино, се обади от Щатите, че и той се е обвързал сериозно. Случайност? Не, по-скоро опит да припомни за себе си. Новата му изгора - Изабела Родес Лапшиш, била полякина с един развод зад гърба си.

Сега явно ще трябва да тръпнем да я доведе в България, а защо не и да я направи българска снаха. Как да не си пуснеш "Канарите" за фон...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
bubara преди 7 години
Ваня Червенкова осъди ли Евгени Минчев.
20
0
 
8
 
! Отговори
Педала гоцев преди 7 години
Всичките са от *** нагоре, сложили сте най-голямите ***, ку рволяк от класа
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само някакви нашенски мутреси . Бацили.
18
3
 
2
 
! Отговори
Eлена преди 7 години
Глиган,глиган,но ще му даваш пари!ха сега,чие дупе потъна,не че не е вярно зя глиган,но хвани едната,удари другата.
17
2
 
22
 
! Отговори
цензура защо преди 7 години
т ъ п а статия с невероятно т ъ п сюжет
16
1
 
13
 
! Отговори
кво преди 7 години
*** статия с невероятно *** сюжетна линия. Зачетох я , не можах, но изгледах тъпите снимки. Просто нямам какво да правя
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички са красиви крокодили!
14
1
 
29
 
! Отговори
Зую преди 7 години
Това е причината вече да не гледам ИЗОБЩО тая помия нова тв.не че БТВ са цвете.то не бяха Златки , Божиновци, алисии и други измислени герои със съмнителни интелектуални качества, някои плащащи си на Гала да се покажат. НЕ може в една уважаваща себе си телевизия в централните новини да наричат престъпниците по прякори (крави, очи, компири и т.н.) .. това е разликата между истинските телевизии на запад и тв-клозетите' в България, промотиращи евтини турски сапунки и Златки
13
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалка пародия на хайлайф , имащи се за богове... Жалки чалгясани селяни, искащи да приличат на "хайлайфа".... Гнусната картинка в БГ-то . Чалга и простотия вървят ръка за ръка както политиката с престъпността у нас. Момиченцата искат да станат чалга силиконки , продаващи се на богати чичковци..а момченцата - кухи напомпани гамени, смъркащи бело в бавареца. ЗАБРАНА НА ЧАЛГАТА СЪС ЗАКОН !
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
леле ужасТ :Д
11
0
 
25
 
! Отговори
Ужасен преди 7 години
Леле колко простотия
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много велики другари на портретите на фото номер 3.
9
0
 
21
 
! Отговори
1977 преди 7 години
''Звездите''на бтв и нова,без тези телевизии едва ли някой би чул за тази биомаса!
8
5
 
7
 
! Отговори
сноб-край преди 7 години
Това непотъваащото дупе не ща да го вида - кой знае колко е проста собственичката. Искам да гледам така Краси Патрашкова, Диана Найденова, Надежда Михайлова или някоя друга учена жена.
7
0
 
8
 
! Отговори
? преди 7 години
Всичко ми стана ясно освен едно: Защо сложихте снимка с дупето на Биляна Йотовска?
6
1
 
9
 
! Отговори
бла,бла преди 7 години
Сигурен бях, че Александър Попов "работи" по тази статия. Браво, адашче, невероятно смислена информация. Пиян съм, мислех да си легна вкъщи, но след като видях медиите в телевизора(ше чупя тоз телевизор) и тези в интернет, не ми остава друго, освен да си допия навън, или поне да изляза навън, за да не ме залива такава "информация". Както казваше мадам ФанИ от Ало'ало, "МЕДИИ, ПЛЮЯ НА ВАС"!
5
1
 
18
 
! Отговори
Киро преди 7 години
Какви са тея срутища ??? Искам си Каролонее Клеер,и майка й !
4
3
 
42
 
! Отговори
ААА преди 7 години
и после как да се върна в България....... не е толкова заради парите ,колкото заради хората....мега селяния чак ме е срам като чета
3
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези кои са? Пишат за някакви сякаш сме длъжни да ги познаваме...
2
1
 
29
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Ако няма статия от Цикъла за *** и тояги, денят ми ще е напълно обезмислен;))). А Албена Вулвева с хигиена нулева, ко са обажда неподготвена пак. Всичко е куцо, кьораво, сакато, само тя е принцеса. Айде бе.

Спонсорирани публикации