Познавате ли "Mузикалния Динко"? За едни плеймейтки питам...

Настанало е време за "свински опашки" на музикалната сцена
Обновена: 11 юли 2016 09:54 | 11 юли 2016 09:30, Александър Попов
26

Снимка: Булфото

Сигурно си спомняте преди 5 години дуетът на Ванко 1 с Николета Лозанова. Тогава той се възприе като някаква екзотика, защото в дует до изпълнител се нареди плеймейтка. Тогава рапърът чистосърдечно си призна, че е можел да запише песента "Истински обичана" и с певец с хубав глас. Но понеже българите били кокошкари, които търсят само клюката и сеира, избрал Николета. А тя до този момент, а и до момента, се включва в песни предимно като участник в клип, с основната цел да вее гръд, задни части и да пръска сексапил. Плеймейтка е все пак.

Според Ванко 1 тогава, когато го няма скандалния елемент, скандалната личност, песента остава недооценена. Истината обаче е, че песента се радва на някакъв краткотраен медиен интерес и отива на бунището. Ама завинаги. Когато го няма таланта, а само сензацията, това е съдбата на всяка песен.

За радост и Николета явно е осъзнала този факт, защото спряха напъните й да става певица и спокойно може да трупа популярност в музикалните клипове с еротика.

Други обаче не се поучиха и пет години по-късно ставаме свидетели на нови плеймейтски напъни. Моника Валериева се включи в изпълнението на песента "Всичко с теб" на Джордан. Певецът дълго време бе в забвение, но подписа с "Пайнер" и побърза да напомни за себе си по най-лесния начин. Като вкара в студио плеймейтка. Двамата дори направиха и няколко участия, но с това вокалните възможности на Моника не станаха по-добри.

Личният си живот е неин, но защо трябва да пее? Дали включването й в песни на Джордан не й изиграха лоша шега и да си повярва?

Защото вече е факт и първата и самостоятелна песен. Както можете да се досетите тази песен само може да вдъхновява всеки музикален инвалид, че технологиите са толкова напреднали, че няма проблем да се хване микрофона. Не е ваша вината, ако не можете да добиете представа за нейните вокални възможности, но все пак се "насладете"...

И не е само Валериева, наскоро и Катрин Вачева записа дует и то с Кристина Димитрова, която все пак е направила някакво име. Но да станеш за резил никога не е късно. Как ли се е чувствал Орлин Горанов на промоцията на песента? Та той и Кристина Димитрова няколко десетилетия бяха любимци на българите... Дали му е харесал дуетът на Криси с Катрин Вачева "Изолатор"?

Двечките се откриха в Big Brother, шоуто, което през последните години вади на показ в национален ефир странни хора. Всеки сам за себе си може да си коментира що за звезди са.

Димитрова и Вачева разказаха в ефира на Bulgaria ON AIR, че са много близки в живота, създали и добро приятелство. Но трябва ли всяко добро приятелство да се превръща в песен? Извинявайте, ама след като дълги години си гледал до Кристина Димитрова Орлин Горанов е чиста подигравка да свикнеш с образа на Вачева. Образът, защото гласът е стряскащ и е чисто наказание за всички, които се опитват да създават хубава българска музика.

Светлана Василева, която ни забавляваше с правопис и великите географски открития, също се понамества на музикалната сцена. Фолкпевецът Ангел я включи в парчето "Прав ти път". Хубаво в началото я разсъблича, но защо и Светлана барабар с певците?

Двамата и те подушиха национален ефир покрай дуета, дори ни заплашиха, че сътрудничеството им ще продължи. Моделката, макар да не зная точно на какво е модел, дори разкри, че "да пее е нейна детска мечта и вече е сигурна, че когато човек следва мечтите си, те се сбъдват".

Наясно съм, че всеки има право на мечти, затова ще изкажа и аз една от моите - надявам се да се намери "музикалният Динко" с подходящите "свински опашки" за всички плеймейтки, които атакуват сцената само, защото са известни с известността си. Другото е издевателство над слуха и подигравка с всички, които работят на музикалния пазар. А ако им е детска мечта да пеят - да си го правят в компания. Там дори ще изпъкнат.

А на певците, които искат бърза слава покрай плеймейтките, гледайте Ванко 1 с Николета и мислете...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Мира преди 7 години
Повръщам! Такива личности като тях водят до упадък на цялата ни нация!
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чалга, ***, "компаньонки" ... кОлтура, брато!
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е "диет"? (снимка 13)
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди поне в Интернет можеше да се скриеш от чалга-пошлотията.
9
0
 
11
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
В "диет" с Ангел казвате... Интересна диета ли е, миета ли е.. не знам?Абе нямате ли редактор бе днес?
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моля някой да ми посочи едно красиво нещо във визията на Моника Валериева и Катрин Вачева. Кой ги измисли и кой ни ги навира постоянно в очите?
7
2
 
22
 
! Отговори
vlady преди 7 години
До СократисИма и разкошни песни с красиви видеоклипове примерно Feel The Misery на My Dying Bride - удоволствие е да слушаш музиката и едновременно да гледаш видеоклипа с красиви морски пейзажи и пещери. Също примерно Stellar Tombs на Draconian разкошна песен с красив видеоклип с пейзажи.
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 1Никой не е в състояние да спре ***-отията. А медиите се интересуват само да прибират парички от реклама. Долно-пробни изпълнения винаги ще има, доката има съответната публика за тях.
5
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Родната простотия няма граници.
4
1
 
43
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
"Сигурно си спомняте преди 5 години дуетът на Ванко 1 с Николета Лозанова."Хаха, големи сте шегобийци.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3 : не са в ефир явно са фри и само онлайн.
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама това...не е музика! :)
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами тия в СЕМ да се размърдат малко, имат, доколкото знам, правомощия да спират простотии от националния ефир.

Спонсорирани публикации