Веганите без детето си, оставили го 5 кг на годинка

Момченцето е оперирано в Милано, имало проблем със сърцето
12 юли 2016 18:35,
74
Веганите без детето си, оставили го 5 кг на годинка
Снимка: Reuters, архив

Едногодишното момченце от Милано, отгледано от родителите си под стриктна веганска диета, е било отнето от родителите си, след като е било хоспитализирано. Детенцето е тежало едва пет килограма, пише италианското издание на вестник The Local.

Още по темата

Детето е било закарано в болницата "Фатабенефратели" от баба си и дядо си на 2 юли. Лекарите са били шокирани, когато установили, че едногодишното дете тежи колкото тримесечно бебе.

Кръвните тестове показали, че детето е недохранено, с "минимално за оцеляване количество калций". Момченцето е имало сърдечни проблеми, заради които се е наложило да бъде оперирано.

Екипът в болницата, загрижен от инцидента, се е свързал със социалните служби, след като родителите са отказали да променят начина, по който хранят детето си, дори и след престоя в болницата. Съдът в Милано е отсъдил, че детето ще остане в болницата.

"Ясно е, че детето е било хранено със строга веганска диета, която не е съвместима с младата му възраст", заяви съдия Сиро Касконе, цитиран от "Дарик".

Това е четвъртият случай, при който дете, подложено на диета, е хоспитализирано в последните 18 месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И двамата родители трябва да влязат в затвора след като виждат какво са причинили на детето си и въпреки това не желаят да променят хранителния му режим...
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези велики умове, които изреждаш никога не са били вегетарианци, ти си зомбирано тревопасно .Във вашите вегански секти лъжете, че всички известни не ядат месо за да изглеждате и вие големи.Ама лъжете.
50
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мършоядите полудяха от злоба и агресия. Полудели са от толкова убийства и ядене на трупове. Четете само заплахите им и примитивната им злоба. Това казва всичко. Не случайно най-великите умове в историята като Айнщайн, Аристотел, Леонардо да Винчи, Нютон, Тесла и Едисон са били вегетарианци. Ще унищожите Земята с агресията си, лешояди!!!
49
2
 
2
 
! Отговори
лкл преди 7 години
До ИванСъгласен съм, но ако продуктите си ги произведеш , а не купени от веригите магазини, които натискат производителите за ниски цени и качеството е никакво.
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Луди хора и малки камъчета няма да се свършат . Лошото е когато някой зависи от тях !
47
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз нормален веган не съм видял. Този симптом никога не идва сам и винаги е в комплект с други мозъчни разтройства.
46
2
 
20
 
! Отговори
веган преди 7 години
веганството и анорексията са психични заболявания. а това, дето родителите са го направили, си е чисто предумишлено убийство. кастрация за такива
45
2
 
3
 
! Отговори
мир4о преди 7 години
До Анонимене добре хората сгрешили взели им детето -още по добре и толкова не е мой проблем и няма да стане просто защото отказвам да го правя мой проблем...
44
1
 
23
 
! Отговори
Иван преди 7 години
В Светите Писания Бог е казал - когато ти се прияде месо а то ще ти се прияде, коли и яж. Така, че яжте месо и благодарете на Бога за всичко включително за вкусната храна която Той ви е дава и имате на трапезата си. На бременните и кърмачките препоръчвам да ядат много сирене яйца и месо, особено черен дроб - телешки и пилешки. Тези продукти са много хранителни и ще осигурят здравето на децата им и на тях самите.
43
3
 
15
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Доктрината на вегетарианството е с демоничен произход и е много акцентирано в дяволските езически религии както и се препоръчва от злите духове на техните последователи от разни култове на контактьори осъществяващи връзка с "бялото братство", "махатмите", "команда ащар" и други наименования на езическия пантеон от паднали духове начело със сатаната. В Светите Писания се говори за два знака съпътстващи слугите на духа на антихриста-забраняват женитбата и яденето на храни позволени от Бога - месо
42
1
 
12
 
! Отговори
Mitaka преди 7 години
"Имаш ли смелостта да си пуснеш снимката в цял ръст в поредицата "Хем репортер, хем фотограф"? Искам да ти видя аполоновото тяло, резултат от пържолки, кюфтета, вино и бира."Че какво пък те интересува "Аполоновото" ми тяло? И за какво ти е?Аз не съм Аполон, аз съм просто човек :)
41
2
 
20
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Това е една трагедия в резултат на прилагането на бесовската доктрина на отказа от месо която се промотира от слуги на лукавия и заблудени техни последователи, тя води началото си от Библейския разказ за добрия пастир и месоядец Авел и жестокия му брат убиец Каин който бил земеделец-вегетарианец. В нея Каин вегетарианеца става символ на нечестивите а добрия пастир Авел месоядеца на праведните. Така е и на практика веганството отключва депресия и агресия поради хранителните недоимъци за тялото.
40
1
 
28
 
! Отговори
nina преди 7 години
Боже,как 5 кг на 12 месеца...моето момиченце се роди почти 4 кг!Тези родители са престъпници!:((
39
1
 
20
 
! Отговори
биология преди 7 години
каква е разликата между хишниците и тревопасните бозаиници (с малки изключения )?на хишниците очите са разположини отпрет на главата за да преследват плячката а на тревопасните отстрани за да са постояно на щрек !!!!!;)
38
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма лошо да си веган, но това е избор на възрастен човек достигнал определено еволюционно развитие на тялото и съзнанието. НО да подложиш на веганска дието бебенце просто трябва да се наказва със затвор!!!
37
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да налагаш начин на живот на същество лишено от избор си е насилие ,още повече ,че целия свят знае с какво се хранят бебетата на абсолютно всички бозайници ,към които сме и ние,тези родители са пълни психопати.Природата не би дала кърма на майките ако нямаше нужда от нея драги вегани
36
1
 
26
 
! Отговори
dp преди 7 години
Ми дано докторите го съживят и докарат до състояние да има нормален живот.Родителите са директно за затвора, една година да държат детето си на трици и марули,тотални из.роди. То какво да очаква човек от религиозни фанатици, "вегани" де, налитрябва да звучи по-така.
35
4
 
2
 
! Отговори
Русия преди 7 години
Много лошо!П.ПЕдно смислено заглавие не можете да напишете .
34
2
 
29
 
! Отговори
Реален случай преди 7 години
Моя позната беше бременна (това е съвсем реален случай) и не искаше да яде сирене и кашкавал, не обичаше мляко. Зеленчуци - нормално. След раждането не можа да стане - бебето беше изсмукало огромни количества калций от костите й - по оценки на професори гръбначният стълб на места беше загубил до 60 процента от калция си. Мъжът й се взе 6 месеца неплатен да гледа бебето, а тя - по болниците за инжекции с калций и други процеду. 6 месеца се възстановява. От всичко - по малко е най-добре според ме
33
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не може да се сравни с добре запечената, а отвътре сочна пържола, която пръска и пуска пътечки мазничко по брадичката ти, докато я хрупкаш. А поезията на кюфтетата с много лук, всяко едно от които става другарче на два литра вино или поне на пет ледени бири, които съскат по пътя към корема... А изро.дите си убиват децата с моркови в името на евроценностите...

Спонсорирани публикации