Рецептата Dnes: Авокадо с яйце на фурна

Полезно, питателно и много вкусно печено авокадо
15 юли 2016 08:22, Илияна Николова
1
Рецептата Dnes: Авокадо с яйце на фурна
Снимка: Youtube

Продукти:

2 броя авокадо
4 яйца
сол, черен пипер или любимите ви подправки
 
Приготвяне:
 
Измийте предварително авокадото с вода и го подсушете. След това го разрежете наполовина по дължината. Премахнете костилките и с помощта на чаена лъжичка отнемете малко от месестата част (около 2 гребвания), за да може да освободите място за яйцето. Не изхвърляйте тази част, а я запазете за вашите смути или салати. Внимателно чукнете по едно яйце във всяка половинка авокадо. Поръсете със сол и черен пипер и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност на яйцето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
готвачка преди 7 години
Моля Ви, не гответе авокадото по тази начин. Нищо, ама абсолютно нищо няма да остане от полезностите му. Авокадото се яде сурово, термичната обработка унищожава всичко. Най-добре е нарязано на кубчета или лентички в салата.

Спонсорирани публикации