The Prodigy отвяха феновете за пореден път в Бургас

Въпреки голямото закъснение, бандата направи взривяващо шоу
Обновена: 15 авг 2016 11:27 | 15 авг 2016 11:22,
11
The Prodigy отвяха феновете за пореден път в Бургас
Снимка: Facebook

Стотици фенове се стекоха още от ранния следобед в събота към стадион "Лазур" в Бургас за музикалния фестивал Summer Chaos 2016. Най-нетърпеливите фенове се заредиха още от обяд пред входовете, за да чуят разнообразие от стилове - пънк, хип-хоп, метъл, хардкор и електропънк с Тhe Exploited, House of Pain, Clawfinger, Bullet for My Valentine и хедлайнерите The Prodigy.

По-голямата част бе дошла да чуе за пореден път в Бургас легадарните The Prodigy. С боядисани коси в искрящи цветове, тениски и ленти на групата, феновете се бяха подготвили за взривяващо шоу.

Никой обаче не предполагаше, че чакането на британците ще се окаже толкова дълго. По програма The Prodigy трябваше да излязат в 21.30 ч. и да свирят до 23.00 ч. През целия ден обаче имаше забавяне с излизането на изпълнителите и така Bullet for My Valentine слязоха от сцената към 22.20 ч.

За огромно съжаление на феновете обаче организаторите съобщиха, че британците ще се появят чак в 23.30 ч., тъй като е имало забавяне на полета им заради повреда в частния им самолет. Така почитателите на групата се принудиха да насядат пред сцената и да каляват нервите си в очакването на звездите.

Впоследствие организаторите съобщиха, че групата все пак е успяла да кацне извънредно в Бургас с друг самолет в 22.50 ч.

Така пет минути преди полунощ, The Prodigy се появиха и забиха с Breathe. Само за секунда успяха да изкарат от унеса феновете, които бясно заподскачаха с вдигнати ръце. През първите няколко парчета публиката направо бе неконтролируема и темпото се поддържаше благодарение на неизчерпаемата енергия и присъствие на сцената на британците.

The Prodigy изпълниха неостаряващи хитове като Firestarter, Voodoo People, Omen. Забиха и с нови парчета от новия им албум - Wild Frontier, Nasty и The Day Is My Enemy. По стара традиция всички клекнаха долу на легендарната Smack My Bitch Up, за да скочат в точния момент по команда на Кийт Флинт.

Вероятно притиснати от времето, британците радваха феновете си само час и 10 минути. Въпреки посъкратеното време, успяха да изпълнят почти целия си сет -  бързо, стегнато, ударно. Само за час "стопиха лагерите" на почитателите си, оставяйки ги буквално и преносно без дъх.

На Summer Chaos 2016 своите позиции на световно популярна банда затвърдиха и Bullet for My Valentine. Запалени фенове избухнаха под жиците на метъл бандата. Уелсците забиха с техни по-стари хитове, както и с парчета от най-новия им албум "Venom".

Bullet for My Valentine зарадваха младото поколение, като разнообразиха звученето на целия фестивал, чийто изпълнители главно бяха утвърдени от години изпълнители.

Преди тях шведите Clawfinger нажежиха атмосферата със страшно много енергия и атрактивност на сцената. Рап-метъл бандата накараха феновете да подскачат в такт и им взеха дъха още в късния следобед.

Облечен в ефектен леопардов костюм, вокалистът се покатери ловко по сцената на няколко метра от земята и стоя там няколко минути. Акробатиките не свършиха до тук и басистът на Clawfinger се покачи на най-високата тонколона и след известно колебание се хвърли от около 10 метра в публиката. Това свободно падане за щастие не завърши с инциденти и бандата продължи да забива до кулминацията - изпълнението на Do what I say.

На стадион "Лазур" в Бургас настроението повдигаха и хип-хоп легендите - House Of Pain. Макар и кратко (едва 38 мин.), изпълнението им разгорещи феновете и ги накара да се изпотят от танци. Всички неистово заподскачаха на вечния хит - Jump Around, който постави и неочкавания край на изпълнението на House Of Pain.

Легендите The Exploited пък върнаха публиката в зората на пънка. Въпреки ранния час, неудържими фенове с цветни гребени и кубинки си спретнаха за секунди диво пого. Не се спряха и за миг преди края на изпълнението, който бе сложен с легендарната - Sex and Violence.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия ще да са бая гладни шпинги щом са дошли да свирят или пеят ... ако въобще това е свирня и пеене! Чудно ми е как е възможно в населен район без изричното позволение на живущите да се вдига шум след полунощ за задоволяване на извратения "музикален" вкус на група наркомани? Общо взето Бургас и неговият спирит е пълен ташуингер!
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До шопАбе щом тези "палячовци" са направили повече кеш отколкото ти и цялата ти рода някога ще видите, тезата ти здраво издиша. Я ти като си кадърен ми кажи какво повече си постигнал от тях?
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3А теб кой те е карал да си вземаш панелка (или наемаш такава) до стадион? Приличаш ми на ОНОВА малцинство дето прави незаконни катуни до жп релсите и после хвърля камъни по влака че вдигал шум
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щото майнетата дето се чуват всяка вечер покрай сватбите в хотел Аква не огласяват района и се спи много хубав, като се чуват пиянските отровения на сватьовете, докато пушат на терасите. Айде стига и вие с пенсионерските претенции! Центъра на 4-тия град в България сте, като не ви изнася, че е шумно продайте си апартаметна и си купете къща във Ветрен. Тия дето живеят срещу Летния театър как не се размрънкаха един път.
2
23
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да, наистина "взривяващо" изпълнение, огласяха с крясъщи района около стадиона поне до 1,30 след полунощ, а после докато се изнесат и публиката им стана сигурно 2.00 часа. Изобщо не знам някой да е могъл да заспи тая нощ от тая глупост. И кой изобщо им разреши да почнат в 23.30? Като са закъснели да го отлагат за друг ден или да връщат парите
1
3
 
32
 
! Отговори
NIN преди 7 години
До DreamTheaterЛесно може да се нарече смешно, това което си написал.

Спонсорирани публикации