Социални разни: Кичозен патриотизъм и Nunu Obahoba

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
4 сеп 2016 19:40,
11

България е цяла. Или поне за снимката.  Снимки: Facebook

Тъкмо си мислихме, че в тези никакви дни между лято и есен нищо не може да ни изненада и развълнува, а то какво се случи. Христо Стоичков беше... просто Христо Стоичков, а две жени се биха на наказателен паркинг!

Но какво значение има всичко това, когато идва празникът на Съединението, известен повече като дните около 6-ти. И за да не си помислите, че не сме помислили и за това, може да видите патриотични идеи за на маса в галерията.

А ние подхващаме традиционния видео обзор на седмицата. Започваме с кадри, за които със сигурност не можем да кажем, че това може да се случи само в България. И докато ние си имаме агресия по пътя, други си имат щрауси по магистралите:

Продължаваме с един въпрос, по-тежък и от този чие правителство е построило повече пътища. Какво искат жените? Е, една дама има претенцията да знае отговора:

Напоследък все слушаме за българи, завърнали се в България и за онази България на възможностите. Българинът в клипчето е от тези, но не съвсем:

Завършваме празнично и позитивно: 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
гуест преди 7 години
объркаха въпроса...тук се пита какво искат простите коБри? е те искат медийна изява... и да ни напомнят за жалкото си съществуване:)) е на тази *** и се отвори парашута днес, честито както казват всяко чудо за 3 дни така, че да се наслаждава на краткия си обществен живот:)
3
0
 
15
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Да речем, че и аз изгледах оная "учителка".1. Не ми стана ясно защо е по бельо.2. Тази е живото доказателство на закона, че колкото по-малко знаеш, толкова то е по-голямо самочувствието.3. Някой да взема огледало на девойката, че да се огледа добре и да спре да се мисли за красавица. Краченцата може би са хубави, но на втория и особено на третия етаж няма нищо впечатляващо.4. Дано си намери някой на нейното ниво, за да не е самичка. :D
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стоически изгледах целия клип на момичето, от него не разбрах какво искат жените, а само това, че е пpocтa ceлcкa пaчa с много, много претенции. Не искам да излизам с нея, ще е скука и досада.
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая кифла за тези претенции, освен слива друго може ли да предложи

Спонсорирани публикации