Барбра Стрейзанд отново на върха - оглави класация на "Билборд"

74-годишната певица за 11-ти път е номер едно
20
Барбра Стрейзанд отново на върха - оглави класация на "Билборд"
Снимка: wikipedia.org

Певицата Барбра Стрейзанд оглави за 11-и път в кариерата си престижната класация Топ 200 на "Билборд" за албуми, съобщи Контактмюзик.

По данни на Нилсен Мюзик от новата тава на 74-годишната Стрейзанд, озаглавена "Encore: Movie Partners Sing Broadway" и включваща дуетни изпълнения с холивудски звезди като Хю Джакман, Ан Хатауей и Джейми Фокс, през първата седмица на музикалния пазар са продадени 149 000 албумни единици.

С постижението си Барбра Стрейзанд подобрява собствения си рекорд за жена изпълнител с най-много албуми под номер едно в престижния чарт.

Сред всички изпълнители Стрейзанд си поделя третото място с Брус Спрингстийн. Единствено "Бийтълс" и Джей Зи са позиционирали повече албуми на първо място в класацията - съответно 19 и 13.

Барбра Стрейзанд освен това продължава да е единственият изпълнител, чиито албуми са оглавявали престижния чарт през всяко едно от изминалите шест десетилетия.

Второ място в албумната класация на "Билборд" заема кънтри дуото "Флорида Джорджия лайн" със 145 000 продадени единици от тавата "Dig Your Roots".

Челната петица се допълва от Бритни Спиърс с албума "Glory", Дрейк с "Views" и Франк Оушън с "Blonde".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Барбара го бара ли бара гол под масата...
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кризата в поп-музиката не е само в момента, а от много години....=======Напълно съм съгласен. Само да добавя, колкото невероятно да звучи, че слушателите на класическа музика се увеличават.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма криза в музиката. Музиката се е подобрила пред последните няколко години. Същото е и с филмите. ======Очевидно сме различни хора, с различен интелект и мироглед.Относно филмите - най-високоплатеният актьор в момента е господин Скалата, а преди дни се получи съобщение, че на Джеки Чан ще бъде даден Оскар за цялостна кариера. Това е нивото сега, най-вероятно ти харесват тези актьори и филми.За музиката - лейди Гага е имитация на Мадона + 1000-ди комерсиални продукти. Пак нищо лошо за теб.
6
0
 
2
 
! Отговори
засрами са ма преди 7 години
Камелия при тая кака като 85 годишна стои
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кризата в поп-музиката не е само в момента, а от много години. Най-лошото е, че се започна с компютърните "композиции". Но това ще отмине, защото няма нищо стойностно, освен комерсиални звуци, които трудно могат да бъдат наречени музика. А този албум, знам ли... нищо ново като саунд.
4
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Нищо чудноНяма криза в музиката. Музиката се е подобрила пред последните няколко години. Същото е и с филмите.
3
2
 
7
 
! Отговори
Нищо чудно преди 7 години
В момента има огромна криза в популярната музика. Нищо ново не се появява въпреки компютърно генерираните мелодии и песни. Подобна работа е и в Холивуд.Аз спрях да гледам новите филми въпреки, че имам достъп до десетки сайтове и торенти, които ги пускат безплатно.
2
0
 
4
 
! Отговори
? преди 7 години
Давате ли си сметка колко е важно, че жена с такава визия се е осмелила и е успяла да пробие в мелачката на Холивуд и шоубизнеса? Разбира се, че е могла да си направи пластична операция, за да угоди на посредствената масовка и нейните глашатаи. Аз не съм много вътре в темата, но друга такава сега ми е известна само Селин Дион. Едит Пиаф да не е била красавица и тя?
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аййййй, ай, ай...*** каква ти звезда, тя цяло съзвездиие, баце...

Спонсорирани публикации