Съботен бис: "Лудия репортер" заби в трета глуха Рут

Икебаната пък развенча Роби Уилямс
10 сеп 2016 20:40, Александър Попов
57

Раздялата на Петканов и гаджето му се превърна в национален казус. Снимка: Facebook

Една седмица шоу средите се тресат от мръсното бельо на "Лудия репортер" и моделка, която била Мис Национален отбор по баскетбол. Тъпотията им мина всякакви граници и сега се наслаждаваме на всякакви картинки със засмукан пръст, всеки развива теории колко долна била Александра Богданска и дали достойнството на Дани Петканов се е свило до нищожни размери от анаболи. А това трябва да ги вълнува само двамата.

Е, има и неоспорими факти - "Лудия" показа, че няма нищо мъжкарско в него и всяка следваща жена трябва да има едно наум. И то не е свързано с големината на "малкия репортер". Миската пък в профила си във Facebook е написала, че работи за агенция, която наема момичета за партита на яхти, в скъпи хотели и прочее. Та този Дани да беше се вгледал малко по-сериозно и да не се прави на ощипана мома сега.

Богданска била почти припаднала вчера от нервно разстройство и Бърза помощ я е закарала в център за психично здраве.

За тяхната история се закачиха и хиените, които само дебнат как и те да си направят PR покрай чужда история. Николета Лозанова сподели чуждо мнение, че в България, за жалост, стават известни тези, които лапат нечии пръсти.

"Бързата слава, срам за майстора", е най-актуалната родна поговорка според Ни Ло. Дори се чуди на народопсихологията ни, която издига в култ подобни образи, а обрича на информационно затъмнение и пълна незаинтересованост други, които наистина заслужават да се говори за тях.

То хубаво, ама и Николета не стана известна с прочит на Шекспирови сонети или пък разсъждения върху създаването на класически произведения. Май и тя като голяма част от фолкпевиците забравя за част от своя път към славата, която достигна своя пик с триъгълници и четириъгълници с Николай Михайлов, Валери Божинов и Алисия. И тогава се вадиха кирливи ризи, макар и не по този просташки начин.

Най-много от целия скандал обаче пострада Рут Колева. Тъкмо любимата певица на федерацията по щанги бе заела челни места в медиите и боят й с интегрираната ромка заглъхна като успехите на родните тежкоатлети. Все пак се надяваме държавния служител Деница Михайлова да не бъде покрита по стария обичай "всяко чудо за три дни". Няма да е лошо интегрираната да бъде разинтегрирана набързо. Съдейки по стойността на коли и бижута едва ли разчита на държавната си заплата. Но за сметка на това лепна петно на Външно министерство. Независимо, че там се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.

В цялата олелия опит да изпъкне направи и фолкпевицата Мария, която заяви, че бракът й се крепял на секса. Раздавала се като за последно да не би някоя мераклийка да отмъкне наследника на фамилия Гущерови - Хриси. Мария била наясно, че за сърцето на милионерския син са се наредили на опашка. Защото не е тайна, че у нас пачките са най-големият афродизиак.

Азис също търси начини да изплува на повърхността и загатна за нова провокация. Няма да бъде песен, а фотосесия.

"Заснех фотосесия, която отдавна ми се въртеше в главата. Дадох воля на чуствата си и себе си. Показах се по начин, който съм искал цял живот, но чисто физически трябваше да тренирам доста, за да си го позволя... Смело е, да! Скандално? По света отдавна не е! Ще видите и елемент, с който от години се бях разделил. Не искам да ви се харесам. Правя го за себе си и душата си", написа певецът в социалните мрежи. Прави го за себе си, но пък търси популярност. То в родния шоубизнес не е необходимо да се търси логика.

От изказване на Деян Неделчев пък направо дървесата ни заболяха. В коментар под журналистическа статия той написа, че Роби Уилямс не бил кой знае какъв певец. Така де, кой е този Роби? Какви хитове има? Има ли клипове с патенца, или пък "ферма за сперма"?  А и трябва да признаем, че този Уилямс никога не е пял на "Златният Орфей", за да бъде някакъв фактор в музиката.

Бившето гадже на продуцента Андрей - Бориса Тютюнджиева, също изпадна в миманса. Тя пък реши да забавлява публиката с парвенющина с мехурчета. Тя пусна кадър от ваната си, в който акцентът е сапун от марката Chanel. Колеги изчислиха, че той струвал 70 лева, което означава, че трябва да сме впечатлени, че се подмива със скъп сапун. Кичозната демонстрация на лукс обаче ще остане 70-левов спомен, тъй като се очаква Бориса да прекрачи прага на къщата на VIP Brother, където на мивката едва ли ще се усеща уханието на парижката марка.

Колежката й Моника Валериева (и тя се представя като модел) пък опита да засенчи "Лудия репортер" с показ на татуировка, която стига до най-южните й части на торса. Бихме определили опита й да привлече внимание като не толкова естетичен, но благодарение на този статус разбрахме слуха, че наскоро Моника била на почивка в чужбина с руснак, който й угаждал във всичко. Как пък един път не се появи слух, че Валериева е отишла на опера например в Миланската скала. Така ще повярваме една идея повече на музикалните й напъни.

Завършваме седмичния обзор с малко радост за окото. Фолкпевицата Преслава разположи телеса по плажовете на Миконос, който се води като баровска дестинация в южната ни съседка Гърция. Вижте в нашата галерия звездата по бански, който поне не е под напъна на стотици кубици силикон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
На Буров чичата преди 7 години
,,Достойнството,, На Петканов го НЯМА-в пряк и преносен смисъл...
35
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До АнонименТака е,нали сме чалгаджийска държава!
34
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До борисТака е,прав си!
33
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От цялата работа наи жалко е надигналата се маса от пуритани които веднага осъдиха ниския морал на манекенката. Тя ако не беше разкрепостена тои едва ли щеше да си я хване за гадже. А относно коментара на Николета - ако една жена осъжда друга че е *** значи въпросната е още по лека. Аман от пуритани. Бетер ислямско общество сме
32
2
 
8
 
! Отговори
comment преди 7 години
Грам не ме интересува тоя лигльо, какво само го правите известен.
31
2
 
28
 
! Отговори
Кирил преди 7 години
Много е грозен тоя ревльо бе!
30
0
 
11
 
! Отговори
до 37 преди 7 години
Беше, но скъсаха преди да замине за Влашко.
29
1
 
29
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Тоя не бесхе ли *** на Милен Цветов или са скъсали?
28
5
 
29
 
! Отговори
борис преди 7 години
Дано да съм лош пророк, но това журналистическо изпражнение много скоро ще си намери майстора.Някой ще го размаже и после ще иде да си измие обувките. Но има още едно ***, което движи нещата зад кулисите и доволно потрива ръчички, че му вдигат рейтинга. Казва се милен цветков и също се нуждае от едно добро съветване.
27
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистката явно се опитва да отклони вниманието от това че Александра Богданска се подигра с момчето да смуче....пръстите и не само на всеки срещнат. Вно тя си е ковръ тва е ! Но, да се опитват журналята да отклонят вниманието от това и да я съжалим - е няма как да стане ! То не бе че била болна , с психически проблеми, в болница, сега пък че Дани Петканов тръгнал да сваля други ....аве аланкоууу, не ме кръщавайте вие мене . Богданска е ковръ и тва е , точка ! И не ми се слуша повече тая овсъ
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес.бг, изоставате! Ако искате известност, пуснете горещи снимки с кмета на Симитли и дон боко, цял свят ще гледа!
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
шо.пар
24
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този гол *** до Мария ме потресе. На всичкото отгоре - каква проклета съдба е това - да се бориш за това животно? Жив и здрав да е тати, че имаше пари да купи булката.
23
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не е нопрмално живота ти да се върти около новата песен на азис или преслава,клюките на николета и любовните забежки на тоя и оня,каква нация какво чудоо..нямам думи!който е млад да се маха да си поживее сред нормални хора в някоя нормална държава.
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до "валентина&qайде да съм се поразходила 15 годинки,знам за какво иде реч,и за това го казвам.
21
3
 
12
 
! Отговори
до "валентина&q преди 7 години
Не бъркай "тая "територия" България" с "медийното пространство".Излез се поразходи и ще се убедиш в това.
20
7
 
14
 
! Отговори
валентина преди 7 години
хахаха да се смея ли?да плача ли?затъпя тоя народ и това е,излезте извън тая територия България,раздвижете тия мозъци,че тука стана като онова място,в което живеят прасенцата!
19
0
 
36
 
! Отговори
до "боян" преди 7 години
Тея се опитват да ни ги пробутват за "елит", т.нар. "български" "медии". Свестни, умни, стойностни хора има и в България, и зад граница, но не ги допускат до медиите, още по-малко до политика и бизнес.
18
0
 
51
 
! Отговори
боян преди 7 години
другите са плащали за това, което "лудият репортер" е получавал безплатно...та чудя се кой е по-нелеп - той или никлозета, която обели кренвиршите на половината татуирани гелосани *** от националния цирк по футбол.а за темеРут каквото и да се напише, все ще е малко...ако това е "елитът" на нацията, по-добре да се закрива веднага цялата държава
17
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Репортера не е просто луд, той е пълен психопат! Също и комплексар, иначе нямаше да пищи по медиите, че някоя го зарязала.Хората се събират и разделят, не е настанал свършека на света от това. Един читав мъж щеше да се напие, да я напсува и да забрави за станалото.

Спонсорирани публикации