В 80% от болниците в Европа Цвети щеше да си отиде...

Постигнатото с гимнастичката е грандиозен успех, заяви проф. Миланов
Обновена: 13 сеп 2016 12:41 | 13 сеп 2016 10:37,
120
В 80% от болниците в Европа Цвети щеше да си отиде...
Снимка: архив, Bulphoto

В 80% от европейските болници гимнастичката Цвети Стоянова, която скочи от 6-и етаж на жилищен блок, щеше да загине, обяви проф. Милан Миланов от "Пирогов".

"Това, което постигнахме с Цвети Стоянова, е грандиозен успех", заяви той и допълни, че падането от повече от 15 метра е несъвместима травма с живота.

Още по темата

По думите на медика Цвети е имала късмет, че е паднала върху дърво.

"Тя мина през деветте кръга на ада. В момента е възстановена във всички физиологични нужди до 90%", обясни проф. Миланов пред Нова тв. Според него гимнастичката сега има нужда от една добра рехабилитация.

Консумативите са операциите на Цвети стрували 20 000 лв. и били платени от спортния министър Красен Кралев.

"Семейството й е скромно и няма откъде да извади толкова пари", добави проф. Милан Миланов.

"Много ме беше страх от първата среща с Цвети след инцидента, не спах от вълнение и когато отидохме в болницата, аз цялата треперех. В момента, в който я видях, се успокоих", това разказ съотборнича по повод срещата й с Цвети Стоянова след тежкия инцидент, който тя претърпя.

"След завръщането ни от олимпиада, си говорихме, правихме няколко крачки дори. Тя наистина е добре", споделят останалите гимнастички. 

Припомняме ви, че Цвети беше изписана от "Пирогов" в понеделник. Там тя прекара 3 месеца в лечение, след като скочи от 6-и етаж на жилищен блок в столичния квартал "Надежда". В лечебното заведение гимнастичката претърпя множество операции, като първата от тях бе животоспасяваща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: ПироговЦвети Стоянова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Професор (ако не си е купил званието) Миланов е в тотална дилюзия!!! Пирогов е наистина една прекрасна (е дано на никой не му се наложи) болница с много добри специалисти и апаратура (до колкото съм информиран) но проблема е в друга сфера. Лекарите в Европа спазват Хипократовата клетва 180% по-сериозно отколкото повечето лекари в България. Ако ли не ги затриват професионално в пресата и медията така че да не могат да си седнат на задниците минимум 20 години. Излагате се "професор" Миланов!!!
49
1
 
32
 
! Отговори
nina преди 7 години
Радвам се за Цвети, но 90% обикновени хора щяха да си "отидат" при нейния случай-и тов същата болница!
48
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много от вас са недоволни от здравната система, но явно не сте били в чужбина. Тука всеки може да си каже мнението, а там те вкарват в един протокол, в който ако нещо не е както трябва просто никой нищо не може да направи. Там системата е много по-консервативна и грешките са "озаконени", така че си отиваш по протокола нелекуван и или грешно и няма кой да го корегира. Просто не знаете ако започнат да вкарват медицински кадри отвън, за какви субекти става дума.
47
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искала е да се самоубие.Защо ревете и коментирате изобщо?
46
0
 
20
 
! Отговори
мара втасала преди 7 години
Така и ако обикновения данъкоплатец ги няма тия 20000 лв. ша мре така ли! И после как да го харесвам тоя капитализъм, я ми кажете драги сънародници. Повече от 70% не знаят защо им удържат толкова много за удръжки (дръжки).
45
6
 
5
 
! Отговори
Стефан преди 7 години
Като знам колко народ сте затрили в българските болници малко даже ви бият вас лекарите...
44
6
 
8
 
! Отговори
321 преди 7 години
Този Миланов, кога ще се разкара? Станал на 70 и повече години и коли и беси в Пирогов, защото направи племенникът си директор. Да върви да си разхожда булонката и да не дрънка и прави глупости!
43
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този нещо си противоречи.Много били добри тези от Пирогов затова я спасили. Ама пък извадила късмет заради дървото.Кои ли са тези специалисти в Пирогов след като всеки кадърен отдавна си е заминал?А Кралев да плати 20 000 лв от неговият джоб, не от нашият. Ше ми скача от балкона и ще прави драми, а после ние да плащаме. Проста attention whore.
42
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лични пари от джоба си ли е дал министЕра или от тия, които така или иначе се полагат за лечение?
41
1
 
34
 
! Отговори
Една...случайна преди 7 години
От сърце желая на Цвети да е жива и здрава, но се питам: ако това се беше случило с обикновен човек, пак ли щяха да го лекуват по същия начин? Не искам да обидя никого, просто питам
40
2
 
10
 
! Отговори
123 преди 7 години
В Полша отива на лекар , но е късно за операция , всичко е зарастнало като демокрация в Анадола. Поставиха му две стави за 12000 евра, без тяхната здравна каса, на частно си е платил. Щяло е да бъде мн по - евтино , но не е имал време да чака. Мой комшия катастрофира в САЩ, лечението на счупеният му крак струваше 30000 демократични зелени хартийки.
39
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Консумативите са операциите на Цвети стрували 20 000 лв. и били платени от спортния министър Красен Кралев.а ако това беше някой друг човек щяхте да го оставите да умре ли , защото не може да си плати , а за какъв *** плащаме тия здравни , за два прегледа при зъболекар и един профилактичен ли
38
3
 
12
 
! Отговори
123 преди 7 години
В Италия водя човек за гипс на счупена ръка. Показваме му лява ръка счупена , той поглежда снимката и почва да гипсира дясната. След разправия се усеща , че бърка , гледа пак снимката, като *** и почва лявата, като яко ни псуваше на ***. Струваше ни 450 е. В САЩ колега пада и си чупи таза. Никаква интервенция, държаха го в болницата, докато не свършиха парите по осигуровката - 18000 д. Даваха му само болкоуспокоителни. После си го пратиха за Полша инвалид. Там той веднага отива на лекар.
37
2
 
4
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
До гущераПо кухо си и от мен даже
36
0
 
11
 
! Отговори
сатана преди 7 години
много цветя за цветето
35
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рибена кост не можаха в Ирландия да извадят на дтетето ми която се бе забила в сливицата,личния ги гледа и се направи че не вижда ,после един друг гледа и той не виждал а костта се виждаше перфектно,аз щях да я извадя но нямах дълги щипки.Същият ден летяхме за БГ и първият лекар я извади без проблем.
34
2
 
20
 
! Отговори
Скарлет преди 7 години
Така се грижат эа ЕЛИТА у нас, новината е подвеждаща!!! Простосмъртните да умират, така ли???
33
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това което твърди този лекар е много вярно,ако не сте стъпвали в болница от зпадна Европа не коментирайте,там е пълно със забулени лекарки и някакви араби които са завършели във Румъния,пълно е със нигерийски пишман лекари и та гледат като полезно изкопаемо,те хабер си нямат какво е спешно отделение ,представа си нямат да им закарат ранени от катастрофа ,осем човека не могат да събудят един дядка ,стоят и са чудят ко да праят ,тва пред очите ми
32
25
 
12
 
! Отговори
Гого Тъпото преди 7 години
Българските лекари са едни от най-некадърните в Европа, това го знае всяко хлапе! Също така, и най-много окипазени и съсипани животи на пациенти са в БГ! Тоя от Пирогов да си пие хапчетата редовно. Може да е успех с Цвети, но за сметка на това на други хиляди обикновени българи не им е било помогнато както трябва и са повредени от "великите" ни медици или са починали от лекарска грешка.....Айде у лево
31
2
 
35
 
! Отговори
Бай Ганьо се цепи преди 7 години
А моята фирма е по-сериозна от Apple и Microsoft взети заедно, но... нали сме в България, а и късмет нямаме... Абе, българите сме велики, ама много добре го прикриваме. От скромност е всичко. Само македонците са по-велики от нас, ама те изобщо не си пият хапчетата :)

Спонсорирани публикации