Какво значи свръхзвуково отслабване?

Чрез новото апаратно отслабване се борят "любовни дръжки"
Обновена: 25 сеп 2016 11:16 | 25 сеп 2016 10:41, Румяна Тасева
8
Какво значи свръхзвуково отслабване?
Източник: Reuters
През пролетта на Световния конгрес по естетична и антиейдж медицина беше представена нова технология в сферата на апаратното отслабване. Тя съчетава най-авангардното в ултразвуковите и радиочестотни технологии в областта на естетична медицина.
 
Новата платформа за свръхзвуково отслабване дава бързо и ефективно третиране с траен резултат. Досега радиочестотната енергия се използваше в апаратурата за поддържане младостта на кожата на лицето, за първи път е внедрена в апаратното отслабване.
 
Накратко новият апарат комбинира няколко системи за редуциране на мазнините без усилия и стягане на кожата. Методът е абсолютно безкръвен и при него липсват рисковете и негативните ефекти на класическата липосукция.
 
Най-привлекателното при това свръхзвуково отслабване е, че може да се постигне желан и до този момент трудно постижим ефект - значително редуциране на мастните депа на онези проблемни места, които остават издайнически независимо от физическите натоварвания, хранителни режими и други действия, които предприемаме, при това без каквато и да е инвазивна манипулация.
 
Нещо повече, то позволява да се лишим от заобленостите в областта на талията, без да се налага да губим и сантиметър от бюста, като „черешката“ в това постижение е, че наред с отслабването апаратът работи върху колагенообразуването, с което се предотвратява онова неприятно увисване на кожата, което се съпровожда с него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кока, амфети и уиски?
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са пълни глупости.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3Верно е свръхзвуково. Даже клиниката, която го предлага го рекламира така. Статията е хитър опит за реклама без да споменават имена, освен на лекарката, която разбира се работи само в тази клиника :)
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Объркали са се. Искали са да кажат ултразвук. Предплагам. Понякога тука авторките живеят в паралелна реалност. Нестинарката и *** най - вече. Може и пък наистина да е свръхзвуково отслабване. Като та засили със свръхзвук и та прасне в насрещната стена са наакваш много и набързо сваляш 5 - 6 кила. главно от проблемните зони ;))
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Калпаво определение. Свръх звук е тяло, което се движи по-бързо от самият звук. А звукът не може да се движи по-бързо от самия него. Скоростта на звука е 330 метра в секунда. Другото са рекламни трикове за балами.

Спонсорирани публикации