Мис Планет 2016: Не мога да нося славата на плещите си!

Марина Войкова за тежестта на короната и модния подиум
26 сеп 2016 17:15,
13
Мис Планет 2016: Не мога да нося славата на плещите си!
Снимка: bgonair.bg

Мис България 2015 Марина Войкова спечели титлата Мис Планет 2016 в тазгодишния конкурс, който се проведе в Грузия. В надпреварата се включиха 25 държави с над 40 участнички, а в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR Войкова сподели, че конкуренцията е била жестока.

"На мен ми се стори непосилна задача да стигна до едно трето място дори, но пък и вътрешно знаех, че подготовката, която съм направила, би трябвало да даде някакъв резултат", заяви красавицата в ефир.

За спечелването на конкурса Войкова каза, че по-скоро трябва да си харизматична личност, да имаш контрол и да си доста дипломатичен, защото журито много наблюдава как манекенките се отнасят една с друга.

"Номер едно е да бъдеш човек и да си добронамерен", твърди миската.

"В модния свят има голяма доза завист, но там аз не усетих неприятна обстановка или напрежение", разкри тя. "Ако трябва да говоря за някои модни събития в България, изключително ми е неприятно да седя дори на репетиция, просто има много голямо напрежение, сякаш ти не трябва да си повече от това момиче срещу теб, тя трябва да знае, че е най от всички."

"Определено славата не е нещо, което е за мен, не мога да нося това нещо на плещите си. Тази седмица ми предстои да изнеса лекция в Благоевградския университет за мястото на красивата жена в бизнеса, или в която и да е сфера. Отношението на хората е меко казано неприятно, често се сблъсквам с това", каза още Мис Планет 2016.

"Не искам да мислят за тези момичета, че са леки, глупави, това е много ограничено, не знам как би могъл някой да съди човек без да го познава", допълни тя

Марина Войкова учи българска филология в Софийския университет, а от тази година е започнала работа във фирма за медицински туризъм, като споделя, че я влече да помага на хората.

"Мечтата ми не е да съм отрупана с богатства, по-скоро искам да се занимавам с нещо по-социално отговорно и сериозно", заяви тя.

Цялото интервю вижте във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
emgo преди 7 години
Като славата ти тежи, носи пърхот
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава е, бе. Има ли изобщо нещо, което да не оплюете?
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-накрая едно красиво момиче, различно от "чалга дива" натъпкана със силикон. Хубавица!Пък за хейтърите нали знаете, готините мацки само на снимки ще ги гледате :D
7
3
 
12
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Готино ни е момичето
6
6
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Някой яко и е насинил очите.
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има данни единствено за второстепенна роля в някой порно филм, от тия най-долнопробните. За каква слава говори не знам, ако си вярва, значи освен другите визуални недостатъци има голям дефицит и на сиво вещество
4
2
 
5
 
! Отговори
Брацигов преди 7 години
Пасва за роля в Погрешен Завой 6. Може да я вземат за гърла а може и за някой от онези откачалки дето тепат.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таз пък :v
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ква слава ве,моме сефте те виждам теб...някой въобще знае ли за теб?
1
2
 
10
 
! Отговори
Войкова преди 7 години
Наистина беше жестока. Зад кулисите имаше посинени очи, разкъсани деколтета, изкълчени китки, а накрая ме оскубаха за да ми вземат короната.

Спонсорирани публикации