Съботен бис: Черната Златка изтрещя и кой засича в леглото?

Певица отказала 80 бона на шейх - да не повярваш!
25

Жени е подложена на истински тормоз от извратеняци. Снимка: Булфото

Бисът на седмицата е за актьора Явор Бахаров, който реши да играе по тънката струна на продуцентите на VIP Brother. Не бива да се вярва докрай на излъченото по телевизията, тъй като неговото участие и думи могат да бъдат монтирани по всякакъв начин. В крайна сметка той бе показан в ролята на изнудвач и веднага бе нападнат от всички. Явор пък многозначително отвърна, че ще се видят в съда.

Дали ще има топки да се изправи срещу продуцентите на шоуто ще покаже времето. А дали пък всичко пак не е игра, в която Бахаров се включи срещу някой лев?

Но какво да кажем за Черната Златка, която вместо да си гледа финалните седмици на бременността си, изплещи в социалните мрежи квалификации към Бахаров и го нарече помияр. Всъщност, според нейния правопис "ПОМИЯар". Трогнат съм от тази светла личност, която държи да се представя пред обществеността като благотворител, а езикът й един селски и просташки.

"Тъй като аз съм запозната отлично с договора на BB, ще кажа! Нема вземе една стотинка този ПОМИЯар!
Няма такъв наглец, ще лъже, за да злепостави, изнудва и се пази, ноооо удари на камък, но този камък е от ОГРОМНИТЕ! ПОВЯРВАЙТЕ МИ!!!! Не го пиша случайно! Все пак съм бил два пъти, по два месеца в тази къща и съм "играла" по правилата! Нямаш избор...т.е. имаш, но се лишаваш от така желания от него хонорар!", написа Златка.

Далеч съм от мисълта, че Бахаров няма трески за дялане, но ме учудва как човек, който е ударил интелектуалното дъно в същия този Big Brother, си позволява подобни оценки в публичното пространство. Да не припомняме и за съчетанието "Държавата на Златките", което не е заради високото IQ или действията на Блек.

Продължаваме с един от коментаторите на шоуто - Жени Калканджиева. Нейната майка почина преди две седмици и вместо да бъде оставена на мъката й се наложи да се занимава с простаци. Първо, малко известния с неизвестността си Алек Сандър я засипа с подсъдни квалификации и най-вероятно ще си плати цената на необмисленото говорене, че и видео.

Миналата седмица пък модната шефка бе налазена от ексхибиционисти. Извратеняци изпращат снимки на пенисите си от фалшиви профили, което вбеси Калканджиева. "Такаааа.. и ако някой друг се осмели да ми прати снимка на члена си.... Ще види колко съм изобретателна", закани се Жени.

Антония Петрова пък си има съвсем други грижи. Тя се опита да обясни как зарязала съпруга си Александър Бередин и само поискала развод. Тоца била много щастлива, докато Бередин не искал да се разделят и едва ли не я молил отново да се съберат. Истината май ще се окаже по-различна, тъй като един тъжен и разбит човек би се вглъбил в себе си, да види ако има грешки, да се промени. Но пък Бередин си обикаля софийските заведения и не личи да рони крокодилски сълзи. Закусва с уиски в компанията на Армен Назарян и видимо не е разстроен от липсата на Антония до себе си.

Забелязали ли сте, че колкото повече тъне в забрава една фолкпевица, толкова повече шейхове около нея. Тази седмица Дебора разкри, че арабски шейх й предложил 80 бона на месец, за да се нанесе в неговото жилище и да го придружава на партита.

"Аз не съм проститутка, а певица, така че такива оферти няма как да ме впечатлят. В нашата професия често ни се случва да ни предлагат заплащане срещу секс, така че в един момент дори спираш да обръщаш внимание", казва видинчанката. Дебора е категорична, че не всичко в този живот е пари, но с късмет и много упорит труд нещата в живота могат да се случат, като тя дава за пример себе си - тръгнала от семейство без финансови възможности, останала без баща и накрая се превръща в една от популярните фолкпевици у нас. Така е, но има някои тънки моменти, които намирисват.

Първо, Дебора никога не е била сред най-известните фолкпевици. От участия със сигурност не изкарва 80 бона на месец и ако някой шейх й обърне внимание, ще запали с двеста към Дубай. Остава в следващо интервю да ни убеждава, че полицай й спестил акт срещу картичка с автограф и съвсем ще повярваме. То фолк браншът и без това се е превърнал в "Приказки от 1001 нощ", в които българските принцеси са толкова морални, че новоизлюпените бизнесмени го карат "на сухо".

Целокупният български народ се чуди кога Софи Маринова ще се ожени за Гринго, който я поступа на няколко пъти и счупи ръката й (по нейни думи-б.а.). Може би това е ромската любов, след като двамата се скъсвали от работа за бебе. Сватбата пък е на една ръка разстояние. "Сватба ли? Ще направя сватба само когато Гринго ми падне на колене и ми подари пръстен!", категорична е Софи. Очаква се това да стане пролетта на следващата година, но ще бъде грешка да се радваме отсега. Защото двамата си имат ежедневни пререкания и противоречия.

"Още се караме. Когато се сдърпаме, го заплашвам, че няма да се омъжа за него. Той сърдито ми се тросва, че и той не желае да се жени за мен. После, като се сдобрим в леглото, пак започваме преговори за сватбата. Такива сме си ние, емоционални и темпераментни", откровена е Маринова.

Ако има нещо, за което Гринго не е търпял критики - това са уменията му в леглото. Този късмет няма бизнесменът Борислав Комсийски, който в момента е лапнал въдицата по Емануела във VIP Brother. Негова бивша, не се споменава име, го захапа, че има проблеми в секса.

Мацката имала мимолетна връзка с Борислав преди години и установила, че не винаги успява да вдигне "самолета".

"Не че изобщо не му става, но не може да издържи дълго да мачка чаршафите и омеква на десетата минута", призна опарилата се. Не е ясно тя какви чудеса е очаквала, след като средната продължителност на сексуалния акт е под тези минути. Дали пък портфейлът на Комсийски не е бил широко отворен за нея? Тъй като тя е анонимна - няма как да я попитаме. "Меките" й твърдения също увисват, може би след време Емануела ще каже. Макар, че и на нея не може да й се има вяра, ако някой й спре финансовото кранче.

Продължаваме с друга фаворитка за непрестанни бисове - Моника Валериева. Тя бе изловена от колеги как си фантазира, че е на Бали, дори се отбелязала, че е в местен баровски хотел. И докато нейните дружки и последователи цъкали с език - тя била забелязана в столичен клуб. На другата сутрин тя осведоми феновете си, че вече е в друг островен хотел и мисли за нейната любов. Може би е хванала такси след клубната запивка? Явно за златотърсачките е важно да поддържат имидж, че пътуват постоянно по баровски курорти, иначе би им паднала котировката в родния шоубизнес. То пък една котировка...

Завършваме с Шон Пен, който заби 24-годишната дъщеря на холивудския си колега Винсънт Д'Онофрио - Лейла Джордж. 56-годишният актьор бе изловен от папараци как е награбил блондинката на Хаваите. Браво, Шон, браво Пен! Така се прави. Всеки мъж би завидял на списъка ти с жени, в който фигурират красавици като Чарлийз Терон и Скарлет Йохансон.

А сега двойно по-младата Лейла... И понеже напира завист - да завърша патриотично. Шон, можеш да имаш холивудските красавици, но нямаш шанс с известна млада българка. Защото по нашите ширини водещ е моралът, а не парите. Отказват дори 80 бона месечно, Шон, защото предпочитат истинската любов, независимо дали има какво да ядат... 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
28
 
! Отговори
Петров преди 7 години
Черна овца. Толкова е гнусна тая а се е взела сама на сериозно. Дано столиците е научила поне тая ***!
16
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕРНАТА ЗЛАТКА САМО ЗА ... СТАВА.
15
2
 
8
 
! Отговори
2 преди 7 години
Мерси за емоциите,чао засега
14
20
 
8
 
! Отговори
чоека преди 7 години
Сашо да цитираш можеш, хубаво е и между редовете да четеш, да можеш. Черната овца Златка правилно се е изразила и се нароча игра на думи. ПиАр си е PR и оттам следва, че има предвич, че къдравия си прави ПиАр и го нарича ***, оттам идва и играта на думи ПОМИЯар. Хората са казали, бива да е учено, ама още по-добре да е умно, Александре.
13
1
 
24
 
! Отговори
LosHo преди 7 години
Оффффф...Преместих го от левия в денсия
12
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига се показвали тези вонещилници!
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Кой" си е правилно, ако статията се прочете....ама един поправи и решат всички, че е така..много тъжно
10
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както е казала Елинор Рузвелт Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората. Феновете на това предаване се сещат в коя категория са.. ;)
9
2
 
25
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
Явно не знаеш какво е изнудване в прав текст.. Тези думи в съда не биха имали НИКАКВА тежест, защото адвокат с интелектуално ниво на средностатистическа златка би измислил 100 варианта да сведе тяхното отношение по случай "изнудване" до НУЛА! И никой адвокат не би си и помислил да се захване за тях!Относно ББ уважавам се достатъчно за да не го гледам! За мен това предаване е за хора който се интересуват от клюки, интриги, жълта преса. Или иначе казано, жмел, дроб. Както е казала Елинор Рузвелт
8
5
 
11
 
! Отговори
вера преди 7 години
Единственият що годе грамотен журналист в уважаваната от всички нас, явно, медия списва жълтите новини. Интересно позициониране. Трябва да има някакъв много скрит замисъл.
7
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То едни ВИП-ове!!! Хвани единия и пребий с него всички останали!
6
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стигнах до починалата майка на Калканджиева и реших, че това писание просто не е за мен. Не мога да повярвам, че някой го е написал, и че на скрол видях имената на Антония Петрова, Софи Маринова и Лейла (тази пък коя е?). Абе хора вие нямате ли си работа? Сериозно? А колкото до случката с Явор Бахаров, не знам как точно може да се монтира изречението "Мога да изляза и да мълча, мога да изляза и да говоря". Това си е изнудване в прав текст. Честно, аз ако съм продуцент, ще го вкарам в затвора.
5
3
 
34
 
! Отговори
ник преди 7 години
Това е сигурно много важна новина. Моят проблем, е че не мога да схвана значението, дълбочината и поуката. Аз съм от село Бояна в София и явно моите 131 IQ са ме изоставили, поне половината. Разбирам донякъде от онлайн бизнес и маркетинг(имам опит около 6 години). Да се използват такива "новини" зстрафик е смешно.
4
4
 
39
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Черната Златка - кандидат Президент!Тогава медийната о-рг-ия ще е перфектна.
3
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не "кой", а "кого засича в леглото!
2
7
 
15
 
! Отговори
турчин преди 7 години
А защо на мойта само цигари и дават
1
10
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой е имейлът на Калканджиева за да и пратя няколко пенисселфита в профил и анфас?

Спонсорирани публикации