Съботен бис: Емануела минала Фройд, а Живков е виновен

Албена Вулева се завърна с нарко прогноза
31

Златка Райкова има опит по чалготеките. Снимка: Facebook

Тазседмичния ни бис е за Емануела. Фолкпевицата обърка всички представи за себе си с твърдението, че чете. Не просто чете, изяжда книгите с корицата!

"Аз много чета. Вкъщи, когато приспя малкия и не мога да заспя, хващам книга и започвам да чета всякакви неща", заяви певицата във VIP Brother. Кака й Лили я "бъзна" с въпроса "Какво четеш? Чела ли си Хорхе Букай?".

Когато се стигна до автори обаче стана ясно, че тя не ги помни, но бе категорична, че не чете Коелю. Един световноизвестен автор, който е доста принизен у нас заради фолкпевици и неуки манекенки. "От психология какво четеш? Фройд ли?", продължи с неудобните въпроси Кака Лили. "О, тях отдавна съм ги минала", отвърна певицата. Явно не разбра въпроса и помисли Фройд за Христо Живков.

Актьорът, който ще се запомни с напомпано до небесата самочувствие пък ще бере ядове на личния фронт. Неговото тайнствено гадже явно ще му бие шута след тоалетните истории с последователката на Фройд.

Според родните медии, тайната любов на Христо била Ружа Колева, която е единствената нашенка, получавала "Еми". Тя работила от 20 години работи в чужбина, а в Щатите е на върха на кариерата си, след като филмът "Трио Белвил", на който е била аниматорка – е имал номинация за "Оскар".

След пиянската изцепка на Живков, след която се заключиха в клозета с Емануела, най-вероятно и Ружа ще пусне водата от казанчето.

Албена Вулева пък явно скучае, след като изпадна в миманса и съдебните дела срещу нея намаляха. Тя отново напомни за хапливия си език и закова четирима съквартиранти, че са любители на дрогата.

"Наркодилърите в София доволно търкат ръце - Деси, Жана, Роро и Явор са на свобода! Ще има доста линии...", написа тя във Facebook. Май само Жана няма какво да каже по въпроса.

Младата певица Дара нашумя с първата си песен, но веднага започнаха да я спрягат за близка на Русата Златка. Която пък я въвеждала в клубните тайни на чалготеките. То май това е по-зле и от гадже футболист от роден отбор. Ако щраканията с пръсти и уискито по барабанчетата станат практика може да последва пътя на развитие на родните ритнитопковци. За които се знае, че се раздават най-много на дансинга пред Азис и Преслава.

Ще обърнем внимание и на фолкпевицата Анастасия, но не приемам запитване коя е тя. Но пък ходила до Швейцария и веднага оценила местните мъже - били гола вода. Митът, че там има много милионери се оказал мираж и Анастасия дори не получила целия хонорар за участието, което изнесла там. Блондинката очаквала, че чужденците са по-щедри, но не получила така желаните бакшиши, поради което се зарекла повече да не ходи в Швейцария. Ами, Анастасийке, те милионерите едва ли са по кафаните. Учудвам се как не са се строили да те посрещнат на автогарата, защото такава звезда на крака им отива. Пък те головодниците дори и бакшиши не дали. Я по-добре си стой в Швейцарията на Балканите, тук сигурно клубните босове се избиват да бъдеш на тяхната сцена.

Тази седмица стана и ясна причината за разлъката между плеймейтката Ася Капчикова и Криско. Блондинката, която се окръгли доста във "Фермата", била сложила рога на рапъра. Защото я обидил, че не става за певица. "Не е вярно, чух те да пееш, справяш се много добре", опонира й Дий, който нарече Криско "комплексар". Май е по-добре да послуша Криско, защото музикалната сцена е задръстена от плеймейтки с музикално самочувствие, неясно ото кого напомпано.

Понеже не ни стигат звездните скандали в родния шоубизнес, вече започнаха и децата да се карат. За косите се хванаха щерката на Анелия - Ивон, и Крисия.

"Крисия е едно дете, което се мисли за много велико. Нямам добро мнение за нея. Прости хора. Това е подигравка с Паша Христова. Как ще сравняват това дете с нея? Крисия и след 100 години няма да стигне Паша Христова", смята Ивон.

"Нека първо това момиче да научи нотите, а едва след това да дава музикални оценки на едно доказано име като Крисия. Дъщеря ми има собствен стил, който вече е разпознаваем сред хората. Тя не копира нито Паша Христова, нито Лили Иванова, нито Емил Димитров. Тя остава в историята със собствения си талант. Постигнала е големи успехи за малка България и това не се харесва на много хора. Злобата се усеща, но не може да обръщаме внимание на всеки човек, който злобее", отвърна пък бащата на Крисия.

Според него, на Ивон й липсва възпитание и изрази предположение, че Анелия няма достатъчно време за дъщеря си. Или пък момичето е чуло майка си да говори по този начин за Крисия и е от нея е възприело този тип изказвания.

"В този случай виня майката, а не толкова детето, защото то има лош пример", добави бащата на Крисия.

Завършваме със слуха, че плеймейтката Моника Валериева била бременна. Това би трябвало да вълнува само нейното семейство, но пък Моника осветли цяла България, че засега няма тест с две черти. И за доказателство, че "Гошо е невинен" реши да се поразсъблече. Вие пък можете да я оцените в нашата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
6
 
6
 
! Отговори
predator преди 7 години
Сашо за разлика от теб Емануела е успяла в своето поприще и я харесва по голямата част от България, докато ти се опитваш да трупаш дивиденти като плюеш по нея, но не осъзнаваш че плюеш срещу вятъра. Опитай се да се освободиш от комплексите си и ще се почувстваш по добре.
21
4
 
8
 
! Отговори
outlaw преди 7 години
*** на такива като нея в западна европа, никой няма да обърне внимание, защото работят, като ***, а явно тук в БГ това е престижна професия.
20
4
 
7
 
! Отговори
М преди 7 години
Май нещо бъркате, не е минала Фройд а е минала фред (всички под ред)! А Живков е виновен за дето остаря и се спомина (мир на праха му)...
19
4
 
8
 
! Отговори
ъъъ преди 7 години
друго незнам, но следващия хит след гърдите е правенето на джжуките (Емануела, Моника Валериева и т.н.)...в крайна сметка не ви ли приличат всички те на Джар Джар Бинкс от Междузвездни войни?????......
18
2
 
13
 
! Отговори
МОНИ преди 7 години
Много коне ! Едно магаре не видях
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И още бисери: "Не е вярно, чух те да пееш, справяш се много добре", опонира й Дий, който нарече Криско "комплексар". Май е по-добре да послуша Криско, защото музикалната сцена е задръстена от плеймейтки с музикално самочувствие, неясно ото кого напомпано." - не й опонира, ***, а я подкрепя. ОТО кого сте така напомпани вие, трудно пишещите в тоя сайт?
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тя работила от 20 години работи в чужбина" - първо се научете да пишете, после се смейте на другите
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моника Валериева, брааааааааааат с тия направени устни...................................
14
16
 
15
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Христо е мъжага! Певачката се натресе в клозета и се да пъшка мастурбкрайки за заблуда. Излагация отсекъде. А Христо трябва да е победител защото е мъжага - разкри по особен начин морала на останалите. Лили уж беше болнава и с очила, пък сега?! А кой пък остави Емануела за финала? Зрителите ли?! Хаха! Манипулациите на биг брадар! Купи се да е интересен. Е не става! Никога не е бил нито интересен, нито коректен! Никога!
13
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде сега, една пиянска ,клозетна задна прашка,във всеки втори филм го има!
12
2
 
19
 
! Отговори
Тигъра преди 7 години
Не ми ги показвайте тези безмозъчни * толкова рано, че на гладно ми пада кръвното. Не ми се гледат *** плийз!!!
11
1
 
9
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Тази се е маскирала за маскен бал.Боже прости и . И тя храни семейство.!!!!!!!!!!
10
1
 
15
 
! Отговори
Възхитен селяк преди 7 години
Я тва са випове!
9
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бащата на Крисия: "Тя остава в историята със собствения си талант. Постигнала е големи успехи за малка България-------------------------И кои са успехите й?! Второто място в треторазредно детско конкурсче като Детската Евровизия, което спечели един италианец, единствено защото доказа, че може да крещи по-силно от Крисия! И с нагласеното гласуване. Това са деца на родители с БОЛНИ амбиции ,които искат да печелят от тях. От съвсем малки ги надъхват със свръхочаквания за шеметна кариера, мъкнат ги по конкурси и накрая -нищо. Явленя като Джаки Еванко или Кони Талбот или Анджелина Джордан са
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бягам да пия една ракия, че ще сънувам кошмари от тея, слагайте предупреждение снимки на ужасите др път.......
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още на "клозета" ме изгубихте. Айде, лек път по тръбата. И аз пускам водата.
6
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия травестити на снимките откъде сте ги намерили? Ужас, ужас....А и Албена Вулвева гледам се е измъкнала от гробищата и пише у фейса....
5
2
 
38
 
! Отговори
До Автора: преди 7 години
Не просто чете,.... изяжда -> а, ами предлог;Тя работила от 20 години работи в чужбина...Надолу не мога да гледам, понеже са изпуснати препинателни знаци през две думи.Може ли толкова неграмотно да пуснете статия?!!! Разбирам, че работите за жълти стотинки, но това, което сте написал един седмокласник ще го напише по-добре и с по-малко грешки!А си мислех, че има образовани *** - нейсе, прости драскачи за по 300-400 лева...
4
0
 
11
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Защо си лош бе, Пол? Защо бе, момче...или момиче!?
3
0
 
24
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Тази черновата хубавица от малцинството ли е?

Спонсорирани публикации