Фантастика ли? Не! Гущери и цветя на Венера... и още нещо!

Конференция в София разкри сензационни открития за извънземните
10 ное 2016 12:44,
162
Фантастика ли? Не! Гущери и цветя на Венера... и още нещо!
Снимка: Кадър bTV

Последните сонди, които са се приземявали на Венера, са открили цветя, гущери, скорпиони, насекоми. Новината, която граничи с фантастиката, обяви проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии.

Сензационното откритие е било обявено по време на научна конференция в София миналия уикенд. Тя е била посветена на контакта с извънземните и на това какво предстои, ако официално бъде осъществен контакт с тях. На форума участвали учени от Канада, Норвегия, Русия, Италия, Унгария и др.

Руските сонди "Венера 12" и "Венера 13" са открили живот на Венера още преди 15-20 години, обясни проф. Филипов.

Още по темата

Той разказа, че на конференцията са били показани неразкривани досега кадри, на които се вижда как животните на Венера се движат изключително бавно. Причината за това вероятно е "смачкващото за хората налягане" от около 10-15 атмосфери. Откритията са шокиращи за учените и защото температурата на Венера е 650 градуса по Целзий.

"Ние не можем да си представим флора и фауна, които живеят при тези темпераури. Това се премълчава, защото ние не можем да си го обясним", каза професорът пред bTV и допълни: "Руснакът показа кадрите. То се вижда как се движи, бавно-бавно... Растения и цветя, които са много странни, защото нашите имат фотосинтеза, тя е свързана със слънчева светлина, а там няма слънчева светлина, защото Венера е обвита с плътна обвивка".

За учените е шокиращо и че цветята имат венчелисчета. "Тоест има нещо, което ги опрашва, там нещо лети от типа на насекоми", каза още проф. Филипов.

Според него през последните години имало тенденция подобни факти да се скриват, защото науката не може да ги обясни. Според него в момента САЩ най-много подкрепят укриването на тази информация, защото по всяка вероятност американците са използвали най-много данни от контактите си с извънземни.

По време на конференцията в София били направени и други сензационни открития. Унгарецът например показал снимки на извънземни в една църква, които приличат на нашите ангели – светещи малки човечета с ореоли около главите.

"И той каза: "Ето откъде са взети прототипите на ангелите в църквите", обясни професор Филипов.

Норвежците пък смятат, че са открили на своя територия портал – район, в който се наблюдават много летящи чинии.

"Има нещо там, но не могат да обяснят какво е. Там има много желязо и мед. От 1982 година норвежкото правителство финансира изследването. В техен университет има дисциплина за изучаване на тази зона", обясни още професорът.

На конференцията в София били показани и документи, свързани с мистериозния случай с падането на двете летящи чинии през 1947 г. в Розуел. Професорът разказа, че станало ясно, че още от самото начало, когато военните са отишли в американския град, са констатирали присъствието на тела, но били били принудени да замаскират всичко и да обяснят, че е паднал балон.

В действителност обаче комисията, която изследвала случая, назначена от тогавашния президент на САЩ Хари Труман, стигнала до заключението, че това били апарати от извънземен произход. Нейни ръководители били не кои да е, а гениалните физици Алберт Айнщайн и Робърт Опенхаймер.

"За да назначи президентът такава комисия, там не е паднал балон", категоричен бе българският професор.

Той обясни, че в България също има аномални зони, но никой не прави нищо, за да подпомогне проучванията. Съществували например места, където по прав участък на шосе шофьорите изведнъж губят ориентация и се пребиват. Такова място било и местността Перперикон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
2
 
! Отговори
Armagedon. преди 7 години
За днес толкова.А и считам,че вече сте достатъчно убедени в съществуването на извън земни форми на живот и че нуката не е шега работа.Точно учените са"проводниците"на Вселенските знания,които с много знания,къртовски труд,опити и разбира се късмет, разкриват тези тайни и ги "привеждат" в полезни за ползване от земляните различни методи и дори уреди.
145
2
 
3
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Напълно е възможно да съществуват и много повече измерения и съответно да съществуват и други форми на живот и духовност , за които само се досещаме, но ни липсват знанията да ги открием и да влезем в контакт с тях. Т.е. още сме твърде несъвършенни за да ги догоним или пък сме много по-напред от тях за да се "стиковаме" в нашите условия на съществуване . Кои знае . Може и да е истина това за Венера а може и да не е.Но за извън земен живот има доста доказателства , които са достигнали до нас .
144
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде още избиратели за. Боце.
143
0
 
2
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
А защо да не отива на друга планета,където има по добри условия за съществуването и? И като така до нашата планета Земя,да достигат например"одухотворени"научните открития на други цивилизации,които са валидни и за други планети подобни на нашата,защото това да се открие нещо валидно за вселената и полезно за земляните не се случава всеки ден.Та защо на другите планети да няма живот в друго измерение, например.Някои може ли да отговори?Или на Земята да съществува друг,паралелен на нашият свят?
142
0
 
3
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Например кръговрата на материята,олицетворен с раждането и със смърта.Денят и ноща. Все прости на глед неща,но от голямо значение за живота на земята.А така също и зачеването,бремеността и разжането на човека.Но все още, Вселената,ревниво пази своите тайни.Например,къде отива духът( аурата на материята ) след смърта?В друго измерение или просто изчезва.Но къде?А като знаем,че нищо не се губи,може само да предположим,че чрез черните дупки преминава от един вид в друг или от едно измерение в друго
141
0
 
0
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
Това разбира се е само теза( предположение)Но разлияните доказателства я потвърждават.Както вече споменах дева Мария е родила,след като е забременяла не естествено,ИСУУС които е и "пратеникът"на Вселената т.е.на Божествената Вселена и е наместникът на Вселената на Земята.От него започва "хуманизирането" на хомосапиенса,защото животът на Земята е бил застрашен от масовото изтребление и катаклизмите на природата. А тя , Прородата е минусът на земята, защото колкото дава , толкова и отнема.
140
1
 
9
 
! Отговори
астронавт преди 7 години
Напълно възможно е високото налягане да прави животните бавни...На мен когато бях на Марс ми направи впечатление необикновената бързина на тамошните гущери...Сигурно е било заради ниското налягане...
139
0
 
1
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
И този начин на възникване на живота на Земята се е повтарял трилиони пъти (а може би много повече пъти)през милионите години на еволюцията,та до днес.Затова и се счита,че животът на Земята има"мъжко начало"т.е. чрез оплождане.Дори Религията не го отрича,защото счита,че дева Мария е забременяла не по естественият начин за земляните а,по свръх естествен,т.е.по вселенски.И още.Тя даже счита(Православната)че Патриарха е Вселенски,(титла дадена му от Вселената)за да покровителства живота на Земята.
138
0
 
0
 
! Отговори
Никола Tank преди 7 години
харесва ваше синка
137
0
 
1
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
А колкото до това има ли живот извън планетата Земя,мога със сигурност да твърдя че има. Дали е с разум или е само"първична клетка"не споря.Но животът на нашата планета се е зародил благодарение на първичният"бульон"създал се на Земята,благодарение на Вселената,която го е създала тук.Пак благодарение на Вселената,след вероятен сблъсак на земята с малък метеорит е попаднала"семката"на живота в"бульона" и така се е зародил живота в първичната му форма,на планетата Земя.
136
0
 
0
 
! Отговори
Armagedon преди 7 години
До Анонимен 140Ами може би не Ви е известно на Вас,но има и доктори на нанауките.Но титлата няма значение,защото които го може, го може,даже и да не е доктор на нуките. Вселената не разкрива тайните си на титулования а на ученият, т.е. на този който има знанията и уменията да стигне до тях и да се докосне до истинските неща.А Вие определено сте за лечение,но трябва да се обърнете не към някои доктор на науките в БАН а към личният си доктор в поликлиниката.
135
1
 
4
 
! Отговори
Васил преди 7 години
Много смяхв тая статия, оправи вечерта :)). Но си направете си секция за бъзици, че не се знае някой изтрещял може да повярва на "източника" на статията.Или някой не си е пил хапчетата май... ;)
134
1
 
6
 
! Отговори
за насекомите преди 7 години
Майката кара с колата малкия Иванчо към детската градина. Иванчо бил на задната седалка, на предната мама си оставила дамската чанта, в която имало и един виб..атор. На един светофар натиснала рязко спирачки, чантата се отворила и онуй нещо - ПЛЯС, залепило се на предното стъкло.- Мамо, мамо, какво е това -попитал малкия;Майка му, притеснено и тактично почнала да обяснява:- Това, сине, е едно такова особено летящо насекомо, венерианско;- Ама мамо, баати насекомото, с този к..р как лети?
133
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народът изтрещя тотално ...нещо го опрашва...нещо там лети като насекоми...малки човечета с ореоли .... Мъка, мъкаааааааа
132
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Българската Академия на Неуките (БАН) може да каже. Това не е тема за медиите!
131
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До ArmagedonИ за какви науки става дума?Чувам за някакви доктори, дето лекували науките... Ти знаеш ли нещо по въпроса?
130
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви ли са бнолестите на Венера!?В тая жега. И всичко бавно...., бавно.........Тя и жената все вика да не бързам - кога свърша, тогава, ама пък все бавно...
129
0
 
2
 
! Отговори
До Armagedon преди 7 години
Всеки уважава качествените учени, но БАН през последните 70 години е нещо съвсем друго - 40 години назначаване само след одобрението на партийното бюро. Конкурси за аспирантури /докторантури/ - печели този, за когото са се обадили поне от 1-2 "високи" места. Хабилитиране - само след като мине през определен отдел на ЦК на БКП.През следващите три десетилетия БАН е вече Обетована земя за децата, внуците, снахите и зетьовете на онези, които през първите 40 г. бяха допускани да станат "учени".
128
1
 
3
 
! Отговори
наука?! преди 7 години
До 135Някои хора не са дремали в училище, по време на часове и лекции по физика, химия, астрономия, математика, биология... Някои хора са прагматици, реалисти и правят разлика между научна фантастика и фантасмагории; някои хора искат доказателства (достоверни), за да повярват в дадено нещо и не им е достатъчно твърдението на някой шаман, независимо колко е привлекателно.
127
0
 
1
 
! Отговори
До 123 преди 7 години
Щях да напиша "това са аналогични институции", ако ти вместо "лу дите" беше написал "тър_те_ите".Ако си настанен там с връзки и си под закрила, можеш да пишеш и говориш каквото ти дойде наум, та по този начин да отчетеш, че след 20 години взимане на заплата си стигнал до някакво откритие.Ако си без закрила и връзки, или се сниши и кротувай, мързелувайки, но трупайки стаж и взимайки мижава заплатка за нищо-не-правене, или ще те разкатаят, ако се опиташ да правиш наука и се справяш добре.

Спонсорирани публикации