Мюзикъл, вдъхновен от Brexit - хит в Лондон

Актьорите представят съвременни политици и лидери
Обновена: 18 ное 2016 07:56 | 18 ное 2016 07:56, Веселина Йорданова
4
Мюзикъл, вдъхновен от Brexit - хит в Лондон
Снимка: архив, Ройтерс

Мюзикъл, вдъхновен от референдума за Брекзит и реакциите, които той предизвика, се превърна в хит в Лондон, предаде Франс прес.

Премиерата на музикалната комедия "Брекзит - мюзикълът" беше вчера. Спектакълът се играе в театър "Кафе Канал" в Лондон. Създател на мюзикъла е Дейвид Ширеф, бивш журналист от сп. "Икономист". Той е създал "Брекзит - мюзикълът" само за един месец, през юли, след референдума, на които мнозинството от британците се произнесоха за излизане от ЕС.

Резултатът е шоу, в което на сцената се появяват актьори, въплътили се в образите на Доналд Туск, Борис Джонсън, Тереза Мей, Ангела Меркел, Жан-Клод Юнкер, Найджъл Фараж и други съвременни политици и лидери.
Постановчик на шоуто е Люси Епълбай.

Композитор на музиката - Фредерик Епълбай. Билетите вече са разпродадени. Спектаклите са до 27 ноември. Планира се да има представления и през януари и февруари.

В ролята на Борис Джонсън се превъплъщава актьорът Джеймс Сандерсън, в ролята на Тереза Мей - актрисата Ар Джей Сийли, а ролята на Найджъл Фараж - Джак Брадли.

Според актьора Сандерсън да се играе Борис Джонсън е лесно.

Номерът да изиграете добре Борис Джонсън се състои в това да се държите като човек, който твърди, че знае какво прави, като същевременно говори така, че все едно няма никога и най-малката представа какво се случва, казва той. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: мюзикълBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мюзикъл, в който едни артисти, влизат в ролята на други артисти!Дано режисьора показва на сцената какво ги чака в реалността...
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
are da se mahat tezi kvo rastqgat lokumi

Спонсорирани публикации