Социални разни: За Кастро, мандарините и "Дързост и красота"

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
27 ное 2016 19:05,
4

 Малко след като забраниха символите на комунизма у нас.  Снимка: Facebook

Има някаква ирония в това да се бориш цял живот срещу капитализма и да починеш на Черния петък. Макар и да си оцелял след стотици опити за атентати. За Фидел Кастро става въпрос. И ако тук се задоволяваме я с по някой таблет, я с ненужно портмоне на внесения обичай, то други имаха по-сериозни проблеми:

А температурите навън и рекламите по телевизията еднозначно казват, че Коледа наближава. Какво са празниците без мандарини? Все пак, ако се изкушите, имайте предвид това:

Някак си попаднахме и на това видео. Малко ни напомни за миньоните от Мездра, но пък може би това е единственият начин "Дързост и красота" да си върне зрителите:

Завършваме с една идея за свободното време от далечна Англия. Първоначално бяхме решили, че видеото е от Русия, но пък на чашка всички говорят един език:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с този тьп сериал Дързост и красота с извининение престенете вече Много се радвам че го спряха че егати простотията мрьсна
3
0
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
Тези от Дързостта ме разбиха - мега сеуения
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Завършваме с една идея за свободното време от далечна Англия. Първоначално бяхме решили, че видеото е от Русия, но пък на чашка всички говорят един език:"Дааа, те в Русия си говорят на английски помежду си... Мега прости парчета сте.
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Малко след като забраниха символите на комунизма у нас."Свастиката не е комунистически символ бе неграмотници.

Спонсорирани публикации