Еуфория сред уфолозите: НЛО се зарежда от Слънцето

Апарат на НАСА и Европейската космическа агенция засне явлението
1 дек 2016 09:00,
85
Еуфория сред уфолозите: НЛО се зарежда от Слънцето
Снимка: кадър, Youtube

Видеозапис с нещо, което с повече фантазия, може да се приеме за НЛО, бе разпространен в Интернет.

Според уфолози кадрите са получени с помощта на космически апарат за наблюдение на Слънцето наречен SOHO.

Този апарат е съвместна разработка на НАСА и Европейската космическа агенция и е пуснат през декември 1995 г., а е започнал да предава данни шест месеца по-късно.

Според уфолозите НЛО се захранва от енергията на Слънцето. Като доказателство те посочват лъч, който излиза от слънчевата повърхност и завършва с ярко петно, което уфолозите интерпретират като космически кораб на извънземни. Това, че НЛО-то може да бъде видяно само на един кадър, те обясняват със стремителното му движение. Според тях той мигновено се презарежда с енергия от този лъч и продължава светкавично пътя си.

Това не е първият случай, когато уфолози обявяват, че до Слънцето са видели огромен извънземен космически кораб, който се зарежда от него.

Такива съобщения имаше през юли, както и през април и ноември 2015 г. Обикновено сериозните учени оставят такива съобщения без коментар. През ноември 2015-а се доказа, че "наблюдаваните НЛО" на фона на Слънцето не са били нищо друго освен Венера и Меркурий в необичаен ракурс.

Вижте мнимото НЛО!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: слънцеНЛОуфолози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
фф преди 7 години
На учЕните им дай да измислят тъмни неща - материи, енергии, дупки... и други спекулативни глупости. За това науката не е мръднала много в последните 100 години.
60
1
 
2
 
! Отговори
Ха ! преди 7 години
Слънцето съставлява 99.8% от масата на цялата ни Слънчева система.От останалите 0.2% - 71% се пaдат на Юпитер, 21% на Сатурн и останалото е за всичкия прахоляк, който наричате планети, луни и др. мръсотия.Ако това беше космически кораб на снимката - размерите и масата щяха да са просто колосални - най-малкото всички "свидетели" на летящи чинии, тенджери и др кухненски инструментариум, обикновено виждат нещо с размери на балони, самолети , ама с размерите на Земята - сефте !
59
0
 
5
 
! Отговори
God преди 7 години
До Анонимен 52Явно си гледал всичките серии от "Матрицата". А ако гледаш и руският филм "Кин-дза-дза" ще разбереш и последната тайна на Вселената.
58
0
 
3
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Т.н. "сериозни учени" нещо което немогат да обеснят с нивото на своите познания, застават обикновенно в позата на шопа пред жирафа в зоологическата градина -" Е нема такова животно!" или пък прехвърлят документираното в-у подразбиращото се "по условие малоумие" на уфолозите , че това което е заснето не е това което се вижда! Всички до този момент според споменатите "учени" не са виждали нито Венера, нито балони или страдат от масова психоза!
57
0
 
4
 
! Отговори
axaxaxaax преди 7 години
Tova e Destiny
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
днес.бг ... не знам за каква еуфория говорите и за какви уфолози... човека който е го е пуснал това нещо е взел снимките от сайта на наса и ротацията която показва е frame pre month. Имате ли идея колко е абсурдно това по себе си или просто се чудите с какви глупости да пълните сайта си?
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2Този въпрос защо сме тук не е актуален извън религиозните глупости. По същата логика може да питаш защо е тук бръмбара рогач. Всички живи организми на Земята са ДНК базирани, което изклюва да са ни пуснали от другаде. А колкото до тия уфолози и конспираторите в коментарите да ви поитам един друг въпроса аз... толкова ли ви е скучна реалноста?
54
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 53глупости аз ги видях бяха поне 5 метра с ей таквиз очи бяха...
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези уфолози ако имаха поне малка идея от астрофизика щяха да разберат колко са смешни.
52
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
прилича на обект, който се ударил в слънцето, преминал е през него и това, което се вижда е дирята, останала след излизането. Теоретично е възможно, т.к. слънцето е съставено от газ, вчрно че е с голяма плътност, но обект движещ се със скоростта на светлината би трябвало съюо да има голяма маса
51
1
 
3
 
! Отговори
AzSamTuk преди 7 години
това не е НЛО, това са талибаните стрелят по слънцето, поредния атентат на ИД, вижте след всеки лъч как се разпалва слънцето, а може и макетата или от топлофикация да са, да го разпалват, че иде зима :)
50
2
 
6
 
! Отговори
иванов преди 7 години
До АнонименТова е преувеличено. Какви гиганти? Кави забрани?Няма нищо загадачно около тези гробници има снимки и информация по темата. Обикновени гробници на знатни хора от 3 век п.н.е
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В нета е пълно с клипове за UFO атаки над Турция от 27 11 2016 Има даже един клип , на които се вижда нещо като огромен паяк , колкото блок. Прилича на кадър от филма "Война на световете".Та какви бежанзи заплашва да ни пусне Турция? От Алфа Кентарвър ли?D
48
1
 
7
 
! Отговори
Фото Мексико преди 7 години
Майни си пръста от обектива вееее
47
1
 
4
 
! Отговори
Минко преди 7 години
До АнонименА ние какво сме, според квантовата физика? Точки, запетайки, линийки :)
46
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо вече никой не напъва да ходи на Луната,а се завират на Марс. Даже в недея по един научно-популярен !? канал цял филм ни пуснаха за Марс.DD КОЙ е на Луната? Дарт Вейдър...
45
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Също нали знаете, че според квантовата физика няма нищо реално, всичко е вълни с различна честота на вибрация, които ги осъзнаваме като материя за да имаме илюзията за физическо преживяване. Физическата реалност е просто една програма, операционна система, където сме програмирани да осъзнаваме по начина, по който я осъзнаваме, както операционната система е програмирана да интерпретира електрическите сигнали задвижващи компютъра така, че да се получи изображението на монитора.
44
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Също имайте предвид, че не е задължително цял живот да осъзнавате реалността от една и съща гледна точка, с разширяването на съзнанието и с научаването на нови неща, и с новите преживявания Вие се променяте постоянно, в един момент може да разберете, че извънземните съществуват, и че те биха осъществили контакт с всеки не-егоистичен ум, с всеки, който носи добрината, смирението и любовта към себе си и всичко което е в сърцето си :D Успех с изхвърлянето на излишния багаж от съзнанието Ви.
43
2
 
7
 
! Отговори
до Discovery преди 7 години
А ти какво очакваш? Може да е материя изхвърлена от слънцето или артефакт от сензора на камерата, без дурги данни от сондата какви изводи да направим? Забавляваме се и си пишем смешки.
42
3
 
3
 
! Отговори
замунда преди 7 години
Добра симулация, постига се и с кракната програма от замунда

Спонсорирани публикации