Съботен бис: Яката дупара покълна на фолк почва

И още - Николета лети, затова ни изглежда малка
17 дек 2016 21:05, Александър Попов
47

Снимка: Facebook

Хубава, хит, лоша или просташка, песента на Гери-Никол - "Готина и луда", се превърна във водеща тема през последната седмица. Въпросът "Кой ша бара яката дупара" покълна и на фолк почвата. Русата бомба Камелия извади на тепсия своята дупара, която следващия месец ще навърши 46 лазарника. А за тези години задните части на Камелия определено не са за изхвърляне, дори 18-годишната Гери може да им завиди. А Камелия явно ще бъде нещо като родната Мадона, за която годините не са никаква задръжка да показва телеса из социалните мрежи, а и на участия. Но пък кой е против зрелището? Много по яко е да воайорстваш дупарата на Камелия, отколкото да се срамуваме от клипчето в Берлин.

На парчето на Гери бе направена дисекция и от страна на Рут Колева, която през годината громи част от колегите си, които си купували бройка гледания в YouTube. Рут оплю професионално композицията и клипа, но със сигурност и тя би заголила дупара ако някой й гарантира и 1/10 от популярността на Гери-Никол. И нека не излизаме с тезата за стойностната музика, защото всичко стойностно Рут закопа преди няколко години, когато си правеше PR в риалити с аборти.

Тази седмица има бис и за Моника Валериева, която направи нещо наистина смислено. Плеймейтката има доста тунинг по себе си, включително преди няколко години "целуна ютията". Трябва да я похвалим, че публично се разкая за силиконовата интервенция в устните. "Много,наистина много момичета ми пишат и ме питат къде съм си направила устните. Един съвет ще ви дам, който разбира се вие сами ще предцените дали ще приемете. Устните ми са правени със силикон. И ако можех да върна 8 години назад, никога, НИКОГА не бих си сложила нещо в устните! И то не защото не се харесвам, аз се харесвам. Може би е нормално ако искаш голям бюст да го направиш, ако не си харесваш носа също, но устните те трябва да са естествени!", посъветва Моника. Надявам се този призив да спре поне една кандидатка за лесна слава, която си е купила билет за големия град. Един "duck face" по-малко ще бъде огромен скок напред за родния бизнес. С други думи - "отборът на ютиите" трябва да замине при ПФК ЦСКА - в историята. И по възможност да не се появяват девойки, които да желаят да го възкресят.

Моника пък се закани да съди всеки, който си позволява квалификации, че е с клиент в чужбина. Повод стана нейна снимка от Париж, където плеймейтката била с любимия си мъж. И аз съм на нейното мнение, но публиката иска поне веднъж да ги види тези мъже. Истински ли са, въображаеми ли са? Никога не присъстват на снимката и човек остава с впечатлението, че нещо ги е срам. А и много често плеймейтките се хвалят с кадри от кревати зад граница докато похапват в кварталната пицария. Но така е - имиджът на вървежен трябва да се поддържа.

Фолкпевицата Алисия не е от тези, които отговарят на чалга въпроса "Кой сега до теб заспива, кой целува устните ти...". И затова ежседмично се спекулира. Най-новата клюка е, че топли чаршафите на колегата си Илиян, който пък се раздели със съпругата си Камелия. Повод стана участие на Алисия в клуб в Студентски град, като в разгара на веселбата Илиян се изтипоса с букет от рози на сцената. Дали пък Алисия не е причината за неочаквания му развод?

За любителите на татусите - Джизъса е в нашата галерия в целия му блясък. Щракнал се е с футболната легенда Дидие Дешан. И докато французинът е прилично облечен, то наш Благой е показал де що има татуировка по себе си. Футболистът е на почивка с жена си в Дубай, но пък родната публика нещо не оценява романтиката му и е вперила неодобрителен поглед в новите му зъби. Хора, вие сте хейтъри - Джизъса си е отвсякъде в тренда, а и бялото контрастира добре на мастилото по кожата му...

Следващият ни седмичен герой е Джулиана Гани. Не ви ли писна да четете, че Жени Калканджиева е шеста по красота в света? Всъщност и Жени може да завиди на Гани, защото клетата си има само една корона Мис България, докато цицорестата блондинка май ще излезе най-титулованата миска. Тази седмицца тя стана "Най-секси блондинка", а иначе във витрината й има още призове от Мис Силикон 2013, Мис Тунинг 2014, Мис Мерилин 2016, Най-сексапилен модел на 2016-а и други. А? И на мен ми спря дъха от толкова признание, дали от Холивуд вече не правят пътека до жилището й? Но все пак да бъдем честни - Гани се оказва нещо като една от най-сексапилните жени у нас, но ако това е истина - да затваряме сергията. Можете да я оцените в галерията ни подробно. А като допълнение - скоро Джулиана щяла да пропее, тъй като освен всичко имала и музикално образование. Време е Лили Иванова да слиза от сцената...

През седмицата станахме свидетели и на няколко съдебни новини. Какво е шоубизнес, ако няма мирис и на Темида? Първо проплака Венета Райкова, която може да остане без апартамент, след като бе осъдена на втора инстанция от Юксел Кадриев. Блондинката ще трябва да търси 30 000 лева, а ги нямала. То отдавна си знаем, че родните звезди са скъсали джоба, иначе не биха участвали в предавания като Big Brother. Но Венета може и да се оправи, защото пък тя може да претендира за най-продуктивната родна писателка. Само за година извади три книги, а според издателите й - бестселъри. Значи 30-те бона едва ли ще са проблем.

На съдебната скамейка вероятно ще седне и манекенката Глория Петкова, а ищец ще е Емануела. Фолкпевицата се обиди от квалификациите на Глория в гореспоменатото шоу, че имала тарифа и заработвала не само на сцената. Искът щял да влезе през януари, а на нас ни остава да си купим пуканки.

Но нека да не завършваме с адвокати и съдебни битки, а с нещо възвишено. Няколко медии гръмнаха с новината, че Николета Лозанова четяла и цитира Ницше. Ама колеги, вие да не мислите, че плеймейтката прелиства само Хорхе Букай? Наши източници от bTV докладват, че дори, когато е на запис, Николета в паузата прелиства книгата. Еротичните й снимки в социалната мрежа са философия, която ние - обикновените читатели и наблюдатели, не разбираме. Затова нека завършим с нейния избор за цитат:

"Хората най-много мразят този, който може да лети. Колкото по-високо се изкачваме, толкова по-малки и нищожни изглеждаме на тези, които не могат да летят". Разпознахте ли я на високото нелетящи хора?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
7
 
7
 
! Отговори
OddCat преди 7 години
До АнонименОх, и аз, като теб, загубих минута... И съжалявам... Но, какво да се прави - човещинка. Нали знаеш - любопитството убило котката.
17
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още една загубена минута от живота ми. Защо влязох :x
16
8
 
9
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Александър Попов, как да те погледнем отдолу нагоре, след като на такива като теб таванът на полет е ограничен до бръснатия триъгълник на чалгарските парцалетки?!
15
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До :) - 21За съжаление си прав! Отличниците вече никой не ги бръсне ...
14
20
 
21
 
! Отговори
anon преди 7 години
а аз не знам нито една от тези? някакви родни порно "звезди" ли са? изобщо защо занимавате хората с незначими и нищо не значещи кифли?
13
25
 
26
 
! Отговори
:) преди 7 години
Яката дупара ще я бара, който има пари. :)Другите ще гледат. Така е в живота.
12
33
 
62
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Камелия има хубаво тяло за разлика от това джудженце Г. Никол,която прилича на гардероб.
11
21
 
22
 
! Отговори
сбъркали сте адреса преди 7 години
Много дълго бе, доспа ми се...Ох, не знаех, че не стига че хрантутим и развъждаме и хрантутим наглите ***, трябвало и да се срамуваме заради тях!Напротив, радваме се, че изчадията, продукт на дестетилетието на ромското включване са плъзнали из европата и мъстят за нетолерантността на европейците към българите
10
25
 
28
 
! Отговори
shrek преди 7 години
Такива пошли текстове на диальект от гара Горна се въртят само в празната кратуна на един некадърник с развлечени *** от същото това село. Инак евалата на Камелия, когато тя е била на 18 тая дупара - Гери можеше само на ръце да я носи.
9
31
 
36
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Иде ми да мина два пъти с *** с белина след тая галерия....Дали сме близо до на дъното дъното или има още мегдан?
8
23
 
24
 
! Отговори
Лейтенат Шайзейкопф преди 7 години
Истински проблем ще е срането. Шайзеегал. Навсякъде намазано, шайзе.
7
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПНХЕх, Фридрих, докъде я докара...
6
30
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гери Никол е хубава ама защото е млада !Жените на 50-60 имат ли яки дупари ?
5
25
 
62
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Добре, че модата с тунинга и изпедерастяването не почна преди 150 години, че нямаше да има кой да освободи България. Гери ако живееше преди 200 г я виждам ханъма в харема на султана, а Благо като придворен евнух.
4
28
 
68
 
! Отговори
Джурналист преди 7 години
Приятелката на Издислав - Яката дупара, идолите на урода от метрото в Берлин.
3
24
 
26
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
"Колкото по-високо се изкачваме, толкова по-малки и нищожни изглеждаме на тези, които не могат да летят". Разпознахте ли я на високото нелетящи хора?Напротив,много добре изглеждате, гледани отдолу.
2
30
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Примитивна статия, примитивен журналюга . Т.е. -лакей.
1
31
 
93
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отвратително падение на българина за последния четвърт век. Гнусни думи, просташки изрази, *** цинизъм, извратени показни желания за секс, тупане по рунтави байганьовски космати гърди. Толкова примитив, толкова мозъчна атрофия, пълна пауперизация. Да те е срам, че живееш на една земя с такива твари. И "създателите", и "разпространителите", и потребителите, които припадат от възторг пред красавици с устни станали от силикон еднакви с женски външен полов орган. Извинете за натурализма.

Спонсорирани публикации