"Без будилник": 366 дни приключения

Какво ви предложихме през 2016-а в най-шарената рубрика за свободното време?
Обновена: 29 дек 2016 16:59 | 29 дек 2016 16:00, Веселина Йорданова
6
"Без будилник": 366 дни приключения
Снимка: архив, БулФото

Казано съвсем (не)скромно, "Без будилник" изпраща творческа и плодотворна година. В края й нека си припомним какво ни донесе 2016-а!

През 2016 година пътувахме немалко. Започнахме с визита в Кения, а към края й стигнахме до екзотичния Занзибар и попаднахме в съвсем друг свят.

Бяхме на планина - в Рила, Стара планина, Странджа, Родопите... Колкото и да описваме красотата им, все ще е малко, колкото и да се стараем да ги опознаваме - никога няма да е достатъчно.

Опознахме селския туризъм и се завърнахме към корените си. Стигнахме и до морето - в Гърция, в Турция.

Приключенският ни дух ни отведе даже в пещерите.

Обиколихме Балканите и избрахме да разпуснем на място "по италиански".

Бяхме в Санкт Петербург, Барселона, Букурещ, Брюж... Карахме сърф на Гьокчеада.

Разказахме ви и какво е да отвориш сърцето си за другите. Да подчиниш живота си на кауза не е лесно, но пък си заслужава.

Запознахме ви и с най-известната пътешественичка тази година - котката Хайди, която обикаля България заедно със стопанина си.

Не забравихме и най-малките - от съвети за храненето, до детските играчки и как да запалим децата си по технологиите.

Верни на правилото, че движението е живот, тази година се опитахме да ви представим по-малко популярни у нас бойни изкуства и техники.

Разказахме ви за руската система Сварга, в която ключови са дихателните техники, работата със съзнание и подсъзнание, взаимодействието със съзнанието на противника.

Бразилия дойде у нас със своята капоейра, която съчетава движения от източните бойни изкуства с елементи на музика, танц, акробатика.

Хапкидо ни зареди с динамика и ни даде хоризонт от безкрайни възможности, а кумдо ни показа изкуството за боравене с меч.

Видяхме как живеят активни младежи на 80 и се убедихме, че за танците също няма възраст.

Дадохме ви идеи за подаръци - от дърво, от порцелан. А също и как да си направите вкусен и здравословен десерт, да се разкрасите в домашни условия, дори да си направите ... сапун.

А догодина? Ами продължаваме - с нови вдъхновения и към нови върхове! Да е честита 2017-а и до нови срещи!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Без будилник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Discovery преди 7 години
До 1:ГЕРБ не са паднали от власт... оня изглежда някой му подшушнал, че като се направи на интересен и сдаде поста, щото видиш ли не е спечелил президентските избори, хората ще се стреснат, че може пак да се върнат на власт онея от БСП-то и на предсрочните ще се активизират и отново ще гласуват за него. И ще си спечели мнозинство най-вероятно. Мен обаче взе да ми писва с тея избори, все гласувам, гласувам, ама вместо през 4 години на мен ми се налага през 4 месеца да гласувам... пффф циркаджии
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кисело зеле става ли за салата за Нова година, или простее? Купил съм едно шише на уиски на промоция, ама нз с каква салата да го пия?
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И най-важното и ценно: Герб падна от власт!

Спонсорирани публикации