"Под моста" – сайтът, където младите говорят за култура

Пишем за всичко, което може да предизвика интерес, обясни автор
3 яну 2017 12:07,
1
"Под моста" – сайтът, където младите говорят за култура
Снимка: bgonair.bg

"Под моста" е сайт за култура - медия за всичко, което може да предизвика интереса на младия читател. Това сподели един от авторите в различната медия Александър Кълбов.

Той разясни в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR, че културата е основната рамка на екипа, но в сайта могат да бъдат намерени материали от различни сфери.

"Студенти сформирахме първия екип на "Под моста". Всеки от нас си намери стаж, но до един се оказахме доста разочаровани, защото не получихме възможност да се развиваме. Един ден главният редактор ни събра и каза: "Хайде да направим сайт". Разясни ни идеята си и всички много се въодушевихме", разказа още Александър в студиото на Лора Инджова.

Екипът на сайта редовно взема стажанти на работа и очаква през настоящата година да се разрасне още повече, както и да подобри качеството си.

"От 2017 г. очаквам да е в пъти по-добра и всичко лошо да остане само спомен. Изминалата година беше сбъркана. Случиха се твърде много странни и неприятни неща. Сякаш някой, докато е програмирал тази година, е допуснал грешка", сподели още Александър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: сайткултураПод моста
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
an преди 7 години
Култура -какво пък значи това. З култури говорим когато има посеви и среда където да се рзвиват бактерии и микро организми. ИЛИ култ-тура да повтаряме клишета които в последно време май ни омръзнаха. Например: коректното отношение към емигрантите. Културата която ни пропангандираха за просперитета в глобалната икономика. силно съм объркан. а вие ?

Спонсорирани публикации