Брутална мода в руското метро: От прашки до калашници

Вижте някои странни гледки от подземната железница на руската столица
6 яну 2017 21:02,
35

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм пътувал неведнъж с московското метро сутрин рано - към 05:00 ч. , и където не е опикано е оповръщано, а нарвед се търкалят празни бутилки от водка и бира...
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аь съм се возил в метрото на ню йорк. След 120 улица са само черни голяма част от които със златни зъби, да не говоря за модата бездомниците да се обличат с кашони и найлони. Така че тази мода си е направо версаче :)
18
7
 
13
 
! Отговори
??? преди 7 години
Кое му е бруталното , защо не снимате една вечер в БГ дискотека , тогава ще видите какво е брутално *** !!!!!!!!!!!!
17
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чета и се смея, но на измислиците на автора.От глупав автор, глупава статия.Толкова по въпроса.
16
10
 
21
 
! Отговори
САЩ преди 7 години
Може ли една статийка за САЩ? Или ви плащат само срещу Русия да плюете ... може и една статия за People of Walmart да сложиш
15
4
 
21
 
! Отговори
да бе преди 7 години
оооооо момчета ....елате в метрото в Ню-Йорк ...да видите за какво став на въпрос .... особенно по вечерните часове .....имаме си голи и боси и обратни ...и клоуни и учени и пингвини и жирафи ...и какво ли не ...Руснаците изостават мнооого .....в Ню-Йорк само дето не съм видал динозаври да се разхождат .....а за секс в метрото ....смях !!!!елате в Ню-Ъорк да снимате !
14
3
 
16
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Не съм убеден че всички снимки са реални. Или това говори много лошо за руското метро.Във всяко метро човек с маска или противогаз на лицето ще бъде спрян от метро полиция защото се вижда на всички охранителни камери.В още по-голяма сила същото важи за автомат Калашников, освен ако не е играчка.Този прилича на истински, макар че е играчка в крайна сметка.И да, в други държави също има подобни странни птици но не и маскирани - полицията ги лови веднага!
13
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не зная по каква откачена причина си е показала безумно привличащите ме прашки, но я желая! Страхотно славянско дyпe!
12
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек като погледне този сайт ще си каже че В Бг няма бедствено положение и непочистени пътища.Едва ли сме преъ лятото и всичко в Бг е цветя и рози а Бойко го гали вече четвърти папа по плешивата тиква.
11
9
 
35
 
! Отговори
Милена преди 7 години
Все Русия нападаме сякаш всички останали са перфектни.Какво ще кажете за тъпите американци,събрани от "кол и въже"?Или французите,които се надсмиваха напророка Мохамед?А може би г-жа Меркел, която поканиполовината арабски свят в Германия,пардон в Европа?Не ми се коментират нашите тъпиполитици, които са може би най-лошото,което сме избрали!
10
7
 
38
 
! Отговори
Proroka Oleg преди 7 години
Що не идете да снимате метрото в Чикаго- 50 хил бездомни има в града. Южния район около Сисеро е забранена зона за бели. Има квартали където бял човек трябва да не спира на светофара. Русия е като Версай в сравнение с 90% от големите американски градове. Ама няма кой да го каже. Източен Лос Анжелис е целия в решетки. Кенефите и макдонълдс са в решетки. Сан Франциско централните квартали всички първи етажи са в решетки и ктинари. Колко решетки сте видели в Москва а говедаа
9
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москва е град от 10 милиона души, нормално е да има такава кал по градския транспорт. В метрото в Лондон и Париж да не би да пътуват само принцове? Чаршаф до чаршаф, травестити, пияници и наркомани, уриниращи клошари, бедняци и тарикати от Балканите и Прибалтика, и какво ли още не.
8
5
 
37
 
! Отговори
12345 преди 7 години
То пък в нашето метро...едни... "интелигенти"...Присмял се хърбел, на щърбел!
7
33
 
15
 
! Отговори
Ани преди 7 години
Стана ми скучно да ме информират постоянно за тази бавно-развиваща се държава.
6
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Aма и на освободител случихме...
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най кефи крокодила Гена.
4
44
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕЩАСТНИЦИТЕ И ЗАГУБЕНЯЦИТЕ ОТ РУСИЯ ИМАТ ПЪЛНОТО ПРАВО ДА СА СИ ТАКИВА!
3
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво се подигравате, в нашата мила родина, хората се обличат еднакво зле.
2
17
 
62
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
ако се появиш с оръжие в омацаното с графити и мръсотия Ню Йорк-ско метро ще има масова паника и полицията ще те засреляВ Русия хората стоят спокойно, не се боят и не са залегнали на земята за да се спацят от полицейските куршумиВ Америка хората отдавна са загубили човешкото и са станали просто един уплашен, безмозъчен ***
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ми стана много ясна снимката с прашките. Наистина ли е тръгнала по прашки и яке? Или фотографът е успял да я заснеме в момент, в който, Бог знае защо, си е смъкнала полата или панталона?

Спонсорирани публикации