Социални разни: За пустата лютеница, снега и свинете

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
8 яну 2017 20:35,
17

 И още по темата с лютеницата. Онова вещество, което всъщност не било точно като наркотик, създавало ефект на марихуана. Какво по-хубаво? Къде другаде се продава нещо толкова весело толкова достъпно?  Снимка: Facebook


 Започна годината на петела. Или поне така твърди китайският календар. Само че кой да предположи, че червеното ще дойде не от източния зодиак, а от буркана с лютеницата. Темата започва да се поизтърква, има няколко неща по нея в галерията, но ще кажем, че по-лошо от това в лютеницата да има наркотик, е в наркотика да има лютеница.

Тази седмица в апогея на известността си е една нова Facebook звезда. Става въпрос за Дневна доза "Класически българин". Много хора се засегнаха от постовете на страницата, много пък припознаха свои близки. Впоследствие се появиха и доста подобни, като тази например.

Започваме видео обзора с едно клипче, което според вас, нашите читатели, пази от тероризъм. Става въпрос за плуващите в Черно море прасета, което според вас прави района мръсен според мюсюлманските разбирания:

Предварително се извиняваме на сетивата ви, но една песен, заснета нейде из Северозапада, стана по някаква причина много популярна в последни дни:


Знаете една приказка, според която българинът ходи в църква само на Коледа, на сватба и на кръщане. Не така обаче стоят нещата в Гърция. Там са вярващи, много вярващи:

Завършваме с едно видео, което явно е снимано по-рано, но се появи едва преди дни в интернет. Главният герой е нашенец някъде из Острова, а вместо ябълка на раздора, има праскова на раздора:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
До авторката преди 7 години
Авторке,1) китайската година на петела изобщо не е започнала - това ще стане на 28 януари;2) песента на Бийтълс не е ЛеД ит би, а ЛеТ ит би;3) образовайте се, научете прилично поне един чужд език, че тогава пишете по вестниците.
10
0
 
10
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Някои хора,някой човек...интересно ми е как ще си изкълчиш езика,за да кажеш цитирам "някой хора"...но пък някой е спал в час по български език.По мое време пред "или" се слагаше запетая,ако то е двойно -> Или учи, или мълчи :)
9
5
 
1
 
! Отговори
Бьежанцев пойебу Бок преди 7 години
Ислям на килограм се върди в Булгаристань-робинята на Турция
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво лошо има да публикуваш статии с телефон? Аз цял сайт контролирам с малък таблет. По лесно е.
7
0
 
8
 
! Отговори
Дърт Крейзър до 4 преди 7 години
Статиите ги пише с телефона и като чукнеш два интервала -автоматично ти слага точка. Ти да не си мислиш , че неделя по това време ще стои на компа да пише статии. Най-вероятно си шета из къщи и звъннала алармата , че трябва да пусне едно материалче (забавно , спор няма )
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Дали е смешно, не знаем. Защо не е "ромски", също не знаем."Ама ние, дето не сме на хранилката на Сорос знаем.
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Главният герой е нашенец някъде из Острова, а вместо ябълка на раздора, има праскова на раздора:"Всъщност главният герой е британското добиче, нашенецът е разказвач на историята. :D
4
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Започна годината на петела. Или поне така твърди...................................................................................................Преди "ИЛИ" се слага(пише) запетая, а не точка, Несторова!Някой хора май са спали в училище.
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ай сиктир ве, живея на черноморието, а не бях виждал диви прасета да плуват в морето.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само една *** й трябва ахахахха
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последния клип просто кърти мивки! Евала на нашия. :D

Спонсорирани публикации