Българският Кен срещу устата – "бургер", бюстът – "шамандура"...

Нямам корекции, не съм пластмасова фигурка, настоя Илиян
12 яну 2017 12:50,
32
Българският Кен срещу устата – "бургер", бюстът – "шамандура"...
Снимка: bgonair.bg

Илиян Илиев или "българският Кен", както още го наричат, е модел, който започва кариерата си на 9 години. Най-голямото му желание обаче било да е актьор и до днес не се е отказал от мечтата си.

Илиян често попада в родните медии, но казва, че приликата му с куклата Кен е била забелязана не у нас, а в чужбина.

"Това тръгна от чужди медии, които са ме определили като българския двойник на куклата Кен. Аз категорично не се оприличавам и не желая да приличам на пластмасова фигурка", разказа Илиян пред Bulgaria ON AIR.

Последната новина по свой адрес, която приема с усмивка, е, че е застраховал лицето си за половин милион евро. Тази информация той отхвърля и обяснява, че е измислена.

Твърди, че самият той няма никакви корекции по себе си, но не изключва в бъдеще да му се наложи, когато "увисне това-онова". Често му се случва да приема комплименти и за устните и веждите си.

Въпреки това той не е съгласен с налаганите идеали за красота в България.

"За мен това е доста уродливо - уста тип "бургер", силиконов бюст - шамандура. Поне така изгеждат тези кръгли форми в повечето случаи. Категорично за мен това не е красиво", казва той.

Илиян разкри и за проблемите си с анорексията - заради лични проблеми свалил много килограми, но успял да се справи с болестта.

И въпреки крехката си възраст, Илиян казва, че е изморен от модата, а голямата му мечта е да се реализира в киното и театъра.

"Никога не съм имал желание да бъда модел, това винаги е било само заместител", сподели той.

Илиян казва, че има и много предложения за работа в чужбина, но на този етап мисли да остане в България, въпреки че е убеден, че тук реализация няма.

Вижте повече в репортажа на Михаела Карабельова:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този младеж очевидно е от растящите педя по педя, сещайте се

Спонсорирани публикации