Експериментът Dnes: Ще помогнете ли на бежанец?

Или как репортери влизат в ролята на бежанци от измислената Кракозия
13 яну 2017 09:00,
190
Експериментът Dnes: Ще помогнете ли на бежанец?
Снимка: bgonair.bg

Толерантни ли сме към бежанците? Бихме ли ги поздравили или се страхуваме от тях дори и да не ги познаваме?

В социалния експеримент на ДНЕС по Bulgaria ON AIR направихме закачка с филма на Стивън Спилбърг  "Терминалът". В него Том Ханкс играе бежанец от измислената държава Кракозия, в която се говори на български език.

Борислав Петров и Валерия Цветанова влязоха под прикритие в ролята на бежанци от Кракозия, попаднали в центъра на София. Вижте какво се случи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момчето от клипа е българин, нали? Статията не е за бежанците, ама вие сте си курдисани да звъните на тая тема, ... и си звъните.Един даже писал" защо идват тука, а не останат да се бият за страната си" А вие като констатирате, че страната ви я измъкват из под носа с какво я защитихте? Оплакването ли ви прави патриоти?Какви българи сте като не чухте българина от клипа, щом се включи КОДА бежаци и вие дрънкате като латерни.КракозияD
74
3
 
21
 
! Отговори
еиш преди 7 години
Тези не са ли дезертьори, отказващи да защитават страната си от ислямистите и защо ние трябва да хрантутим дезертьорите.
73
0
 
21
 
! Отговори
Бежанец преди 7 години
Помогнете. Аз съм от Сирия и събирам спешно пари за C4. Помогнете ми ....това е моето спасение !
72
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нищо по-страшно за България в момента, от демографската катастрофа.Селата са мъртви, а те са "корените" на един народ.Градовете са на път.Даже и столицата е мъртвило в сравнение с Букурещ, Атина... да не говорим за големите градове.Тези бежанци, които не са *** и престъпници, са повече от добре дошли,такива ще спасят държавата ни.
71
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мноооооого ви е слаба тази рубрика, спрете я!
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре дошли, нови поданици на Кратунда Кубонго!
69
7
 
1
 
! Отговори
кръстоносец преди 7 години
до76Всичко зависи от възпитанието и съзнанието на индивида. И от това дали има пари в себе си.
68
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
5 стотинки му хвърлете, може и 50 ако ви е на сърце да ги търси в снега, що си търсите белята с побой и лопати. Хвърляш и отминаваш.
67
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като студент имах колеги чужденци от различни страни.И след години писане и говорене на български нито един от тях не би могъл да надпише толкова правилно такава табела.
66
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От малки ни захранват с патриотизъм към този долен народ и порнографската му държава.Като си малък и глупав - лъжеш се.Но порастваш, поумняваш, и започваш да виждаш, че всичко е било лъжи и фалш.Как може нормален и интелигентен човек да изпитва патриотизъм към подобна държава и населяващият я народ???Това държава ли е, това народ ли е?Не народ, а... поетът ви го е казал.Срам ме е, че съм българин и не искам да имама нищо общо с този долнопробен народ.И не ме пързаляйте с "рози, кисело мляко, хубави жени и троянска сливова".Нито със "славна история", "бляскави победи" и "как
65
1
 
29
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Жив цинизъм !В държава, в която две трети от населението е под жизнения минимум, а броят на работещите бедни постоянно се увеличава, да натрапваш на хората някакво задължение да помагат на чуждоземци е меко казано нагло.Българите са подложени на ГЕНОЦИД - финансов, здравен, социален ...Българите са по-големи бежанци от самите бежанци, но в собствената си държава.Спрете да карате българския народ да приема едни хора с друга вяра и други обичаи.Не ни трябват чужденци, а да оправим себе си.
64
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ще помогне ли бежанец на българин?
63
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е българин.Знаете ли защо? Защото точно от чист българин става чист еничер.Турчин или цганин не може да ни мрази така.
62
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция е на светлинни години пред нас. Демографски, икономически, законово... всичко.Румъния също.Вече ме е срам, че съм българин.Само с ганювско биене в гърдите не става.
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
64,ако беше българин-нямаше да изливаш такава помия по сайта.Ако беше чел повече вместо да злобееш,щеше да знаеш,че има редица изследвания,които ясно показват чистотата на нацията ни.Ако не беше решил да плиснеш тук словесната си диария,то нямаше и да разберем,че бидейки *** и злобен държиш да го покажеш публично.....
60
1
 
8
 
! Отговори
Прагматизъм преди 7 години
До ХХХ.. ами ако се окаже джурналист представляващ се за бежанец. Не си търси белята. Фърли му там 20 стинки да се радва.
59
0
 
21
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
В тоя студ веднага ще му помогна разбира се .......2- бързи тупаника и сед това 5-6 шамара придружени с шитове .....все пак да загрее клетия бежанец ли е репортер ли е .....да не му е студено на завалията !
58
27
 
0
 
! Отговори
Българите сме фашист преди 7 години
Сега българските села да не са по-добре?Останали са с по десетина баби и дядовци, и стотина цгани да издевателстват.А ако се заселят живи хора като бежанците, ако работят тази земя, ако се женят за момите ни и имат много деца,лошо ли ще е?Питам ви, фашисти?
57
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.... верно ли е това за кралицата?
56
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Домъкнати на конско седло от степите на Азия, смес от кутригури, оногондури, всякакви чукундури и конски фашкии,редовно и продължително опрашвани от гърци, кумани, хуни, татари, черкези, турци, сърби, унгарци, франкии кой ли не, минал от тук,и имаме претенции за бели европейци!!!Сълза и смях!