Експериментът Dnes: Ще помогнете ли на бежанец?

Или как репортери влизат в ролята на бежанци от измислената Кракозия
13 яну 2017 09:00,
190
Експериментът Dnes: Ще помогнете ли на бежанец?
Снимка: bgonair.bg

Толерантни ли сме към бежанците? Бихме ли ги поздравили или се страхуваме от тях дори и да не ги познаваме?

В социалния експеримент на ДНЕС по Bulgaria ON AIR направихме закачка с филма на Стивън Спилбърг  "Терминалът". В него Том Ханкс играе бежанец от измислената държава Кракозия, в която се говори на български език.

Борислав Петров и Валерия Цветанова влязоха под прикритие в ролята на бежанци от Кракозия, попаднали в центъра на София. Вижте какво се случи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
1
 
! Отговори
Помогнете им с Бежан преди 7 години
Помогнете им с Бежанските пари, нахранете ги, облечете ги и ги качвайте на кораби, автобуси или самолети и от където са дошли по живо по здраво. (Първо им вземете отпечатъци и при второ незаконно влизане в България 1г. поправителен труд.)
114
0
 
3
 
! Отговори
Експеримента е финан преди 7 години
Експеримента е финансиран от Сорос или утайките на Меркел и Обама.
113
1
 
5
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Щом толкова много хора в *** живеят с по 200-300 лева месечно, защо всички получаващи над 1000 лева не дадат горницата за "Бог да прости"? Било за Перник, За Мизия, за Хитрино и т.н. , и т.н.? Каква е тази идиощина, да се гали сиромаха по състрадетелната струна? Не стига че мизерства, ами "Дайте да дадете!! Ама то край няма , господа властващи!
112
2
 
12
 
! Отговори
милена преди 7 години
Да, им помогне Обама, той започна войната в Сирия,а предшественицете му, нападаха и ограбваха други държави.
111
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
румьнските *** са царе на тези табели в германия е пьлно с подобни табелитова са обикновени просяци
110
0
 
16
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Не, няма да помогна. Тия не са никакви бежанци,а престъпници, джихадисти и завоеватели. Даже тия които се водят мирни тихичко се радват след някой атентат, че е умрял за правата вяра. Да отиват в Германия, лошото че Холандия, Белгия, Франция и Германия до 20 години ще станат ислямски, ако продължават с толерастията.
109
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше написал, че е бежанец от Кравария мнозина биха му помогнали, включително и аз!
108
0
 
11
 
! Отговори
А ,СТИГА ,БЕ..АМАН! преди 7 години
ДОКОГА ШЕ ИСКАТЕ ПАРИ ОТ ХОРАТА НА... ПРОСИЯ ???!!!!НАЛИ Е ПЪЛНО СЪС ДЪРЖАВНИ ИНСТАНЦИИ ---С АРМИЯ ОТ ДЪРЖАВНИ ХАЛГЪЗНИЦИ НА ЗАПЛАТА--ТАМ ??!!ЕГАТИ , "ДЪРЖАВАТА "----------ЩОМ ГО Е УДАРИЛА НА ПРОСИЯ..!!!!!!!!!!!!!!!!
107
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Начи...ще помогна на бежанец, но само ако е от Жановия... от Кракозия не ги харесвам))))що за тъпотия...за какво да помагаме на псевдо-бежанци!Бежанци ли са?Кои сте вие драги ми господа журналисти, та си правите експерименти с хората...на тази тема..нима мислите, че с тези глупости ще вземем да "приемем" бежанците...ами няма как да стане!!Тук така или иначе..не е Европа!
106
1
 
24
 
! Отговори
Азармо преди 7 години
Абе смотльо, кой ти дава право да правиш "соцЯлен експеримент"? Какъв си ти изобщо, за да си позволяваш подобна гавра с хорското съчувствие или да ги порицаваш ама що няма ли такова към "бежанците"?! Да ти ***!
105
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***!
104
1
 
43
 
! Отговори
Gen Gurko преди 7 години
Няма бежанци в България! Това са криминални престъпници , с измислена самоличност, млади и с неясни, но не и за тези които ги тласкат в Европа, цели. Всички вън от християнска Европа!! Нашите бедни , самотници и пенсионери буквално *** от глад и студ, а младите, черни, примитивни, ислямски навлеци се радват на гостоприемството на либералните ***....асти.
103
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Остави ги *** нека плюят по Българите. Мразят ни защото сме повече от тях а те са втората ръка хора на човека който наричат втора ръка човек.
102
0
 
30
 
! Отговори
ззззз преди 7 години
Не съм длъжен да съм толерантен с който и да било. Ако е бял християнин бих му помогнал, но на тя да им помага саудитска арабия.
101
1
 
55
 
! Отговори
един друг преди 7 години
За тези безумни експерименти трябва да се търси отговорност от журналята. Най-добре съдебна.
100
0
 
31
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
ама цял ден трябваше да седят на студа, можеше па да им дойде акъла .... ама надали
99
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз помагам само на хора които познавам и знам че имат проблем! Тези с табелките и всякакви други събиращи пари за сълзливи "каузи", са най-обикновени измамници.
98
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не, не бих. За бежанец ще призная човек, който е бос, гол, да го гонят по политичесик причи, да няма пари, както нашите дядовци - с едон магаренце да дойде....този, кой има пари за дрехи и храна не е бежанец, а имигрант..... сега идват с по 30 000 евро.
97
1
 
48
 
! Отговори
D преди 7 години
Личи си, че не сте гледали филма. Героят на Том Ханкс не е никакъв бежанец, а посещава Щатите по съвсем нормален начин, за да вземе автограф и да попълни бащината си колекция. По време на пътуването му обаче, в Кракозия избухва гражданска война, Щатите вече не признават страната му за суверенна такава и така, героят му пристига на летището в Ню Йорк без статут.
96
0
 
52
 
! Отговори
Киро шарнира преди 7 години
Бяга от войната в Кракозия.....хахахахахахаххахахахКолко жалки репотрери...добре ,че са изкарали връзки да ги увредят в телевизията,че ако трябваше с умения и знания да си изкарат парите и за хляб на промоция от кауфланда нямаше да има!

Спонсорирани публикации