Съботен бис: Да треперят Тоца, Николета, Емануела...

Какво ни впечатли в шоубизнеса през седмицата
Обновена: 21 яну 2017 18:56 | 21 яну 2017 17:03, Александър Попов
14

Боби и Надя ще продължат да търсят човека до себе си. Снимка: Нова тв

В седмицата на Тони Найка, Асенчо Таксито и Есмералдо е малко трудно да съсредоточим внимание върху най-значимото от родния шоубизнес. И то в скучния и студен януари. Треперим, не треперим, трябва да отчетем звездните издънки, истини, клюки и постижения.

Започваме с една стряскаща новина, заради която ни идва да организираме още една Българска Коледа по никое време. Антония Петрова скъсала джоба след като е в процес на развод с Александър Бередин! Доказателството? Ами пуснала си стари снимки от почивки из гръцко, за да поддържа мита за висок стандарт. ВИП-овете трябва да внимават какво пускат във Facebook, защото мрежата разбива връзки и митове за благосъстояние. А за Временно Имащите Пари родни знаменитости е най-важно да не ги смятат за бедни. Но замислете се - щеше ли да съществува VIP Brother например, ако бяха богати? За съжаление живеем в малка държава, където популярните са по-често със скъсани джобове. А Тоца не я съжалявайте, все за един уикенд в южната ни съседка ще спастри пари. И снимки ще има, и стандарт ще има, и силикон на показ ще има. Със или без Бередин.

ШОК, БОМБА, ЕКСКЛУЗИВНО! Елен Колева изчезна безследно! Разбрахме, че актрисата се покрила и никой не знае къде е. Всъщност Елен си изтрила профила във Facebook. Което на светски език означава изчезнала безследно. От новото й гадже Марсел, за когото щяла да се омъжва лятото, също няма следа. И той заличил следите в социалните мрежи. Ех, едно време имаше звезди и без Facebook. И бяха такива, защото са постигнали нещо в своята сфера. Сега е достатъчно една гола снимка, кадър с гаджето и си звезда!

Вижте Николета. Не е завършила Харвард, ни Софийския дори. Но е известна. Със силикона от Малдивите, с голата дупара от Малдивите, а тази седмица и със минимално покрити задни части от пустинята в Дубай. Оплака се, че я атакуват, че не е добра майка и се похвали, че й осигурява всичко. Сигурно е така и не трябва да я съдим, защото хиляди български майки просто си зарязват децата. Но може да стигне до прозрението на Сашка Васева.

Фолкпевицата призна, че децата й се срамували от нея. "Искам да бъда нов човек, да се опитам да започна отначало. Искам да бъда напълно забравена. Мисля, че имам право на това. Срамувам се от това, което бях. Вкараха ме в една нетипична за мен роля, развяваха ме като знаме на пошлостта. Днес децата ми се срамуват от мен и от песните, които някога съм пяла", признава тя. Но тези размисли и страсти я връхлетяха едва, когато стана на 50. А Николета е млада и не пее.

След по-малко от две седмици ще стане ясна поредната Мис Плеймейт, която иска поне малко от живота на Лозанова. Капчикова взе каквото можа - медийно внимание, участие в риалити, следва ред на някоя друга. Според слуховете с титлата щяла да се окичи Магдалена Бадер. И защо не? Има си всичко - силикон, онлайн бутик, ходи на фитнес и била модел. Не ви ли се струва, че сме страната с най-много модели на глава от населението? Странно е как при почти нулева модна индустрия всяка втора кака е модел. Ама така е, тази професия отдавна девалвира  нас и когато срещнем наистина модел само се подсмихваме под мустак: "Поредната...". Но да дочакаме 2 февруари и ще разберем дали мечтата на модела Маги Бадер ще се сбъдне.

Ако грабне титлата ще я видим във VIP Brother, но не защото е скъсала джоба. А защото е ВИП! Последният сезон свърши преди няколко месеца, но продължава да ни занимава с част от участниците. Бизнесменът Борислав Комсийски призна, че бил влюбен в Надя от "Елит" (това предаване не спря ли миналия век и с какво Надя е ВИП?). Тя пък не коментирала личния си живот, но пък окуражи фенките на Боби. Иначе казано - и да сме мачкали чаршафите не е сериозно.

Бадер най-вероятно ще наследи Ася Капчикова, която от своя страна изненада любителите на плеймейтките със своята непоследователност. Цяла година Ася ни занимаваше с високата си оценка на естествения външен вид и ни продъни ушите как няма грам подобрения по себе си. Е, и тя вече заложи на пластичните подобрения и набумка няколкостотин кубика в пазвата. Естественото отиде в историята и за него ще си спомня само Криско.

Емануела пък оплю за пореден път бившия си мъж. Всъщност това е съдбата на всеки неин бивш. Точно преди седмица се оплака, че Димитър Динев постоянно я обиждал колко била грозна, блъскал я в шкафовете докато била бременна, но видите ли - не я е бил. А тя? Тя го обичала! Драматичната й съдба бе представена в национален ефир и разтърси феновете. Сигурно е имало много сълзи в социалната мрежа, защото още на следващия ден тя разведри обстановка с гола снимка. Блъскането в шкафовете бе заменено с еротика. Тя се съблече, но не си мислете, че е подкрепила голия столичен директор. Не, за разтуха на всички, които са загубили съня си след разказа за тежката й съдба. Разпуснете и вие с нашата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
12
 
! Отговори
fsdfdsfsd преди 7 години
Днес бг, оправете си галериите, мега тъпо е за всяка снимка да ми презарежда страницата и да премигва. За UX (потребителско изживяване) не сте ли чували. Направете галерията с AJAX, за да не презарежда и премигва. От години се ползва в модерните сайтове, само при вас е като в сайт от преди 10-15 години.
8
0
 
14
 
! Отговори
Петър янчев преди 7 години
Явно в България модел е начин на приживяване .Врътне два пъти кълки на някой подиум в дискотеката.Влезе в КАТАЛОГА на ШКОЛАТА и потегля на РЕВЮТА по ХОТЕЛИ.
7
4
 
13
 
! Отговори
asd преди 7 години
Като видя подобна статия и веднага на 90% съм сигурен,че ще е от Александър Попов. Да не повярва човек,че за писане на подобни простотии му плащат..Журналист да си в днешно време да пишеш подобни партенки и да ти плащат ! Какво по-добро ?! Бас ловя,че е завършил НБУ като повечето псевдо журналистчета драскачи в подобни сайтове !!
6
6
 
1
 
! Отговори
maia ryseva преди 7 години
ot wsi4ki parcalesi....izwestna e samo emanyela....xxareswana e kato pewica i gena....koi sa drygite...koi gi poznawa.....i koi se interesywa ot tiax...izob6to....
5
2
 
17
 
! Отговори
Паричко преди 7 години
Първо ни обяснете коя е Тоци - клошарка и ли ало измамница за да знаем как да се пазим.
4
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От тези парцалани не се интересува никой, но пак се опитват да ни ги набиват в главите като някакви значими същества в това общество. Стига вече, тези са срам за всеки уважаващ себе си човек. Някакви ГМО-та няма как да бъдат нещо значимо.
3
0
 
31
 
! Отговори
Оф я преди 7 години
Тия впечатляват гаргите.
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А така най- накрая позахта истиснкото си лице. Новината е достойна за водеща на сайта Ви! Браво!
1
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не го интересуват подобни новини.

Спонсорирани публикации