Гофен ласкае Гришо след загубата, психически бил топ!

Не намирах начин да завършвам точките, призна белгиецът
25 яну 2017 11:30,
7
Гофен ласкае Гришо след загубата, психически бил топ!
Снимка: Reuters

Давид Гофен не говори много на пресконференцията след загубата си от Григор Димитров на четвъртфинал от откритото по тенис на Австралия. Белгиецът отговори само на два въпроса, като и двата засягаха българина. Първият бе какво е донесло голямата разлика между двамата в двубоя.

Още по темата

"Смятам, че не бе лесно. Физически и двамата бяхме много, много добре подготвени. Той преследваше всяка топка. Беше трудно да се играе бързо. Опитвах се да го правя и да го карам да се движи, но той гонеше всичко, а сеченият му бекхенд бе много добър. Той изигра добър мач и бе много стабилен. Сервираше по-добре от мен. Не намирах начин да завършвам точките", заяви №11 в световната ранглиста.

След това бе попитан какво е най-голямото подобрение, което забелязва в играта на Григор Димитров.

"Смятам, че това е психологическата му нагласа. През цялото време бе фокусиран. Не пропусна нищо. Беше солиден от основната линия и се движеше добре. А когато имаше възможност да излиза на мрежата, бе много прецизен. Притежава добро воле. Смятам, че мачът бе добър за него. Но подобрението му е най-вече психологическо. Доказа в последните няколко месеца, че има огромен напредък в това отношение. Не дава лесни точки на никого", завърши Гофен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
MMM преди 7 години
До топ новинаТой го би в края на миналата година, многознайко. Заради такива като теб, сме на такова дередже - комплексари, завистници, недоволни, неуспяли...Световни звезди в спорта обясняват колко добър е нашият тенисист, а някакъв анонимник в бг сайт тръгнал да ръзсъждава. Стой си, моля те, в панелката и продължавай да си мислиш, че на някой му пука какво ти ражда билярдната топка в голямата кухина на раменете ти.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много обективен анализ на белгиеца.
4
0
 
8
 
! Отговори
блъско преди 7 години
Ей затова Гришо ги *** като мренки разни манекенки и тенисистки,защото си е добър тенисист ,а и е най-симпатичния измежду всички тенисисти.Да е жив и здрав му пожелавам и да ни радва когато може.
3
33
 
2
 
! Отговори
топ новина преди 7 години
Лоши новини за мексиканеца Григор .Надал мачка Раонич и на АсковУ ще се наложи да играе с топ тенисист ,за да вземе титлата ,а си мислеше ,че ще стане победител без да победи някой от тримата велики .
2
1
 
13
 
! Отговори
до Анонимен преди 7 години
Те затова са големи, а ние затова сме джуджета. Освен умения, нужно е и възпитание, дух, характер.
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така са големите играчи - хвалят тия дето са ги били.А нашия манталитет е винаги да оплюваме тоя дето ни е бил.Кобрат Пулев...Левски, ЦСКА...и т.н.

Спонсорирани публикации