Рецептата Dnes: Бързи брускети със салца

Хрупкави и с аромат
30 яну 2017 09:03, Илияна Николова
3
Рецептата Dnes: Бързи брускети със салца
Снимка: Анатолий Попов
Продукти:
 
4-5 домата
2 франзели
2 скилидки чесън
Сух босилек 
Зехтин
 
Приготвяне:
 
Почистете и нарежете чесъна. Поставете го в купичка и добавете зехтина и сухия босилек. Разбъркайте. Нарежете франзелите на филийки. Подредете хляба в тава и намажете филийките с готовата смес. Пъхнете в предварително загрята на 180 градуса фурна. Печете ги до златисто. 
 
Доматената слаца: Махнете вътрешността на доматите и ги нарежете на кубчета. Към тях добавете остатъка от чесъна и сухия босилек. Върху запечените брускети сложете доматена салца. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами те са сайтаджийчета, а не репортери - за едните се иска грамотност поне, а за другите само желание да копи и пействат....
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Салца или слаца? :) Или пък е салса? Честно днес, потресаващо неграмотни сте!
1
0
 
2
 
! Отговори
11 преди 7 години
Брускети, салца?! Бе вие от Индонезия ли пишете?