На рускинята пращали букети цветя, а на BG миската – букет обиди!

Виолина Анчева получила голямо признание в САЩ
31 яну 2017 13:00,
135
На рускинята пращали букети цветя, а на BG миската – букет обиди!
Снимка: Facebook

Ден след като французойка спечели конкурса за красота "Мис Вселена", нашата участничка се оказа под прицела на модните критици. В социалните мрежи десетки я разкритикуваха заради избора й на костюм с чанове. Други пък се обявиха в нейна защита. Символ на традицията или лош вкус е българската следа в тазгодишния конкурс за красота?

21-годишната Виолина Анчева представи България. Ако досега бяхме свикнали да виждаме българките в конкурси по носии, то тази година е различно.

Още по темата
"Потърсихме начин, по който да привлечем вниманието на чужденците към българската традиция", коментира Анчева пред Нова тв.

В нейна защита се обяви и организаторката на "Мис Вселена – България" Маги Вълчанова с гневен пост в социалните мрежи: "Модните критици" във Facebook нека първо се информират как се представят другите участнички в конкурса "Мис Вселена" преди да хвърлят поредната доза злоба по всичко родно и българско".

"На рускинята посолството й изпрати цветя с поздравления всеки ден и да бъде спокойна. Аз получих букет от обиди от моите сънародници. Въпреки това аз съм горда да представя България", казва Виолина Анчева.

И докато нашето момиче избра нетрадиционния костюм, за да представи България, представителката от Австралия се появи в костюм, наподобяващ коралов риф. В САЩ българският костюм попадна в топ 50 на най-атрактивните костюми в конкурса.

С короната от "Мис Вселена" се окичи 23-годишната французойка и бъдещ стоматолог. Най-достойната и според Виолина.

"Короната е в Европа. Просто се държеше като една истинска "Мис Вселена". Това момиче просто има добро сърце”, на мнение е тя.

И въпреки че загуби битката, българката спечелила своята - да свали 20 килограма и да стане модел. А преди да си каже сбогом с Филипините, Виолина ще подари усмивка на едно момиче в нужда със своя рокля. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
#1191.Момичето е красиво и естествено.2.Момичето е интелигентно-можете да потърсите интервюто с нея.3.Да,смятам че напълно заслужено представлява България на този конкурс.4.Човек само като прочете коментарът ви,му става ясно,че не блестите с особен интелект,да не кажа че нямате никакъв.Със здраве.
98
1
 
11
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 7 години
В ЧУЖБИНА:.....ДАВАЙ...ТИ МОЖЕШ....ТИ ЩЕ УСПЕЕШ.....ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ....!!!!У НАС:.......ТИ МАЙ НЕЩО МНОГО СИ СИ ПОВЯРВАЛ А..?ЕЙ ХОРА...ТАЗИ ЗЛОБА И ЗАВИСТ ЩЕ НИ ПОГУБИ КАТО НАЦИЯ.....ЗАМИСЛЕТЕ СЕ...??
97
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен # 116Момичето е на 21 години,красиво,без силикон и видими интервенции.Което означава,че е стигнало до тук благодарение на тези фактори.Вие имате някакво лично отношение?
96
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"само колко са я минали"Нито знам, нито ми влиза в работата на други хора личният живот.Да де, но това не отменя факта а и не отричаш, че за да стигне то този конкурс е свирила на много флейти и много е преглъщала и поглъщала. А като не ти влиза в работата недей да четеш такива статии да коментираш, нали не ти влиза в работата, защо трябва да го заявяваш публично в интернет, кой се интересува от теб какво мислиш, статията е за провалената миска, не за теб.
95
0
 
1
 
! Отговори
До Бойко по-доло преди 7 години
За такива като теб, баба ми казваше: Какво разбира *** от кладенчова вода?
94
0
 
8
 
! Отговори
Браво моме! преди 7 години
Много е готина и е достойна.Аз много я харесах.
93
0
 
7
 
! Отговори
nina преди 7 години
Скъпи коментатори,кукерството идва от траките като обичай,траките са били воинствен народ и са се били за Римската република/Yикипедия/Предполагам такава асоциaция е направил младият художник,създал костюма.А колкото до Виолина-момичето е красиво,интелигентно и за по-малко от година сваля 20 кг,за да участва в този конкурс-за което Евала!Това показва постоянство и упоритост.Относно хейтърството-аз всъщност не мога да разбера как когато някой човек наистина постигне нещо значимо със собственни усилия,някои хора вместо да го поздравят за успеха,ще го оплюят..
92
7
 
4
 
! Отговори
БОЙКО преди 7 години
ПРОСТО НЕ Е ДОСТАТЪЧНО КРАСИВА И ОСТАВА ВПЕЧАТЛЕНИЕТО,ЧЕ СЕ Е ВРЕДИЛА ПО ВТОРИЯ НАЧИН,КАКТО ОБИКНОВЕНО СТАВА У НАС.....ТОВА НЕ Е КОНКУРС ЗА ОРИГИНАЛНО ОБЛЕКЛО И ЗА ТРАДИЦИИ,А ЗА КРАСОТА-А ТЯ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО КРАСИВА ПРОСТО.....А КОООООЛКО КРАСИВИ МОМИЧЕТА ИМАМЕ И ЗАТОВА ХОРАТА НЕ ПРИЕМАТ ЕДНА НЕ ТОЛКОВА КРАСИВА ДА Е "МИСКА" .....А НА ДРУГИТЕ МИСКИТЕ НАИСТИНА СА КРАСИВИ ВИНАГИ.....
91
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
проблема не в костюма ,проблема е, че се представила добре, но никой не иска да я критикува, за това че се представила добре защото ще изглежда като ***, затова костюма е на дневен ред.
90
2
 
1
 
! Отговори
nina преди 7 години
#99"Обичаят Кукерство по нашите земи води началото си от преди повече от 8000 години, а при траките се празнува по време на дните на тракийския бог на веселието Дионисий и посрещането на тяхната Нова година по време на Сирни Заговезни ..Tака,значи кукерството идва още от времето на траките.А какви са били траките?
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"само колко са я минали"Нито знам, нито ми влиза в работата на други хора личният живот.
88
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В много коментари си личи не само очевидна неприязън към момичето, което нищо не ви е направило и което изобщо не познавате, но и крайна омраза към себе си ("българина"), за което няма никакъв повод.
87
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хаах, приличала била на жена-воин:))) Войн с чанове:)))Визията ни за нас самите е като за овчари. Че и се гордеем с това. В същото време други развиват наука, технологии, изкуство. Но на българина кочи.нката му харесва:)
86
0
 
6
 
! Отговори
nina преди 7 години
Вижте,авторът на статията явно не вижда за нужно да обясни,че "Мис Национален Костюм" всъщност не е нормален национален костюм,а явно забавен/карнавален тип.Ако наистина си направите труда да отворите съответно снимките в Гугъл,ще видите,че има Пипи Дългото Чорапче с коня си( мис Швеция), мис Гемания със замък на главата си,има Пеперуда,а победителката на това състезание е с костюм на традиционна пагода(вид лодка).Така че костюмът на нашата представителка си е супер,прилича на жена-войн. :)
85
9
 
6
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Дано нашата некадърна миска да не подари на момиче в нужда баш роклята с чамове и звънци. айде, няма нужда!
84
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Роклята я изложи"Ако някой се е изложил на тоя конкурс, това беше друга състезателка, която носеше на гърба си цяла театрална сцена с колони и завеса и едвам можа да я вдигне и да се придвижи. Костюмът на Виолина изобщо не е коментиран негативно, напълно отговаря на изискванията на конкурса и кръга и дори е доста консервативен. Търсете в нета "65th Miss Universe National Costume Show" и тогава коментирайте.
83
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИСТИНАТАИ за какво злоба и завист бе, за това че кифлата се е провалила и само и са се изредили толкова много хора докато стигне до конкурса, не виждам повод за злоба и завист, иначе верно българите за злобни и завистливи.
82
4
 
15
 
! Отговори
а1 преди 7 години
На рускинята пращали букети цветя, а на BG миската букет обиди!------------След като прочетох "статийката", не можах да разбера в какво се състои вината на рускинята и защо нашата миска й е обидена?????
81
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Красива и чаровна, но по-скоро има минус в краката, отколкото да е кофти дрехата. Не хейтвам изобщо, занимавам се с мода и съм наясно. Фигурата също е от голямо значение, тук не става дума само за красиво лице или стилен (според повечето "стилисти" отдолу) тоалет.
80
4
 
10
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 7 години
КАЗАНЪТ КАЗАНЪТ В ПЪКЛОТО И НАЩТА РАБОТА СЪЩАТА! ЕДНА ШЕПИЦА НАРОД СМЕ, НО ЗЛОБА И ЗАВИСТ ИМАМЕ БЕЗ КРАЙ! ПРОКЛЕТ И ГЛУПАВ НАРОД СМЕ И ТЪЙ ЩЕ СИ ОТИДЕМ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА!

Спонсорирани публикации