Таря Турунен пристига с две подгряващи банди

Организаторите обявиха последни детайли около концерта на 7 февруари
15
Таря Турунен пристига с две подгряващи банди
Снимка: Loud Concerts

Финландската метъл кралица Таря Турунен ще доведе две чужди банди за концерта си в зала “Универсиада”. Полските гресив метъли Anvision и английската мелодик рок банда Devilfire ще се качат на сцената и ще подгреят публиката преди излизането на финландската прима, съобщиха организаторите от Loud Concerts.

Концертът е на 7 февруари, а началото му е предвидено за 19.45 часа.

Билетите за шоуто на Таря в София са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Те са на цена 40 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала “Универсиада”, цената ще бъде 50 лева на билет.

Датата у нас е част от европейското турне на Таря The Shadow Shows, което стартира през октомври и с което през лятото преди това Таря посети за пръв път Китай, Хонконг и Тайван.

Във връзка с концерта организаторите напомнят, че в залата няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Преди и по време на концерта, в залата ще бъдат обособени специални места, на които ще се предлагат различни видове напитки.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Такава може да се изтегли от сайта на Loud Concerts. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала “Универсиада”.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Вратите на зала Универсиада на 7 февруари отварят в 18.30 ч., а първата съпорт банда излиза на сцената в 19.45 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
когато някой от вас започне да пее като Таря и 15-20 години на на сцена - пир това и в опера и в метъла - ще се радвам да чуя мнението за музиката. Много плювачи има тука.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 10 - и кой точно я е забравил, като всички професионалисти в метала и верните и фенове я знаят? това че ТИ не я харесваш, не значи че хората са забравили, - просто не си попадал на нейни почитатели. Аз пък познавам много хора които даже не са чували за Найутиш - и какво от от това? доказва ли, че найтуиш са забравени? Ти и за Куин можеш да кажеш, че са забравени, ама те редовно си пеят с Пол Роджърс.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 6 - извинявай на колко години е таря и колко години е активно на сцената? нормално е като наближиш 40 години гласът ти да започен да пада, не може на сто процента да живееш здравословно, това си взима своето. Таря е й майка, имало е период в който не е можело да си отказав определи храни.
6
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше се държала нормално, а не като *** и си стоеше в Night Wish хората нямаше да я забравят.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 7Флор Янсен, че доста добре изпълнява старите им песни, това е така, само дето със старите си групи звучи доста по-добре. С други думи - финските примадони не знаят какво да правят с такъв мощен и агресивен, подчертавам агресивен, вокал.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 5Всъщност Флор Янсен доста добре изпълнява както старите така и новите им песни, може да видиш концерти с нея в тубата. Оная Анет не ставаше за нищо, там съм съгласен.
3
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласът й на живо в момента няма абсолютно нищо общо с това, което беше преди.
2
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупост, Таря е това което правеше натуиш, сега воъбще не ги гледам, без нея. Песни като Die Allive, I walk alone, , Victum of Retual. I feel Immortal. 500 letters и т.н. са класика, а Найтуиш нямат участие в тях.
1
7
 
13
 
! Отговори
Почитател преди 7 години
Голям фен съм на Найтуиш! Но Таря в соло, без групата Найтуиш е като глава без тяло!

Спонсорирани публикации