Антонио Бандерас става софиянец, купува си жилище у нас

Влюбен в София бил и холивудският чаровник Джерард Бътлър
2 фев 2017 07:54,
55
Антонио Бандерас става софиянец, купува си жилище у нас
Снимка: Reuters, архив

Холивудският актьор Антонио Бандерас планира да си купи жилище в София, за да може да идва, когато си пожелае и да се радва на красотите на столицата, съобщава "Телеграф".

Испанският мачо се чувствал като у дома си на родна земя, затова и идвал толкова често да снима в студията на "Ню Бояна", разкри пред вестника шефът на Киноцентъра Ярив Лернер.

"Има идея да си купи жилище тук, много пъти сме се шегували, че вече е време", довери още Лернер.

Влюбен в София бил и холивудският чаровник Джерард Бътлър. Миналата есен той снима у нас екшън филма Hunter Killer. Сексимволът, който показа мускули в епоса "300", изкара няколко седмици във Варна и София. Престоят в столицата обаче много му харесал и решил импулсивно да остане още 3 седмици тук. Като на почивка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Покана преди 7 години
Да дойде в кв.Редута при Надал Лозанов и кварталните принцеси да дерем хайнекета до сабале.
32
3
 
2
 
! Отговори
хаха преди 7 години
То е ясно, че е шега. Кой харесва София?
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напълни се София със селяни та сега и каброни .
30
1
 
2
 
! Отговори
МЛАДА преди 7 години
До БауИ аз чакам да ме метне , ама няма!
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много *** статия, първо пише, че искал да си купува жилище в София, после че само се шегувал.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че България е райско кътче е ясно, проблема е, че много хора се опитват да го сринат. И това са политици, разни организации, криещи се зад лицето на еколози, човешки правозащитници и какви ли още не.
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ми нормално да му харесва - испанци, италианци, българи.. сме от една група
26
3
 
3
 
! Отговори
емигрант от 22 г преди 7 години
Мелани и Антонио са разведени отдавна.Коментирате , като селски жени на ц. на селото.....Бандерас е ....свободен.......Иначе е пич, който води дела в Марбеля-шикозен курорт в Испания за построена ,,виличка" на самия Средиземноморски бряг.....Забранено е , но испанците са като булгарите.......Нищо лошо......Наистина е артист от световна величина. Нищо, че губи тлъсти милиони.....СЛАДУР!!!!!!!!!!
25
14
 
7
 
! Отговори
Л преди 7 години
Тоя е луд
24
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пацоЗащото, да си съсед в квартал без изградена канализация с разни мутряги не е кой знае какво, да си в град, в който каруцата не е невиждано превозно средство е странно, да си в град, в който колите са на средна възраст 20 години е неприятно, да си в град, в който 80 процента от хората мизерстват и да си Антонио Бандерас, който може да живее където си поиска и да му готви няй якия готвач и да такова най - яките мацки и да избереш такъв град е ..ба ли го какво е, ексцентризъм?
23
1
 
0
 
! Отговори
опасни завещани пред преди 7 години
...предмети,ъък
22
3
 
30
 
! Отговори
пацо преди 7 години
Ей няма такъв народ като българина. Кво му харесвало, та панелка щял да купува. Човека ще вземе я къща по бояна симеоново, я апартамент с гледка към Витоша. В София има не лош нощен живот, доста евтино е, яденето е вкусно. Ако искаш отиваш на Витоша, че даже и Борисова и Ловния не са зле. Например Лондон за мене е много по пробит. На champs elysees да вечеряш звучи яко, ама първо не е нищо особено, второ е ужасно скъпо и за месните, и от колите по тия павета може луд да станеш. Не ценим нащо....
21
4
 
10
 
! Отговори
Хехе преди 7 години
Да,, Бандерас с 3-стаен в Обеля, а Бътлър в Надежда 10
20
2
 
7
 
! Отговори
broker преди 7 години
предлагам бартер с Антонио - гарсониера в Младост за имение в Испания или Ел Ей...
19
14
 
13
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Чувствал се като у дома си? Да не е живял в газова камера преди това. Виж да си вземе къща около Пловдив, Велико Търново ... разбирам. Ама точно в най-мръсния град на Европа.
18
11
 
14
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Да си купи и противогаз. Само така може да оцелее в София.
17
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в момента проучва разликите между ЕПК, ПК и ПАНЕЛ, но като човек с възможности може да предпочете и ново сторителство, той поне може да си пзоволи и 80-90 кв м чиста жилищна площ и то в хубав район като Младост. Не, че нещо но като знам какво се предлага в България за бедните и на какви цени, с пари за апартамент в Младост, може да си купиш такъв в Мадрид, а иначе по темата, освен ексцентризъм не знам какво може да е.
16
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, бе оня ден ги видях в Меланито да оглеждат една гарсониера на 15 етаж в нашия блок. :)) Ей така, качвам си се аз в асансьора с торбите и гледам Бандерас! :)) И казав, че гледката много му харесвала и цял живот си бил мечтал да живее в такъв блок, а за прелестите на квартала просто нямал думи! Било чак нереално!
15
8
 
27
 
! Отговори
От София преди 7 години
Аз пък се чудя как да се махна от София ! Само като излеза на 30 км от София и вече се чувствам добре ! А иначе Бандерас го разбирам. Ще си вземе къща в Бояна и в София ще слиза само вечер. Виждал съм с очите си в киноцентъра как момиченца като сълза им лазят в краката на подобни на него(но към 70 годишни ) .
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА СА НЯКАКВИ ПРЕРАЗКАЗИ,Я ВЕРНИ,Я -НЕ

Спонсорирани публикации