Д-р Енчев vs. Капчикова: Да не съм банка да осребрявам чекове?

Парите за онкоболна жена били малко, а операцията – сложна
2 фев 2017 13:16,
85
Д-р Енчев vs. Капчикова: Да не съм банка да осребрявам чекове?
Снимка: Facebook

Аз да не съм банка да осребрявам чекове? Това попита известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев по повод критиките на плеймейтката Ася Капчикова. Тя го обвини в това, че не й е дал наградата, която спечелила, тъй като тя искала да я преотстъпи на онкоболна жена. Нещо повече: поискал й пари.

Още по темата
Ася Капчикова, която взе приза на конкурса "Мис Плеймейт" през 2016 г., спечели и чек за 10 000 лв. за интервенция в клиниката на д-р Енчев. По думите на хирурга обаче чекът не стига за цялата процедура и трябва да се доплатят още 4000 лв. Тогава той обяви, че това е чек, а не ваучер, и се дава персонално.

На самата церемония, когато Капчикова обяви намеренията си, всички я аплодираха. В това число и д-р Енчев, но не спомена, че наградата е персонална.

Самата операция при жените с онкологични заболявания, претърпели операция от карцином на млечната жлеза, е триетапна, а не едноетапна, обясни д-р Енчев пред 24 часа. Така по думите му консумативите не струват 1000 евро, а 4000 евро.

"Защото се слагат тъканни разтегатели, раздуват се и след 3 месеца се поставя постоянният имплант. След това се прави наново ареола, която най-вероятно я няма. Това отнема и време, и финанси, надхвърлящи много тези 10 000 лв.", обясни той.

Д-р Енчев обвини още Капчикова, че искала да прави конкурс, за да избере коя жена ще се възползва от интервенцията. "Как така ще избереш коя жена е по-болна и коя е по-достойна, за да ѝ подаря аз такова нещо. Още повече, че този тип операции се правят в държавните онкоболници и се поемат от здравната каса", посочи той.

По думите му двамата са говорили вече и не възнамерява да се занимава повече с Ася Капчикова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като изрично е казал, че това не е ваучер, а персонален чек, не виждам за какво повече трябва да се спори.
34
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като си помисли човек какви ходят при този тъй наречен доктор и му става ясно що за стока е.
33
0
 
14
 
! Отговори
Mimi преди 7 години
Enchev kratuno: edva li ima po dobra Reklama ot tova da pomognesh na nqkoi Zaren tova e rutina,nenasitniko ....Kapchikova Nqma smisal ot Komentar tova $ekere
32
6
 
13
 
! Отговори
дека ви е Българския преди 7 години
пластичен хирургнепластичен хирурга хирург които оперира вагиналните териртории-вагинален хирург ли се смятаоще може да има гъзохирург, ташакохирург и кви ли не още, ама пластичен- тва ама ич не го чаткаме
31
14
 
16
 
! Отговори
saki преди 7 години
От една страна, преуспял ,известен и търсен лекар-хирург, богат и минал през тежките изпити за лекар, а от другата , бедна, неуспяла и глуповата мома , със силикон в гърдите, която не може да разпознае Яворов.
30
2
 
33
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Много лекари станаха долни печалбари.
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той да 'земе да да се оправи първо него, че прилича на "г за ми в профил" . Ама няма да му стигнат всичките пари на света за такова нещо
28
0
 
23
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
печалбар търсещ евтина реклама, явно реално му е струвало 4000 и си ги е поисксл във вид на доплащане. И цялата медийна шумотевица е един PR .
27
3
 
36
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Енчев е доста не приятен тип.
26
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не ме изненадва. Не само пластичните хирурзи, всички лекари днес са алчни безскрупулни бизнесмени, търговци с човешко здраве и съдби, нагли далавераджии. Само че .... те забравят, че си правят сметката без кръчмар, защото ОНЗИ ОТГОРЕ вижда и чува всичко! И утре ще горят в Ада. Там горе никой не е занесъл нито богатства, нито дворци и банкови сметки натрупани от далавери и още по-малко възползвайки се от нещастието на другите!
25
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-н Енчев не е полагал никаква хипократова клетва, единствената клетва, която е положил е тази към сребролюбството ! Следователно не е никакъв доктор а един до*лен търговец, който търгува с комплексите на хората ! За тази жена това е възможност отново да се почувства нормален човек без да се притеснява от погледите на хората и без да се чувства като непълноценна личност. Чудно ми е дали г-н Енчев може да направи такова разсъждение след като се смята за толкова велик ?
24
1
 
46
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 7 години
Енчев, да бъдеш уличен като евтин позьор и то от плейметката Капчикова трябва да е доста унизително?
23
1
 
35
 
! Отговори
... преди 7 години
Енчев - чалгар в бяла престилка.
22
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя имам чувството, че е с диплома менте. Много ми падна в очите с тази постъпка. Не може винаги да ***, а и трябва да знае, че когато дадеш, получаваш. Абсолютен печалбар е този и прехвален от някакви ограничени женици. Господ ще му даде урок, нека да е сигурен.
21
3
 
48
 
! Отговори
МФ преди 7 години
Болната жена няма да я дават по тв, та да му прави реклама.. жалки печалбари, смешни човечета! И чест за Капчикова, че искала просто да направи добро!
20
1
 
67
 
! Отговори
Lora преди 7 години
Енчев, (не мога да го нарека доктор, защото нищо не лекува и на никого не помага) реално не може да направи такава операция. Той е събирач на парите на празноглавите миски, които заприличват на карикатури след намесата му.
19
0
 
55
 
! Отговори
skunka преди 7 години
единственият "доктор", само рекламиращ се по билбордове...Енчев,..доктор Енчев,ама доктор друг път.
18
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този не е никакъв доктор, виждала съм лично окепазени от него, който се интресува от пластични операции и силикон, нека първо изгледа предаването на БТВ, посветено на силикона от преди няколко години, има го във вебокс и там ще разбере доста неща.
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата статия е за много пари за някакъФ доктор и някФа миска а болните българи краден от няква здравна каса
16
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Енчев, що не си признаеш, че просто не можеш да направиш такава операция? Защото не е същото като слагането на силикон. Виж за слагането на силикон сигурно си номер 1, обаче като стане дума за сериозна операция...

Спонсорирани публикации