Д-р Енчев vs. Капчикова: Да не съм банка да осребрявам чекове?

Парите за онкоболна жена били малко, а операцията – сложна
2 фев 2017 13:16,
85
Д-р Енчев vs. Капчикова: Да не съм банка да осребрявам чекове?
Снимка: Facebook

Аз да не съм банка да осребрявам чекове? Това попита известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев по повод критиките на плеймейтката Ася Капчикова. Тя го обвини в това, че не й е дал наградата, която спечелила, тъй като тя искала да я преотстъпи на онкоболна жена. Нещо повече: поискал й пари.

Още по темата
Ася Капчикова, която взе приза на конкурса "Мис Плеймейт" през 2016 г., спечели и чек за 10 000 лв. за интервенция в клиниката на д-р Енчев. По думите на хирурга обаче чекът не стига за цялата процедура и трябва да се доплатят още 4000 лв. Тогава той обяви, че това е чек, а не ваучер, и се дава персонално.

На самата церемония, когато Капчикова обяви намеренията си, всички я аплодираха. В това число и д-р Енчев, но не спомена, че наградата е персонална.

Самата операция при жените с онкологични заболявания, претърпели операция от карцином на млечната жлеза, е триетапна, а не едноетапна, обясни д-р Енчев пред 24 часа. Така по думите му консумативите не струват 1000 евро, а 4000 евро.

"Защото се слагат тъканни разтегатели, раздуват се и след 3 месеца се поставя постоянният имплант. След това се прави наново ареола, която най-вероятно я няма. Това отнема и време, и финанси, надхвърлящи много тези 10 000 лв.", обясни той.

Д-р Енчев обвини още Капчикова, че искала да прави конкурс, за да избере коя жена ще се възползва от интервенцията. "Как така ще избереш коя жена е по-болна и коя е по-достойна, за да ѝ подаря аз такова нещо. Още повече, че този тип операции се правят в държавните онкоболници и се поемат от здравната каса", посочи той.

По думите му двамата са говорили вече и не възнамерява да се занимава повече с Ася Капчикова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Qwerty Yop преди 7 години
До др КретенчевДокато има тарикати като теб, все повече народ ще избяга и един ден ще си останете само тарикатите, прецаквайки се един друг, *** такъв!
54
1
 
11
 
! Отговори
р преди 7 години
доктора е решил да си направи голям pr но да мине тънко с 10хил,обаче не се е усетил с каква селска хитра кифла се захваща защото тая не е нито певица нито спортист миска неква е минало и заминало миски колкото щеш в бг, та решила е конкурс да правела на коя жена да помогнела тоест на хората от болката пари да вади и да се задържи в тв пространството щото няма с какво да е интересна вече ,а на енчев клиентелата не вярвам да спре кифли та чак козунаци в бг подрастват колкото щеш
53
1
 
14
 
! Отговори
хъ преди 7 години
Този оранжев трендафил в случая е прав.Иначе двамата са нещо от рода на "хвани единия -удари другия"
52
1
 
28
 
! Отговори
Кики преди 7 години
Не знам защо,но тоя типаж Енчев ми е много нелицеприятен
51
5
 
10
 
! Отговори
do 58 преди 7 години
Как така да я направи, това не е да купиш кило сирене. Това е операция и той не се ангажира с неща, които не са лъжица неговата уста. А тази като е толкова голяма добродетелка, да плати на някой доктор, който разбира точно от такива операции и да и помогне. То с чужда пита помен всеки може да прави.
50
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да вземе да се разкае, щото мацката много елегантно го е финтирала.
49
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грозна работа - страшен алчник !Па направи я операцията на тази жена в нужда - бъди Мъж ,бъди Човек !
48
0
 
69
 
! Отговори
Ванко 1 преди 7 години
Енчев - честит празник!
47
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДР ЕНчев - прави пари от комплексите на хората!
46
4
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е мошеник и парвеню.
45
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Невен е пълен селендур!
44
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами грозна работа за сметка на болната жена!Застанали двамата и се разправят като зарзавадчии на Женския пазар!Груби и посредствени, дребни душици с големи претенции. Ако бяха що-годе нормални, щяха да постигнат някакъв компромис по отношение на този ваучер, да направят добро, без да се развява простотията им в медиите!Има ли воля, има и начин!!Най-сме силни по обясненията как нещо НЕ може да стане!
43
2
 
35
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Мн интересно животно е българина. Тук не става въпрос за доктора с/у Капчикова. Става въпрос да се направи добро на една обикновенна жена. Може и да не може да направи операция, но няма ли връзки да я прати при колега. Жалко е ,че това се превръща в нормално държание в нашата държава. Хора над закона, без реална стойност само с няколко милиона...Пълен срам. Без значение какво е поискала Капчикова, тя в случая е глупавата, простата и т.н. Интелекта би трябвало да е в доктора...но няма :)...
42
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоа чалгар мое само ти бухне бозките!
41
25
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам защо толквоа плюете доктора. Значи този доктор си е специализиран в определени операции и съвсем умишлено не прави други, защото това все пак касае здравето на хората и има риск. Вие какво искате? Той да рскува нечие здраве, самоз а да се направи на много добър човек ли? Затова и изрично си е казал, че това важи за конкретния човек за конкретен вид манипулации. Ами тя онази със същия успех може и трансплантация да си поиска. Това все пак е операция, не смяна на масло.
40
2
 
14
 
! Отговори
др Кретенчев преди 7 години
Докато има балъци - ще ни има нас териактите!
39
4
 
39
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
"Доктора", който сам си качва клип във фейсбук, как го снимали от някакво предаване, че ходи с охрана в мол. Трябва явно да му завидим какво "газе" е... :D
38
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко сте заблудени само, искала тая да помогне и била съвестна... То така на чужд гръб много неща можеш да дариш, що тя не извади парата, доктора не е длъжен на никой и какво му бройте парите на човека, сейрджии!
37
3
 
16
 
! Отговори
до 45 преди 7 години
Ами след като не е в състояние да я извърши защо да поема такъв риск и да осакати жената? Човека си знае, че не може и не поема риск и затова и изрично е казал, че чека е персонален, а не за други хора.
36
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма значение каква е Капчикова, в случая е пожелала да стори добро, но доктора се прави на интересен.Първо интервенцията не минава по здравна каса, второ - самата операция наистина е сложна, така тоя чалгар най-вероятно не е в състояние да я направи. Защото там не става въпрос просто да натъпчеш импланти, прави се реконструкция, за което се искат умения, не е е достатъчно да си висял по билбордове.До скоро тая операция извършваше единствено проф.Тепавичарова от Александровска болница.

Спонсорирани публикации