Експериментът Dnes: Бихте ли подкрепили еднополовите бракове?

Екип на предаването ДНЕС провери колко толерантни са българите
3 фев 2017 18:00,
304
Експериментът Dnes: Бихте ли подкрепили еднополовите бракове?
Снимка: Архив, Reuters

Трябва ли да узаконим еднополовите бракове и достатъчно толерантни ли са българите?

Валерия Цветанова и Асен Манасиев правят нов социален експеримент, за да проверят дали сме достатъчно толерантни към хората с нетрадиционна сексуална ориентация.

Колко души са готови да подпишат, вижте във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
4
 
11
 
! Отговори
свирчо преди 7 години
По принцип съм против.Но един такъв брак бих подкрепил с двете си ръце - между бай Ставри и Боко тиквата в ЦСЗ.
186
0
 
8
 
! Отговори
някой - продължение преди 7 години
Ако става дума за наследяване - детето ще бъде наследник на единия, а д ругият може приживе да прехвърли каквото иска от имуществотоси на това дете. Всичко друго е обезсмисляне на хилядолетната инсттитуция на брака както в религиозен, така и в соцзиален смисъл. Продължавам да мисля, че сексът в брака има второстепенно значение в смисъла, придаден му от Бога.
185
6
 
6
 
! Отговори
някой преди 7 години
Не разбирам защо институцията брак се приравнява само до сексуална връзка в случая. Сексът в брака в библейския и цивилизационния смисъл е главно с цел възпроизвеждане. И сега в нашия Семеен кодекс двойките без брак са приравнени на тези с брак, особено по отношение на децата. Тогава какво им пречи на гей-двойки да си живеят заедно .Какво пречи едната да роди, респ.единият да припознае дете и да си ги отглеждат заедно с партньора си.
184
2
 
22
 
! Отговори
Коко преди 7 години
До fsbкато нормално дете? Това ли е нормата- да расте сред 2-*** мъже, ами ако е момиче? А иначе нека си живеят заедно, на кого пречат - "щом се обичат младите", но съм против осиновяване на деца, специално от 2-*** мъже. От 2 жени, кажи речи е по-приемливо, вероятно и в лезбийките съществува майчин инстинкт (все пак са жени, макар едната да е по-мъжкарана). Напоследък с тези разводи децата масово растат с майка си (и евентуално ако й помага баба), а и доста самотни неомъжени жени отглеждат сами
183
31
 
11
 
! Отговори
мало преди 7 години
до кога с това остаряло мислене - всеки има право да живее и то така, както намери за добре и никой няма право да се меси, то щото хетеросексуалните са нещо - *** винаги има и навсякъде......за обич и любов възраст и пол нямат значение.........
182
22
 
7
 
! Отговори
fsb преди 7 години
а по-добре ли е едно дете да жижее в сиропиталище, където е недохранено, малтретирано и изнасилвано от по-големите, или е по-добре да го осиновят обратни и да го гледат като нормално дете? Кое мислите е по-добре за детето?
181
5
 
47
 
! Отговори
Рик преди 7 години
Нека се обичат . Нека сключват брак . Нека отглеждат деца . Но да си ги Правят те . Не могат ли ? Ами как да могат - Ненормално е ! И гадно и безобразно да го искат . Отглеждането на деца от Обратни за мен е равносилно на Педофилия . И нея някъде искат да я разбират , приемат и да сме " По - толерантни " Стига сме били !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
180
32
 
8
 
! Отговори
bobi преди 7 години
До Софияи сигурно тия "***" са виновни, че децата ти пият, пушат, слушат чалга, бият се, качват клипове с побоища във фейсбук, дрогират се, не могат да си напишат името грамотно и т.н.? Хайде стига глупости. Всеки да си живее както му харесва, стига да не пречи на другите. Хората искат да сключат брак, за да имат законни права при евентуална злополука, смърт и т.н., а не да демонстрират нещо на някого. Какъв е проблема?
179
11
 
49
 
! Отговори
София преди 7 години
Не просто, че не подкрепям, ами смятам, че трябва да се въведат ограничения, не може тези *** да демонстрират разврата си пред децата! Това е ужасяващо! Пазете и възпитавайте децата си!
178
9
 
63
 
! Отговори
ФХ преди 7 години
Подкрепата към едно извращение води след себе си снизхождение и подкрепа към още по-големи извращения. Категорично съм против!
177
6
 
48
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
категорично НЕ
176
1
 
13
 
! Отговори
Прост**** преди 7 години
В П ако иска да се бракува с магарок!
175
5
 
40
 
! Отговори
Джон преди 7 години
Прозореца на Овертон? Това е любимия начин на поклоници на дявола да деградират обществения морал. Както представлява този "прозорец" това е начин за приемането на гнусни и противни практики в обществото, практики отхвърлени в множество цивилизации като вредни и гибелни за хората. Първо се предлага за обсъждане нещо което е гнусно и абсурдно сякаш има две мнения по въпроса, после се казва, че е ориентация или културна особеност, после се защитава легално и накрая се приема за нормално.
174
4
 
50
 
! Отговори
Ганю преди 7 години
От тоя зор да признаваме за брак съжителството на обратните, нормалните хетеро двойки започнаха да създават деца без брак... Светът се обърна надолу с главата!
173
4
 
43
 
! Отговори
Минка преди 7 години
До ......Въпросът не е дали приемаме, че е редно да се обичат. Става дума за сключване на брак. Като са различни защо държат да наричат съжителството си брак?! Никой не наднича в чаршафите им, има и достатъчно добро законодателство, което им дава право да сключат някакъв вид договор. Ама не, те държат да бъдат считани за нормално семейство...Те това не го приемам!
172
4
 
37
 
! Отговори
СЕТ преди 7 години
Някакъв вид законово съжителство със статут подобен на семейния, без право на деца - да. Брак - НЕ. Всяко нещо трябва да има някакви разумни граници.
171
10
 
13
 
! Отговори
Жан преди 7 години
Моята щерка е бисексуална, братовчетка и е парадираща, д.ебела, татуирана л.есбийка, бащите им са алкохолици. Затова съм убедена, че гейството е от увредена с.***. Обратните са и крадци и мошенници, комбинатори и продажници на род и родинаПрочети още на: dnes.bg/index/2017/02/03/eksperimentyt-dnes-bihte-li-podkrepili-ednopolovite-brakove.330847
170
4
 
41
 
! Отговори
НЕ! преди 7 години
НЕ!
169
5
 
36
 
! Отговори
Коста преди 7 години
А бихте ли подкрепили и др."различности"-Любовта ми към козичката,любовта на комшията към 5 годишната му дъщеря или на другия комшия /18 годишен/към сексапилната му 40 годишна майка.Ако трябва да сме толерастни то трябва да сме такива към всички "странности" или пси-отклонения...
168
4
 
36
 
! Отговори
Валя преди 7 години
НЕ!

Спонсорирани публикации