Експериментът Dnes: Бихте ли подкрепили еднополовите бракове?

Екип на предаването ДНЕС провери колко толерантни са българите
3 фев 2017 18:00,
304
Експериментът Dnes: Бихте ли подкрепили еднополовите бракове?
Снимка: Архив, Reuters

Трябва ли да узаконим еднополовите бракове и достатъчно толерантни ли са българите?

Валерия Цветанова и Асен Манасиев правят нов социален експеримент, за да проверят дали сме достатъчно толерантни към хората с нетрадиционна сексуална ориентация.

Колко души са готови да подпишат, вижте във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До некаВ Русия няма да разрешат еднополовите бракове още поне 10 години, бъди сигурен!
126
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
твърдо НЕ!!!
125
3
 
22
 
! Отговори
... преди 7 години
Нема такива филми в БГ , такоа да ми се женят , да взимат деца ... да ми ши...ат овце и зайци , това тука няма почва и да не прекаляват, че сопата е винаги под ръка зад вратата, е така както са полетели и ни се качват на главата, да внимааат , мое и некое журналистче да захапе сопата покрай тия :)
124
30
 
3
 
! Отговори
нека преди 7 години
Вие много приказвате, ама сега в Русия като разрешат еднополовите бракове и изведнъж ще си промените мнението. В Русия е свиреп матриархат и там жените отдавна се отдават на женски ласки докато мъжете консумират препарати за баня.
123
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До И какво от това?НЕ Е РУСИЯ, в турция са 30-40 милиона
122
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога! ***!
121
4
 
27
 
! Отговори
Teo преди 7 години
Не и да! Да - с условия - щом искат да си живеят заедно, не ги спирам, но ако вземат да ми крякат за правата при нормалния брак - да осиновиш дете например - директно с правата лопата у главата! Пер...сите и лес...ките не ми пречат, познавам такива, но всичко си има граници. На какво ще научи един такъв брак едно дете?
120
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България тези простотии и идиотщини много трудно даже невъзможно е да вземат превес!Спрете да провокирате хората ,за да не получавате в отговор обиди псувни и други такива.Българинът се е българин и обича секса с противоположния пол ,а не с извр,ате,няци!
119
2
 
10
 
! Отговори
мънафи преди 7 години
До 145 АнонименХайде сега. И ти си от тая гилдия. Как прекара празника вчера?. Успя ли да си намериш мъж сред африканските бежанци?.
118
6
 
17
 
! Отговори
огън и жупел преди 7 години
Устремени към Содом и Гомора с много брак по земята.
117
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още преди векове Малтус предлага против презаселването на Земята да се използват "инструменти" като болести, алкохол, хомосексуализъм, аморалност, разврат.
116
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно в братска русия има доста обратни и наркомани - там хероинозависимите и HIV позитивните за най-много в Азия и Европа...Трябваше да си останат на водка, щото и лосиона се оказа отровен ...
115
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така се почва. Следващата анкета към мъжете- Имате ли нещо против да ви го сложат в задния двор ?
114
6
 
38
 
! Отговори
48930 преди 7 години
Еднополовите бракове не са толерантност Ако използват думата извратеност , по ще е на място
113
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еднополовото съжителство не е брак в смисъла и съдържанието на тази дума. Отглеждането на деца от такива двойки изкривява психиката и поведението, социализацията и интеграцията им впоследствие. Все едно да се родиш със сини очи, но като пораснеш, сам ще определиш цвета им. Пълно безумие. Ако мъж твърди, че е Наполеон, отива в психиатрията на лечение, но ако твърди, че е жена се ползва със супер протекции и защити!
112
33
 
12
 
! Отговори
И какво от това? преди 7 години
Русия е с най-много хомосексуалисти на 100 000 човека.И какво от това, пият си водка по цял ден, и не им пука че са хомо.Затова рускините бягат извън Русия.
111
33
 
13
 
! Отговори
Вече е факт ! преди 7 години
Ами то вече е факт - вижте Румен Радев и Деса Травестита се водят семейна президентска двойка !
110
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скрийте се ве , искаме легализация на билките!
109
7
 
7
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Мерсин е средиземноморски град в Южна Турция. Много е красиво защото главен централен булевард с няколко ленти е на километър от крайбрежието. Има небостъргачи които са на два километра от Средиземно Море. При преброяването през 2008 населението на града е над 900 хил.души. През 2012 е 1 милион и 200 хил. През 2015 е 2 милиона и 200 хил. души. Разбира се не само от висока раждаемост но ако ако в Мерсин бяха еднополови нямаше да има такъв растеж. Който има пари да ходи в Мерсин. Много е красиво.
108
24
 
8
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Разбира се.Бракът е чудесно нещо и е най-естественото продължение на това да срещнеш сродната си душа.Който не иска гей бракове - да не се гей жени.Липсата на биологични деца в тези двойки не е основание да ги наричате безсмислени. Защото ако е, това означава и да определите брака на 250 000 български семейства с репрудоктивна невъзможност като безсмислен.

Спонсорирани публикации