Съботен бис: Ники М. отново смазва двутактовата Николета

И плеймейтска клетва: Българите сме злобни и неграмотни
76

Николета и Михайлов вече не се крият

След почивката на Малдивите в края на миналата година, Ники Михайлов и Николета явно са взели решение да не се крият. От екзотичните плажове далеч от България Николета ни засипа с еротични кадри на силикона и задницата си. Типично за родните плеймейтки, в кадрите липсваше фотографа, макар за всички да стана ясно, че това е бившият вратар на националния отбор. Е, явно на Михайлов му е омръзнало да се прави на оператор и режисьор на чупките на Лозанова и двойката се официализира след няколко години пауза отново.

Преди години Ники сравни Николета с трабант, но явно и неговото масло е само за двутактови двигатели. Сега сме в очакване дали плеймейтката е жената на живота му, тъй като на няколко пъти той изрази готовност да стане баща.

Междувременно Лозанова получи неприятен удар под кръста. Позабравената Анн Джи разкри, че в популярна реклама на парфюм, в което Николета е лице, е използвано нейното дупе. Явно рекламодателите са преценили, че задният изглед на Анн Джи е доста по-секси, което си е сериозен удар по имиджа и сексапила на плеймейтката.

"Не ме интересува кое е другото момиче в клипа. На мене ми платиха да снимам дупето си. Не ме бърка Николета да го използва", заявила Ан-Джи.

Жана Бергендорф пък реши скъса с неприятностите през последната година и резна почти до кожа косата си.

"Исках да се освободя от негативната енергия и да започна на чисто", твърди певицата. И допълни, че обича да живее на ръба, което не изключва скандалите. Всъщност, всичко си зависи от нея и от това кое платно на магистралата ще заеме.

През седмицата станахме свидетели на новата реколта плеймейтки. За статистиката - спечели го 24-годишната майка на едно дете - Магдалена Бадер. Ще бъде любопитна нейната кариера като Мис Плеймейт, тъй като тя хич не се връзва с отглеждането на деца. И тазгодишният избор мина традиционно - със скандал, че титлата е купена. Истината е, че няколко седмици преди финала именно Бадер бе сочена като победител. Според клюката, зад нейната победа стоял Христо Сираков, известен като Ицо Стоте Манекенки. Явно бизнесменът се е преориентирал и му се иска да бъде Ицо Стоте Плеймейтки. Времената се менят. Пък и плеймейтките нямат никакъв шанс да станат манекенки. Просто нямат допирни точки с тази професия. Или пък имат? Може би такава точка е Христо Сираков...

През последните седмици изкарахме наистина сериозни и продължителни студове. В съчетание с липсата на празници това доведе до рязък спад на еротичните изблици на известните с известността си. Но пък изненадата дойде от певеца Крум, който реши да се изтипоса както майка го е родила. Не за да ни представи някоя нова песен, а да ни запознае с фетишите си. Обичал да се снима гол и да гледа порно. Оказа се, че като си пуснеш гола снимка и веднага печелиш национален ефир, за да обясниш защо си я публикувал. Явно ще ставаме свидетели на нова тенденция в родния шоубизнес и родните телевизии. Някой изненадан?

Вече една година продължава престрелката между миналогодишната Мис Плеймейт Ася Капчикова и д-р Енчев. Двамата се карат за спечелиния ваучер, дават интервюта и си мислят, че спечеленото медийно внимание им носи някакъв дивидент. А за зрителите си е обикновена излагация. В поредната серия докторът бе категоричен, че "единственото интересно нещо в живота на Ася Капчикова съм аз". Бъркате Енчев, вече има и друго интересно. Капчикова се вля в силиконовото стадото, от което уж странеше и се гордееше с природните си дадености. А обяснението, че е наляла няколкостотин кубици пазва, защото щяла да рекламира бельото си, звучи абсурдно. То тогава Victoria's Secret трябва да уволни всички си лица. Пък то те са най-скъпо платените. Ама така е, когато си пропуснал времето, в което се развиват гънките на мозъка ще компенсираш с изкуствени подплънки.

Алисия пък реши да ни изненада със снимка без Photoshop, не скри недостатъците си и получи куп поздравления. Така критиките към нейните подобрения позамлъкнаха. Фолкпевицата и тя пече кълки на Малдивите, най-вероятно с Бирмата, с когото ту я събират, ту я разделят. Но явно и на него е вменена ролята на фотограф.

"Българите сме изключително злобни! Хората смятат, че това е така, тъй като сме бедни,но НЕ! Това е така, тъй като сме разглезени, мързеливи, невъзпитани и неграмотни! Ако някой смята да ми спори, изтъквайки някаква посредствена дипломка в УНСС например, моля-спестете си го!". Това гениално заключение е на Гентиана Халити, а аз като горд собственик на диплома от УНСС не смятам да го подмина. Ако въпросната Гентиана вижда в себе си тези качества нека не ги натрапва на всички. Все пак реших да питам Google за Гентиана, защото може да е някоя преуспяла българка, чието мнение тежи в световен мащаб и да не се изложа. Ето какво ме информира - "скандална еротична танцьорка", "Тачо предложи брак на Гентиана Халити", "Гентиана Халити надебеля и се кълчи по лепенки на гърдите срещу 30 лева", "Гентиана Халити: Никога няма да пусна на Волен Сидеров", "Гентиана Халити лъже, че е бременна"... Достатъчно е да си заобичам още повече дипломата от УНСС.

Последният бис тази седмица е за Анелия, която проплака, че не може да си похарчи парите. Само работела, за разлика от своите колежки, които имали по-малко участия, но пък не спирали да живеят. Честно казано нямам идея как да й се помогне. Освен да организираме един конкурс "Изхарчи парите на Анелия", за да може и тя да поживее най-накрая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
23
 
! Отговори
maia ryseva преди 7 години
xaxa dwytaktowata nikoleta...ia smazwat wsi4ki...no samo mixailow se izlaga da se pokazwa s neia....karikatyri....
31
1
 
39
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Магдалена Бадер прилича на куче. Всъщност всички приличат на кучета.
30
2
 
50
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
като им гледам боята на тези двамата - сигурен съм че в Щатите всички им говорят на испански
29
3
 
13
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
DMS BELINA
28
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 28"Като трабант, а?"---Има предвид вица от соца:"Собствената ти жена е като "Трабант" - върши работа, но удоволстие - никакво."Та и за Николета: става, ама, удоволствие - никакво. :)
27
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който *** захарна пръчка ,кара мерцедес по поръчка.Ретро чалга -Велчо Велев.
26
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е ясен, ама баджанака му Генерала Божигол избива рибата брат!
25
3
 
23
 
! Отговори
хъ преди 7 години
сн. 6 предизвика уплах у мен, а тази нощ ще трябва да се спи
24
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига вече с тези дето нямат самоуважение. Вече са ни писнали с тъпизмите им.
23
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като трабант, а? В смисъл че повече пуши и по-малко върви или че е кашон с мотор от пералня? Интересна аналогия е направил плейбой коафьора :)
22
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трабанта има три цилиндъра
21
2
 
38
 
! Отговори
Генади преди 7 години
Какво ни занимавате с тези "Калтаци", айде марш по родините места
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бой в трабата кална .
19
1
 
33
 
! Отговори
ФФФ преди 7 години
Двутактова - демек моторетка :)
18
1
 
55
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
Малката перука уж плейбой , ламборджинита ,това-онова пък отново обира огризките на Божинката.Толкова ли няма други кифли , ами само стари изкорубени трошляци кара.Срамота е при тези пари и възможности ,да се занимава с бракуван и разбрицан трабант.
17
1
 
53
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
Престанете най-после с тия *-рви!Българската жена няма нищо общо с този ***!
16
3
 
41
 
! Отговори
неразбрал преди 7 години
Нещо по-свежо няма ли?Тези дърти барутници Николинка-помакинчето , Ася Общата и Анелия Диневица вече са втръснали даже и на чалгарите.
15
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От цялата тази помия - която не успях да дочета, единствено което някак си ме поуспокои, е че този е син на баща си . Демек на Голямата Перука, цялото това лапане и шуробаджанащина му се връща чрез "многонадарения" му синковец...
14
2
 
50
 
! Отговори
срамота преди 7 години
Едни и същи кифли ни предлагат постоянно.По улиците има много по-красиви и умни момичета , а ни занимават с тези стари и издухани кранти.Сигурно си плащат , иначе никой не се интересува от тях.
13
2
 
18
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
А аз си мислех , че е трицевка само.

Спонсорирани публикации