Дронове на Intel направиха част от шоуто на Lady Gaga на Super Bowl

Компанията се хвали със своето шоу, което правят стотиците й дронове
6 фев 2017 17:00,
1
Дронове на Intel направиха част от шоуто на Lady Gaga на Super Bowl
Източник: Intel

За шоу програмата на тазгодишното издание на Super Bowl в Щатите 300 от дроновете на Intel - Shooting Star, летяха зад Лейди Гага, докато тя забавляваше публиката. Компанията нарича това шоу първото хореографирано светлинно шоу на дронове за телевизионно предаване. Безпилотните самолети, тежащи по-малко от волейболна топка, успяха с различните си светлини да образуват знамето на САЩ, пише AdWeek.

Съвместното изпълнение е вторият път, в който Lady Gaga и Intel работят заедно по такъв вид мащабно изпълнение. Миналата година на наградите Грами технологичната компания използва холограма, за да трансформира лицето на Лейди Гага в това на Дейвид Бауи като знак на почит към певеца, който почина по-рано същата година.

"Лейди Гага и екипът на Супер Купата искаха да направят нещо, което никога преди това не е било правено и за това се обърнаха към Intel и техните иновативни дронове, които дадоха на хората едно наистина уникално преживяване",  казва Джош Уолдън, старши вицепрезидент и генерален мениджър на звеното, което произвежда и усъвършенства дроновете.

"Потенциалът на тези светлинни дронове е безкраен и наистина се надяваме изпълнението да вдъхнови и други артисти, които търсят нови начини да зарадват феновете си".

Intel се включи и в рекламната част на Пепси, създавайки 10-секундно видео, което показва как дроновете образуват логото на компанията за безалкохолни напитки.Технологичната компания успява да насочи вниманието към новата си технология, която чрез използването на LED светлини е способна да създаде над 4 млрд. комбинации от цветове и то автоматично.

Имайки предвид че Лейди Гага продължава да успява да привлече вниманието върху себе си не само от страна на заклетите си фенове, но и от много нови, и то по много по-елегантен начин, а не с палто от пържоли, например, определено може да видим и други изпълнители, които да последват примера й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации