Борисов: Майка и мен ме е принуждавала да уча!

Лидерът на ГЕРБ коментира програмата на партията
Обновена: 11 фев 2017 14:20 | 11 фев 2017 14:18, Елка Василева
246
Борисов: Майка и мен ме е принуждавала да уча!
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Бойко Борисов коментира посланията в програмата на ГЕРБ във Велико Търново. Той акцентира върху програмата за образование. По думите му парите за двойното увеличение на заплатите на учителите са факт, те не са обещание.

Принудата да учиш е инвестиция, която се изплаща, посочи той.

За да се квалифицираш, трябва да си грамотен, затова думата "принуда" не е лоша. Затова ние настояваме да се спрат социалните помощи на семействата, които не пращат децата си на училище. "Майка и мен ме е принуждавала да уча", отбеляза пред представителите на учителското съсловие Борисов, цитиран от БТА.

Още по темата

Той смята, че за се доремонтират училищата, са предвидени 120-130 милиона лева за училища, където няма физкултурни салони.

Борисов подчерта, че програмата на ГЕРБ има за цел да надгради свършеното до момента.

През тези две години е имало 3,8 процента икономически растеж, посочи Борисов.

След две години, ако ГЕРБ е на власт, ще отидем на 120 милиарда лева брутен вътрешен продукт, стига да няма война, посочи председателят на партията.

Той отбеляза, че грижата за пенсионерите ще я има, ако икономиката тръгне.

Ако това стане изведнъж, тогава не могат да се реализират другите програми, за да се развие държавата във всичките си направления, коментира Борисов.

Той каза, че след усилията на правителството в момента има нулева миграция и няма натиск на границата.

Борисов изрази съмнение за начините на сертифициране на машините за гласуване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изберете ме отново и пак ще ми ядете дедовия.
167
2
 
34
 
! Отговори
sdf преди 7 години
Без фалшификации и допълнително напечатани бюлетини герп ще са наравно май с депесету.Без покровителствуване от хамериканското посолство боце не може да спечели и състезание под надяждане с кебапчета..........
166
35
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
До Анонимен 175 Аз съм луд и отново ще гласувам за Борисов , а тези дето го наричат тиква да гласуват за Корнелия.Глас народен , глас божий , а не комунистически.
165
3
 
33
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Борисов: Майка и мен ме е принуждавала да уча да лъжа.
164
2
 
24
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
КОЙТО НЕ СТАВАШЕ ЗА БСП ОТИВАШЕ В ГЕРБ ЗА ДА СЕ"РЕАЛИЗИРА",Т.С ДА СЕ ОБРАЗОВА.ЗА СВЕДЕНИЕ УЧЕНИЦИТЕ ЗА ИЗТЪРВАНИ ВЕЧЕ И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА УВЕЛИЧИШ ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ,*** ЩЕ СИ ИЗЛИЗАТ ОТ УЧИЛИЩЕ,НЯМА ДИСЦИПЛИНА ПО РОЖДЕНИЕ И НА РОДИТЕЛИТЕ,ИМА СИЦИАЛНИ РАЗЛИКИ,КОИТО ВОДЯТ ДО ТЪПОУМЕНИЕ.,А РОДИТЕЛИТЕ НЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА РАБОТАТА НА УЧИТЕЛИТЕ,ЕДНИТЕ ЩЕ СЕ НАДЯВАТ НА ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ И ЩЕ ИЗЛИЗАТ ПАК ТЪПИГЬОЗИ.СИСТЕМАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ББ.
163
3
 
31
 
! Отговори
Този е преди 7 години
Абсолютен психопат!
162
4
 
47
 
! Отговори
Kit Chelin преди 7 години
Няма такъв наглец. Гледам го преди няколко дни по телевизията как отговаря на журналистически въпрос след като се вози на автомобили на държавните лесничейства. Подигравателно "Следващия път ще бронирам една Лада"...Противен тип. Толкова лъжливи обещания, манипулации и хвалби могат да се чуят само от неговата уста. Този човек живее в собствен свят и няма никаква представа как да управлява една държава. Но докато има балъци да гласуват ще има и тарикати като него, които ни загробиха със заеми и у
161
2
 
33
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
види се - провалила се е добрата женица
160
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХеХехееее Борисов: Майка и мен ме е принуждавала да уча! !!!Бенадеждно занятие, все едно да наливаш вода в кошница .Не се коси драги Тиквуне да си забелязал как привлече себеподобните към партийката си .Не си САМ и Единствен .
159
2
 
0
 
! Отговори
S преди 7 години
Психиатрите първо да останат без достъп/отдалечен достъп до заключващи се системи и най-вече до жилищни входове, те са тези, които имат да доказват нещо, което не могат..
158
10
 
0
 
! Отговори
S преди 7 години
ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи или ще бъдат разследвани докрай! Убийствата им се регистрират като самоубийства, но са си убийства!!
157
4
 
54
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
Дедо Боко съвсем е изтрещял.Говори несвързано и се хвали за щяло и нещяло.Вече е втръснал на всички с неговите обещания и заклинания.Пътник е дебелия плешив Пинокио.
156
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига си лъгал,никой не ти вярва!
155
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Кака КуриТипична еврогейска логика! И без зала армеец Григор ще победи - има и други зали. Григор ще клати Никол, докато тебе освен баце нема кой да те клати!
154
4
 
36
 
! Отговори
Сталин преди 7 години
До Кака *** Кака ли си леля ли си не знам но по време на соца,аз лично съм бил военен на турската граница и турците не смееха да се почешат по гърба от страх от нашата армия а сега..
153
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След две години, ако ГЕРБ е на властха ха, ако му се отвори парашута пак 2 години мисле да управлява?? e вярно трябва да сме луди да гласуваме за тоя, ДВУГОДНИК ли да го кръстим хи хи
152
3
 
34
 
! Отговори
Крали Марко преди 7 години
Како No170, ти сигурно си от тези 150-килограмови КАЛИНКИ дето нямат нищо между между ушите! Виж мненията във форума какви са коментарите и настроенията. А залата е започнато през 2007г.......от кого?Само заемите от 22 милиарда са ГЕРБерастки!
151
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До172 Опа влизам и гледам,някой се пише с моя ник а друг му отговаря хаахха смех по долу коментара не е мой сега влизам но все пак,ще ти отговоря едно,нещо ти обещавам рано или късно ще ч*кам твое дете ако имаш токова може да е след години но това ще стане!Смукачи сте вие от герберската"партия вие крадете и с гъзовете си но скоро,ще си го получите и по-специално ти отворко-отворен ще страдаш и ще ревеш момче обещавам ти!
150
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ЗАЩО НЕ ГО НАПРАВИХТЕ ДВА ПОРЕДНИ МАНДАТА? А ОБЕЩАВАТЕ ТОЧНО СЕГА, ЕДИН МЕСЕЦ ПРЕДИ ПОРЕДНИТЕ ИЗБОРИ!
149
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Кака *** Качеството на една нация се определя по това каква е минималната заплата и средната в дадената страна,каква е покупателната способност на средната класа и под средната,каква е продължителността на живота емоционалната удовлетвореност на хората,какви пенсии вземат пенсионерите,колко часа ги държат на работа работодателите в Б-я масово хора подписали договор 8 часа 5 дни работят по 12 часа 6 дори 7 дни в седмицата,масово не плащат на време пука ми на мен за зала Армеец...

Спонсорирани публикации